QUOTE(vejunai @ 2015 11 04, 16:21)
Nesupykit, bet kaip jus sakot, nematoto skirtumo kainu atzvilgiu, keliaunat per agentura ir savarankiskai? Taip gal kaina ir panasi buna, bet laikotarpis ilgesnis uz ta pacia suma. Man tarkim yra skirtumas ar as uz 500 eur sildysiuosi sauleje 7 dienas ar 14 d.
O mums praeitais metais is viso pavyko sildytis 18 d. uz ta pacia kaina, kuria pasiule agentura 7 dienoms. As jau cia skaiciuoju su vaikais, apgyvendinimu ir maitinimo kada nori, kur nori ir su kuo nori, o ne bandos principu 9 val.pusryciai, 19 val.vakariene
Del La Gomeros irgi nesutikciau, nes agenturos gide visa istorija ppasakoja, pats keliaudamas tikrai nezinosi kur sustoti, ka pamatyti ir ka paskanauti.

Kiekvienam savo, jei vykti gali dviem savaitėm, tada kitaip viskas skaičiuojasi,mes vykstam per vaikų atostogas ir šiuo atveju galim tik savaitę, todėl skrydžiai tampa labai svarbūs ir laiko atžvilgiu ir jie sudaro didelę kainos dalį. Pirmą kartą į Tenerifę vykom dviem savaitėm, tada iš agentūros pirkom tik lektuvo bilietus, mūsų paskaičiavimu taip geriau gavosi.
Dėl gyvenimo, aš jau sakiau, su krūva vaikų man atostogos tik viešbutyje, tikrai nesiruošiu sukti galvos dėl maisto ir kasdien ieškoti kavinės pusryčiams, o vakarienės jau kaip kada, gulėjom viešbutyje, pavakarieniavom, nespėjom grįžti, pavalgėm kitur. O į kavinukes kitur galima nueiti papietauti, ar vakare taurės vyno išgerti.
O dėl La Gomeros, gal, kad mums diena buvo tokia, kai debesys ją paskandino rūke, bet aš ten plaukčiau tik, jei turėčiau kelias savaites atostogų. O jei tik 7 dienas, tai vienos dienos jai neskirčiau. Tokia mano nuomonė.