Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(vejunai @ 2015 11 04, 16:21)
Nesupykit, bet kaip jus sakot, nematoto skirtumo kainu atzvilgiu, keliaunat per agentura ir savarankiskai? Taip gal kaina ir panasi buna, bet laikotarpis ilgesnis uz ta pacia suma. Man tarkim yra skirtumas ar as uz 500 eur sildysiuosi sauleje 7 dienas ar 14 d. smile.gif O mums praeitais metais is viso pavyko sildytis 18 d. uz ta pacia kaina, kuria pasiule agentura 7 dienoms. As jau cia skaiciuoju su vaikais, apgyvendinimu ir maitinimo kada nori, kur nori ir su kuo nori, o ne bandos principu 9 val.pusryciai, 19 val.vakariene  biggrin.gif  Del La Gomeros irgi nesutikciau, nes agenturos gide visa istorija ppasakoja, pats keliaudamas tikrai nezinosi kur sustoti, ka pamatyti ir ka paskanauti.

Kiekvienam savo, jei vykti gali dviem savaitėm, tada kitaip viskas skaičiuojasi,mes vykstam per vaikų atostogas ir šiuo atveju galim tik savaitę, todėl skrydžiai tampa labai svarbūs ir laiko atžvilgiu ir jie sudaro didelę kainos dalį. Pirmą kartą į Tenerifę vykom dviem savaitėm, tada iš agentūros pirkom tik lektuvo bilietus, mūsų paskaičiavimu taip geriau gavosi.
Dėl gyvenimo, aš jau sakiau, su krūva vaikų man atostogos tik viešbutyje, tikrai nesiruošiu sukti galvos dėl maisto ir kasdien ieškoti kavinės pusryčiams, o vakarienės jau kaip kada, gulėjom viešbutyje, pavakarieniavom, nespėjom grįžti, pavalgėm kitur. O į kavinukes kitur galima nueiti papietauti, ar vakare taurės vyno išgerti.

O dėl La Gomeros, gal, kad mums diena buvo tokia, kai debesys ją paskandino rūke, bet aš ten plaukčiau tik, jei turėčiau kelias savaites atostogų. O jei tik 7 dienas, tai vienos dienos jai neskirčiau. Tokia mano nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerija: 04 lapkričio 2015 - 15:47
QUOTE(vejunai @ 2015 11 04, 15:21)
Del La Gomeros irgi nesutikciau, nes agenturos gide visa istorija ppasakoja, pats keliaudamas tikrai nezinosi kur sustoti, ka pamatyti ir ka paskanauti.

Cia kaip kam smile.gif. Nemegstu ekskursiju, skubejimo ir t.t. Man kur kas smagiau sustoti, pasivaikscioti, pabuti, pakvepuoti ten kur as noriu ir kiek laiko noriu. O ne ten kur numatyta gido smile.gif. Info pilnas internetas, tik reik nepatinget paieskot, pasidomet ir pasiskaityt pries kur nors vaziuojant smile.gif

QUOTE(merselle @ 2015 11 04, 15:24)
Aciu 4u.gif Visgi planuoju itraukti i atostogu plana aplankyti sia sala.
Elvita, o jus su masina is Tenerifes keletes ar emete nuomavotes jau LaGomeroje?
keletes su keltu ar katamaranu? smile.gif

Mes kelemes Navieraarmas keltu savo masina. Pirmu reisu isplaukem, paskutiniu grizom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 11 03, 08:24)
viesbuciu daugiausiai turi vokiečių firmos (deja).... tad reikia ten žiūrėti ...

gal kokiu konkreciu tinklapiu zinot? nors siaip mes labiau individualiu apartamentu megejai
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2015 10 24, 16:20)
Gyvenome Los Amerikoj Aparthotel Columbus viešbutyje su pusryčiais ir vakariene, likome nepatenkinti, nerekomenduojam.

o gal galit konkreciau parasyti kas nepatiko siame viesbutukyje? nes mes su mazais vaikais irgi sita rezervavom..... bet jei ten labai jau nekas tai dar yra laiko atsaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2015 11 04, 11:37)
Pagal atsiliepimus (tik 7,6) ir kainą, tai manau yra daug geresnių  ax.gif Bet lankytis neteko, tik domėjausi  4u.gif

Mačiau tuos skaičiukus, bet jie dažnai būna tikrai į pievas. Ir Tripadvisor skaitinėjau. Pernai buvom Gran Kanarijoj Mogan Princes, tai irgi buvo visokių atsiliepimų, o viešbutis tikrai puikus.
Aišku, gal yra ir geresnių, bet pagal mūsų datą sausio 21-31 su HB, pietinėj pusėj, ant jūros kranto aš nieko geriau neradau. Šitas bent į viešbutį panašus normalų smile.gif Būtų įdomu, jei kas yra buvęs nuomonę išgirsti...
Atsakyti
Kylam i GK vasario pabaigoje... Nezinau ar cia man taip vienai atrodo, bet ar niekam neuzkliuvo toks dalykas: gejams apartamentu kainos zenkliai mazesnes, nei normaliem zmonem biggrin.gif Kazkokia diskriminacija lotuliukas.gif Vyrui pasiuliau apsistoti, sutaupytumem kiek, bet beda, kad manes ten neileis ir vyras sake is viesbucio kambario kojos nekels biggrin.gif
Juokas pro asaras, suprantu, kad si sala labai megiama kitokios orientacijos zmoniu, bet pikta pasidare matant serviso ir kainos skirtuma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2015 10 17, 07:47)
Koki viesbuti geriausia rezervuotis Madride, kad butu arti oro uosto? Patarkit buvusios smile.gif

Jei dar aktualu, buvom apsistoję Be Live City Air Madrid Diana, rekomenduočiau. Iš/į oro uostą nuveža nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2015 11 05, 16:55)
Nezinau ar cia man taip vienai atrodo, bet ar niekam neuzkliuvo toks dalykas: gejams apartamentu kainos zenkliai mazesnes, nei normaliem zmonem biggrin.gif

drinks_cheers.gif, kai ieskojau viesbuciu, pastebejau ir as biggrin.gif

QUOTE(ariete @ 2015 11 05, 19:23)
Jei dar aktualu, buvom apsistoję Be Live City Air Madrid Diana, rekomenduočiau. Iš/į oro uostą nuveža nemokamai.

Aciu, turesiu omenyje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2015 11 04, 14:51)
As vis dar paieskose, kuo toliau, tuo labiau matau, kad noriu neimanomo, tiek su skrydziais, tiek su viesbuciais.  Patarkit pirmakartiems tenerifinetojiems, del kurorto pasirinkimo. Gal as visai negerai isikandus las America?  Nes isvykstame be vaiku, norisi kaviniu, parduotuviu, pasivaiksciojimu, bet kartu viesbucio prie pat papludimio, o ir papludimio neretusi smelio smile.gif.
dekui 4u.gif

As ka tik is Tenerifes. Mano patarimas, jeigu norite paguleti prie baseino ir pasilepinti saule, tai Los Amerika tinka. Jeigu norite pamatyti visa salos grozi siulau keliauti i salos vakarus ir i siaure. Ten tikas grozis. Laukiniai papludymiai, serpantinai, o miestu gatveles pilnos ispaniskos dvasios. Lauko kavines, vynas ir juokas. Tikrai to jums neparodys joks Xturas.
O visi pietiniai kurortai, tai turizmo industrija. Kaip uzdirbti is turizmo siulant brangiausias paslaugas. O dar, jeigu viesbutis pilnos anglu turistu, tai ir gulejimas prie baseino gali apkarsti.
Atsakyti
QUOTE(burku @ 2015 11 06, 16:55)
Jeigu norite pamatyti visa salos grozi siulau keliauti i salos vakarus ir i siaure. Ten tikas grozis. Laukiniai papludymiai, serpantinai, o miestu gatveles pilnos ispaniskos dvasios. Lauko kavines, vynas ir juokas. Tikrai to jums neparodys joks Xturas.

Visa tai galima pamatyti keliaujant po sala. As pvz. viesbucio, ypatingai ziema, siaurineje puseje niekada nesirinkciau, nes ten daug salciau nei pietineje puseje, bangos didziules, papludymiai dazniausiai uzdaryti...

Playa Americas man irgi nepatiko. Bet Costa Adeje, salia playa el duque papludymio man labai patiko. Papludimys superinis, vakare taip pat yra kur iseiti, bet nera tokios mases kaip Americas. Viesbuciai pagrinde pirmoje linijoje. Kaip ir viskas ko reikia pasyviam poilsiui smile.gif
Atsakyti
Burku,

Kaip orai? Šortų, suknelių reikia-nereikia? Vakare megztinio užtenka?
Atsakyti
QUOTE(burku @ 2015 11 06, 17:55)
As ka tik is Tenerifes. Mano patarimas, jeigu norite paguleti prie baseino ir pasilepinti saule, tai Los Amerika tinka. Jeigu norite pamatyti visa salos grozi siulau keliauti i salos vakarus ir i siaure. Ten tikas grozis. Laukiniai papludymiai, serpantinai, o miestu gatveles pilnos ispaniskos dvasios. Lauko kavines, vynas ir juokas. Tikrai to jums neparodys joks Xturas.
O visi pietiniai kurortai, tai turizmo industrija. Kaip uzdirbti is turizmo siulant  brangiausias paslaugas. O dar, jeigu viesbutis pilnos anglu turistu, tai ir gulejimas prie baseino gali apkarsti.

Jei keliaujat ziema, tai tik nesirinkit siaures! Oro temperatura ten 10 laipsniu zemesne nei pietuose. Su trumpom nelabai pavaiksciosit, apniuke, lietus daznas svecias. O apziureti ta visa siaurini grozi, galima nuvykus automobiliu, viena diena paskyrus tikrai pamatysite.
Del Coste Adeje pilnai sutinku su Elvita, mano akims ziurint irgi pats paciausias pasirinkimas - nors papludimiuose zmoniu gausa nemenka, mes dazniau rinkdavomes mazesnius papludimius, pavaziavus su auto toleliau.
Atsakyti