Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(lepinuke @ 2015 11 16, 09:39)
Mes skrendame sestadieni, geriau buciau neziurejus i orus, nes tuo metu kai turesime automobili ir keliausime rodo gera ora ir saule,o kai neturesime ir pasilikom pasyviam poilsiui matau lietu ir be saules  doh.gif

Jūs į tuos orus labai ir nežiūrėkite, nereikės nervintis. Kai buvom, visą laiką prognozės rodė saulę be debesų, bet apie 12 val realiai buvo debesys be saulės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2015 11 16, 13:14)
Sveiki:)

Aš dar truputį apie auto nuomą noriu paklausti.

Gal galite kas pora žodžių tarti apie "ORCAR" auto nuomą? Ar reikalingi ten užstatai? Ar pilnas draudimas?

Beja, o ar teko kam nors iš anksto nerezervuoti mašiniuko, bet vietoje nutarus imti ir išsinuomoti?  Ar kaina yra geresnė kai rezervuoji iš anksto?

Ačiū

Mes kai skridome į Tenerifę, gavosi taip, kad realiai išsinuomavom auto vietoje (PlusCar), mat mano daryta rezervacija per mano žioplą galvą buvo padaryta ne tam laikotarpiui doh.gif Tai tikrai gavosi brangiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 11 16, 12:26)
Jūs į tuos orus labai ir nežiūrėkite, nereikės nervintis. Kai buvom, visą laiką prognozės rodė saulę be debesų, bet apie 12 val realiai buvo debesys be saulės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mes kai važiavome į tenerifę rodė, kad lietus beveik kiekvieną dieną, o iš tiesų lietų pagavom šiaurinėje pusėje tik, na gal kiek kokią naktį paliję buvo cool.gif
Atsakyti
Kaip jūs išsirenkat tą gražiausią salą iš visų Kanarų salų biggrin.gif Štai kur klausimas?
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(baltasakne @ 2015 11 03, 15:06)

Kazkas klause kur rasti Pluscar, tai va, iseinate is aerouosto pastato (jis beje labai ilgas ) ir matote daug pesciuju pereju, kurios veda i auto nuomos bendroviu aiksteles. Susirandate MELYNAI nudazyta pereja, pereinate ir kylate i pati virsu. 9 numeriu pazymeta aiksteleje, pavesineje sedi toks pilietis, kuris beje sneka turbut visom pasaulio kalbom  biggrin.gif , laisvai angliskai, laisvai rusiskai.. Tai jis ir yra Pluscaro ofisas.  biggrin.gif Atrode keistai, bet zinokit jokiu problemu, jokiu uzstatu, jokiu papildomu draudimu, pasiemi ir vaziuoji. Grazinant net kuro kiekio niekas netikrino. Rekomenduoju !

tai kaip atsiskaitete grynais? ar kortele? nes man parase tureti kortele.
Gal pakuomentuos ir kiti nuomavesi is Pluscar?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2015 11 16, 13:56)
Kaip jūs išsirenkat tą gražiausią salą iš visų Kanarų salų biggrin.gif Štai kur klausimas?

Labai paprastai, visų pirma aplankai tą, kur patogiausia, pigiausia nuskristi, paskui į kitą, trečią, ketvirtą, o tada, kur labiausiai patiko, kartoji lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2015 11 16, 14:27)
4u.gif

Kortele atsiskaitinejom Tenerifeje.
GK laiske taip pat nurodyts, kad kortele.
Dar klausimas, kiek supratau GK pluscar yra paciame oro uoste? Nereikia klaidzioti irskant aikstelese? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2015 11 16, 13:27)
4u.gif

Debetine kortele
Atsakyti
mano v turi tokį keistą klausimą - gal kas daugiau skraido žinos, nujaus... - įmanoma wizairui priduoti į registruotą bagažą du rankinius rainiero lagaminus? Įdėt kokiam maišan ir gal suveiktų? Nereiktų sukt galvos kaip susitalpint dar kuprines....nes kai skrendam su persėdimais tai brungiai tas registruotas gaunasi visiems keturiems skrydžiams blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2015 11 16, 13:27)
4u.gif

Aš jųklausiau ar galiu sumokėti grynais, jų atsakymas NE: We accept credit or debit card. Not cash

QUOTE(vejunai @ 2015 11 16, 13:52)
Dar klausimas, kiek supratau GK pluscar yra paciame oro uoste? Nereikia klaidzioti irskant aikstelese? Aciu.

Ofiso oro uoste jie neturi, reikia ieškoti žmogaus su kortele PLUSCAR. Mes jį radom taip: išejus į Arrival salę yra Spar parduotuvė, ten pasukom į dešinę, kiek paėjus stovėjo vyriškis su kortelę.
Jie laiške rašo taip: A person from AUTOS PLUS CAR will be waiting with a small panel
of PLUS CAR at the MEETING POINT
Tai matyt ten ir yra tas meeting point.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2015 11 16, 14:52)

QUOTE(Nika23 @ 2015 11 16, 15:10)
Debetine kortele

QUOTE(Beautiful Life @ 2015 11 16, 17:04)
Aš jųklausiau ar galiu sumokėti grynais, jų atsakymas NE: We accept credit or debit card. Not cash
Ofiso oro uoste jie neturi, reikia ieškoti žmogaus su kortele PLUSCAR. Mes jį radom taip: išejus į Arrival salę yra Spar parduotuvė, ten pasukom į dešinę, kiek paėjus stovėjo vyriškis su kortelę.
Jie laiške rašo taip: A person from AUTOS PLUS CAR will be waiting with a small panel
of PLUS CAR at the MEETING POINT
Tai matyt ten ir yra tas meeting point.

OI KIEK DAUG NAUDOJUSIU SIA PASLAUGA. TAI VIETOJE (ORO UOSTE SUTIKIMO VIETOJE)JIE TURI APARATA, SU KURIUO NUSKAICIUOJA NUOMOS MOKESTI?
AR REIKIA VAZIUOTI VELIAU I OFISA?
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2015 11 16, 17:43)
OI KIEK DAUG NAUDOJUSIU SIA PASLAUGA. TAI VIETOJE (ORO UOSTE SUTIKIMO VIETOJE)JIE TURI APARATA, SU KURIUO NUSKAICIUOJA NUOMOS MOKESTI?
AR REIKIA VAZIUOTI VELIAU I OFISA?

niekur važiuoti nereikia, viską sutvarko vietoje, pasiimate auto ir - geros kelionės biggrin.gif
Atsakyti