Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(merselle @ 2015 11 17, 13:49)
nuotrauku grozis reportaze  wub.gif  wub.gif
permeciau akimis  thumbup.gif

*o registracija butina is anksto? vietoje registruotis negalima kad lipti i virsune?  biggrin.gif
**o pakeltuvo psl gal imestu kas  4u.gif  kiek keliamasi su pakletuvu laiko?
*** jei neskubant uztrunkama nuo masinu aiksteles iki kopimo i virsune  blush2.gif

*Tai ne permeskit, tam, jums ir idejau reportaza, nes jame yra visi atsakymai i uzduotus klausimus smile.gif

**Max kokias 5-8min.
***Sio klausimo jums neatsakys niekas unsure.gif Tai labai individualu ir pagal situacija. Kur prisiparkuosit, kokia eile bus prie bilietu ir keltuvo, kiek laiko vaiksciosit pakile ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 17 lapkričio 2015 - 15:00
QUOTE(Elvita @ 2015 11 17, 15:59)
*Tai ne permeskit, tam, jums ir idejau reportaza, nes jame yra visi atsakymai i uzduotus klausimus smile.gif

**Max kokias 5-8min.
***Sio klausimo jums neatsakys niekas unsure.gif Tai labai individualu ir pagal situacija. Kur prisiparkuosit, kokia eile bus prie bilietu ir keltuvo, kiek laiko vaiksciosit pakile ir t.t.

biggrin.gif perskaiciau visa atsakingai, tik isisreiskiau taip biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif puikus fotoreportazas.
del laiko klausiu , ar beplanuoti dar ta dienai ka ar nebe? turbut jegu lieka 0 blush2.gif
Atsakyti
atrodo viska radau ir viskas aisku 4u.gif

dar aktualu del pakilimo nusileidimo rolleyes.gif
saltinis: http://www.kontikis....ugnikalnis.html

<...Į Teidės ugnikalnį galima pakilti keltuvu. Per 10 minučių jis užkelia į 3550 metrų aukštį. ... Beje, bilietas galioja tik vieną valandą, tad jei praleisite nusileidimą teks mokėti papildomus ... euro, nors tai nėra labai griežtai tikrinama... >

ar kas galetu pakomentuoti. ar reikia nurodyti laika nusileidimo? ar galima virsuje nusipirkti bilieta jau bunant virsuje? Ar cia klaida ?
Atsakyti
Na va prisiduodu.Vakar ivaldziau atostogas i GK.10 dienu per Velykas.Varau skaityti Elvitos reportazu.Buvom ten karta,bet tik vienai dienai persikelem ir viskas,dabar turesim proga nuodugniau patyrineti sala.Gyvensime cia
http://www.tripadvis...ry_Islands.html.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 17, 17:36)
Na va prisiduodu.Vakar ivaldziau atostogas i GK.10 dienu per Velykas.Varau skaityti Elvitos reportazu.Buvom ten karta,bet tik vienai dienai persikelem ir viskas,dabar turesim proga nuodugniau patyrineti sala.Gyvensime cia

Žiurinėjau šį viešbutį, atrodo neblogai, tik man jo vieta nelabai patiko. Prie pat autostrados g.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2015 11 17, 18:10)
Žiurinėjau šį viešbutį, atrodo neblogai, tik man jo vieta nelabai patiko. Prie pat autostrados  g.gif

Ir man sitas trukumas biski kabina.Bet kaip triju zvaigzdziu tai geri atsiliepimai,nes kituose buna panasiai su 4 zvaigzdem.Raso kad ir maistas neblogas(cia mums vienas is pagrindiniu kriteriju),nes pernai buvom Maltoj tai valgem sudeginta duona sirupu uzpilta ir zele uzdrebta doh.gif lotuliukas.gif .Neskaitant kitu makalu.O mes kaip su masina tai vistiek daug kur vazinesim.Dar ziurejau Turbo club,toks pusetinas uz panasia kaina.Ms kaip per Velykas pirkom,tai kaina sudvigubejusi,normaliai uz tokia kaina ir 5 zvaigzdutes galima ivaldyti.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 17, 18:20)
Ir man sitas trukumas biski kabina.Bet kaip triju zvaigzdziu tai geri atsiliepimai,nes kituose buna panasiai su 4 zvaigzdem.Raso kad ir maistas neblogas(cia mums vienas is pagrindiniu kriteriju),nes pernai buvom Maltoj tai valgem sudeginta duona sirupu uzpilta ir zele uzdrebta doh.gif  lotuliukas.gif .Neskaitant kitu makalu.O mes kaip su masina tai vistiek daug kur vazinesim.Dar ziurejau Turbo club,toks pusetinas uz panasia kaina.Ms kaip per Velykas pirkom,tai kaina sudvigubejusi,normaliai uz tokia kaina ir 5 zvaigzdutes galima ivaldyti.

drinks_cheers.gif kaina tikrai gera sio viesbucio. Ilgai svarsčiau su vyru, bet vis dėl to užsisakem šiuos Puerto Rice http://www.tripadvis...ry_Islands.html
Kai šį kartą be vaikų keliausim, maisto kriterijus nelabai ir didelis smile.gif bet keliaujant su vaikais tikriausiai ir aš bučiau jį ėmus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2015 11 17, 18:35)
drinks_cheers.gif  kaina tikrai gera sio viesbucio. Ilgai svarsčiau su vyru, bet vis dėl to užsisakem šiuos Puerto Rice http://www.tripadvis...ry_Islands.html
Kai šį kartą be vaikų keliausim, maisto kriterijus nelabai ir didelis smile.gif bet keliaujant su vaikais tikriausiai ir aš bučiau jį ėmus smile.gif

thumbup.gif .atrodo labai gerai,bet man tokio net nemete?O jis turi AI sevisa?Ziurejau is as kitoj vietoj,bet kainos ir kokybes santykis mus tenkino.Taip kad nuvaziuosim pasiziuresim ir Jums parasyim biggrin.gif .
Atsakyti
Auto stovejimas prie Modline oro uosto uzsakytas. Lider Parking Niebieski 40 zl thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 17, 18:44)
thumbup.gif .atrodo labai gerai,bet man tokio net nemete?O jis turi AI sevisa?Ziurejau is as kitoj vietoj,bet kainos ir kokybes santykis mus tenkino.Taip kad nuvaziuosim pasiziuresim ir Jums parasyim biggrin.gif .

Ne tai apartamentai, maitinimo serviso pas juos nėra. Mums pagelbėjo su užsakymu Udrius wink.gif
Lauksim atsiliepimų iš jūsų viešbučio, sugrįžusi prisiduosiu ir aš, keliausime truputi anksčiau vasario pab. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2015 11 17, 18:55)
Ne tai apartamentai, maitinimo serviso pas juos nėra. Mums pagelbėjo su užsakymu Udrius wink.gif
Lauksim atsiliepimų iš jūsų viešbučio, sugrįžusi prisiduosiu ir aš, keliausime truputi anksčiau vasario pab. rolleyes.gif

Saunu,Udrius daug kam is LT pagelbeja.Ms patys sau pasigelbejam. biggrin.gif .Man maitinimas vienas is pagrindiniu kriteriju.Be jo schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 17, 16:36)

Kaip skrisite: tiesioginiu is Lt, su persedimu ar is Pl? Jei ne paslaptis kiek kainavo bilietas zmogui. 4u.gif
Atsakyti