QUOTE(merselle @ 2015 11 17, 14:49)
o pakeltuvo psl gal imestu kas

kiek keliamasi su pakletuvu laiko?
jei neskubant uztrunkama nuo masinu aiksteles iki kopimo i virsune

keltuvų tinklapis yra
čia. Jame rasite visą reikalingą info.
Mašinų stovėjimo aikštučių yra ne viena.
Sunku pasakyti, keik laiko jums reiks pakilti. Nes priklauso ne tik nuo to, kur mašiną pastatysite, bet ir kiek žmonių bus prie keltuvo. Patariu atvažiuoti į pirmąjį keltuvą.
Šioje nuorodoje rasite ir mano išvardintas trasas į La Fortaleza apžvalgos aikštelę (route Nr. 11) ir Pico Viejo apžvalgos aikštelę (route Nr. 12). Į Teidės viršūnę bus route Nr. 10. Prie šios informacijos tame tinklapyje ir nuoroda yra, kur leidimus užsakinėti.
Kiek galima būti ant viršaus, nežinau. Mes viena dieną pakilome, kitą nusileidome. Bet nelogiška, kad tik valanda. Nes jei planuose lipimas į pačią viršūnę, vien tam beveik valanda, kai kam net ir daugiau. Pasinagrinėkite dar mano nurodytą puslapį, man greitomis neužkliuvo, gal kas atsakys garantuočiau.
Jei turite klausimų, patariu parašyti į klientų aptarnavimo centrą. Atsakinėja labai operatyviai.
Tai dienai, manau, kažko ir nesiplanuokite. jei liks laiko ir noro, pavaikščiosite po Las Canadas de Teide. Man asmeniškai ta dalis net labiau patiko, nei būvimas ant Teidės. Rogues de Garcia rekomenduoju praeiti, įspūdinga trasa.