Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Beautiful Life @ 2015 11 17, 19:42)
Kaip skrisite: tiesioginiu is Lt, su persedimu ar is Pl? Jei ne paslaptis kiek kainavo bilietas zmogui.  4u.gif

Mes is UK,bet ir tai pirkom papiginta varianta uz 240£ su persedimu Madride,bet tarp skrydziu tik 2 ir 1,5 val. Nes tiesioginiai is musu sitom datom butu buve 360-370£ zmogui.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 17, 18:46)
Mes is UK,bet ir tai pirkom papiginta varianta uz 240£ su persedimu Madride,bet tarp skrydziu tik 2 ir 1,5 val. Nes tiesioginiai is musu sitom datom butu buve 360-370£ zmogui.

Supratau, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2015 11 17, 14:49)
o pakeltuvo psl gal imestu kas  4u.gif  kiek keliamasi su pakletuvu laiko?
jei neskubant uztrunkama nuo masinu aiksteles iki kopimo i virsune  blush2.gif

keltuvų tinklapis yra čia. Jame rasite visą reikalingą info.
Mašinų stovėjimo aikštučių yra ne viena.
Sunku pasakyti, keik laiko jums reiks pakilti. Nes priklauso ne tik nuo to, kur mašiną pastatysite, bet ir kiek žmonių bus prie keltuvo. Patariu atvažiuoti į pirmąjį keltuvą.

Šioje nuorodoje rasite ir mano išvardintas trasas į La Fortaleza apžvalgos aikštelę (route Nr. 11) ir Pico Viejo apžvalgos aikštelę (route Nr. 12). Į Teidės viršūnę bus route Nr. 10. Prie šios informacijos tame tinklapyje ir nuoroda yra, kur leidimus užsakinėti.

Kiek galima būti ant viršaus, nežinau. Mes viena dieną pakilome, kitą nusileidome. Bet nelogiška, kad tik valanda. Nes jei planuose lipimas į pačią viršūnę, vien tam beveik valanda, kai kam net ir daugiau. Pasinagrinėkite dar mano nurodytą puslapį, man greitomis neužkliuvo, gal kas atsakys garantuočiau.

Jei turite klausimų, patariu parašyti į klientų aptarnavimo centrą. Atsakinėja labai operatyviai.

Tai dienai, manau, kažko ir nesiplanuokite. jei liks laiko ir noro, pavaikščiosite po Las Canadas de Teide. Man asmeniškai ta dalis net labiau patiko, nei būvimas ant Teidės. Rogues de Garcia rekomenduoju praeiti, įspūdinga trasa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 17 lapkričio 2015 - 20:24
QUOTE(merselle @ 2015 11 17, 16:53)
atrodo viska radau ir viskas aisku  4u.gif

dar aktualu del pakilimo nusileidimo  rolleyes.gif
saltinis: http://www.kontikis....ugnikalnis.html

<...Į Teidės ugnikalnį galima pakilti keltuvu. Per 10 minučių jis užkelia į 3550 metrų aukštį. ...  Beje, bilietas galioja tik vieną valandą, tad jei praleisite nusileidimą teks mokėti papildomus ... euro, nors tai nėra labai griežtai tikrinama... >

ar kas galetu pakomentuoti. ar reikia nurodyti laika nusileidimo? ar galima virsuje nusipirkti bilieta jau bunant virsuje? Ar cia klaida ?

Leidžiantis atgal niekas į valandas nežiūri,kiti net nekyla į kraterį, be to nelabai per valandą ir sulaipiosite iki viršūnės pirmyn ir atgal, lieka apie 300 metrų pakilti, oras kaip reikiant išretėjes, reikia dažnokai atsipūsti.
https://www.youtube....h?v=4PksRo_pjM0

Atsakyti
Laba, gal kas birželio menesiui uztiko pigesniu bilietu i Tenerife. Paršykit.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2015 11 17, 17:53)
Auto stovejimas prie Modline oro uosto uzsakytas.  Lider Parking Niebieski 40 zl  thumbup.gif

Uz kiek laiko?Man 95 paskaiciavo uz 17 d..Cia gera kaina?Jie nuveza ir parveza,kiek suprantu?Visad palikdavom viesbutyje,sikart bandom parkinge.
Atsakyti
Man uz 15d. 80zl smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 19 lapkričio 2015 - 10:04
QUOTE(ingaul @ 2015 11 18, 21:12)
Uz kiek laiko?Man 95 paskaiciavo uz 17 d..Cia gera kaina?Jie nuveza ir parveza,kiek suprantu?Visad palikdavom viesbutyje,sikart bandom parkinge.

Mums gavosi 9d. Kaip suprantu nuveza ir parveza biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,gal žinot koks yra didelis prekybos centras Santa Cruze?įdomu verta važiuot apsipirkt,ar išpardavimai nuo sausio mėn. kaip ir visur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2015 11 20, 10:43)
Merginos,gal žinot koks yra didelis prekybos centras Santa Cruze?įdomu verta važiuot apsipirkt,ar išpardavimai nuo sausio mėn. kaip ir visur  g.gif

Čia didžiausias prekybos centras taip ir vadinasi Santa Cruz Centro Comercial
user posted image
Atsakyti
£41
Ryanair.com£41

Ryanair
STN 07:05▶ Nonstop▶LPA 11:35 4h 30m
LPA 19:20▶ Nonstop▶STN 23:55 4h 35m
HIDE DETAILS
Tight
Extra legroom $$$
OutboundTue 5 JanLondon to Las Palmas—Nonstop4h 30m

Ryanair
Flight 8132
4h 30m
Depart 07:05 STN Stansted Airport
Arrive 11:35 LPA Airport De Gran Canaria
Economy|Boeing 737-800 narrowbody jet|4768 km
Seat Pitch 30" (76 cm): Extra legroom may be available for a fee.
Contact airline for more information.
ReturnFri 22 JanLas Palmas to London—Nonstop4h 35m

Ryanair
Flight 8133
4h 35m
Depart 19:20 LPA Airport De Gran Canaria
Arrive 23:55 STN Stansted Airport
Economy|Boeing 737-800 narrowbody jet|4768 km
Seat Pitch 30" (76 cm): Extra legroom may be available for a fee.
Contact airline for more information.
All prices are per person.
Book this itinerary directly on…

Base Fare + Taxes & Fees = £41

£41
VIEW BAGGAGE FEES
EMAIL
HIDE DETAILS

Ziurekit gal kam reikia ka man ka tik ismete.
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2015 11 20, 09:43)
Merginos,gal žinot koks yra didelis prekybos centras Santa Cruze?įdomu verta važiuot apsipirkt,ar išpardavimai nuo sausio mėn. kaip ir visur  g.gif

Mes buvom šitam, https://www.elcortei...al-tres-de-mayo
nežinau, ar apie tą patį roosas rašė. Man tas El Corte Ingles tai patinka, ten nėra atskirų parduotuvių, visas aukštas kaip vienas skyrius, tik prekių ženklai ir kainos keičiasi biggrin.gif
Atsakyti