Tlacocutlos buvo geros , derlingos skanios ,idomios ir viso kaimo gviozdos sio sezono .
Kitais metais gal ka kita , bo jau viska isbandyt tai dar triju gyvenimu reikia .
QUOTE(daimura @ 2015 10 13, 08:09)
Manęs tie Samocvietai izumrudni neužkabino kažkodėl... ai, sunku su jų nokimu, arba žali, arba pernokę...
]
]

Va, zaliu pomidoru uogiene, viriau symet
http://viskopotrupin...ogiene.html?m=1
Man patiko, tik reikejo is dvigubos normos gal daryti, vienas terliojimasis butu.
Apibendrinant sezona, gal kas parasytumet geru raudonu mesingu pomidoru pavadinimu ? Is mano augintu raudonu mesingi buvo tik corazon- bet juose man skonio truko... nzn gal jie taip medziagu trukuma pademonstravo bet tikrai tokie beskoniai- bet derlingi labai buvo. Tai noreciau kazko panasaus bet ir skoni kad gera turetu
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 10 13, 16:24)
Tlacocutlos buvo geros , derlingos skanios ,idomios ir viso kaimo gviozdos sio sezono .
Kitais metais gal ka kita , bo jau viska isbandyt tai dar triju gyvenimu reikia .
Tai vien dėl pavadinimo gali zviozdom patapti,liežuvis neapsiverčia ištart

QUOTE(Lady Dy @ 2015 10 13, 21:37)
Tas grožis vadinasi Tlacolula,o meilybinis trumpinys Cutla

QUOTE(Chiromante @ 2015 10 12, 20:38)
teks ne tik diedo serbentus išraut, ale ir brolio tujas
Bet 50 mums tikrai mažai. Net jei ir susiveikčiau kokią puspeklę
80 būtų pats tas.

Oii, prijuokinai. Gal rauk tas tujas, ten gi nėr ką graužt

Aš kaip tik po 80 sodinu - mano jėgoms pats tas (ir palangėms): ir apgenėt, ir aptūpčiot- apraišiot...
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 10 13, 08:11)
tik Blush'o nesigavo gaut. Baidyklė mydobro diedas neįdėjo,nors atskirai prašiau.
Aha, girdžiu užduotėlę - iš kažkur kitur išverkt... Imsiuos.
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 10 12, 12:00)
Nu teoriškai žinau,kad kažką reikia daryti. Ir daryti nuo sėklų pasodinimo. Ką - nežinau. Užsiimsiu sužinojimu ir tikiuosi,kad bus tie oatys kibirai,kaip ir pas jus 

Žiemą, kai daržus "uždarysiu", klausk. Turiu ką pasakyt.
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 10 12, 12:53)
Nugi aš pati tokioj tamsoj tiek metų gyvenau. Raudoni, geltoni ir avietiniai. Nu dar oranžiniai kartais būdavo, tai čia jau aukštasis pilotažas. Ir jei ne ta, smegenis prakošusi Cutla, tai iki šiol taip galvočiau. Vakar ir tetulės balse pasigirdo kažkokių abejonių gaidelių..pakvietė ant cepelinų ir pakalbėt apie sėklas
Ot suvelsiu aš jos sotų ir įprastą šiltnamio gyvenimą 

Oi, ir vėl šedevras. Prakošusi... Tu gal rašytoja? Skanių cepelinų

Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 10 12, 20:18)
Čia tai šventa. Šviesos spindulys, tsakant, tamsos karalystėj.
Daugmanta,beveik atspėjai - žurnalistika buvo vienas iš variantų,jei neįstosiu ten, kur reikia
Bet finalas toks,kad sėdžiu namie ir kaifuoju darže
Eisiu ir aš šiandien uždarinėt daržo. O ir šiltnamy dar pilna špinatų,rukolos,mangoldų - gal jau sukasinėsiu,nes kažkaip jau nebesivalgo. Pomidorų gi pilnos palangės

Jei mėgstat saldžius pomidorus tai Brutus, vieni iš raudonų pomidorų kurie man per saldūs. Dažniausiai saldūs pomidorai būna geltoni,o raudoni rūgštesni.
Didelio derliaus iš jo nebus, tik skoniui paįvairinti. Augina didelius vaisius, bet jų bus ne daug. Tai 1-2 daigų užteks.
Tad tas skonio klausimas labai sudėtingas, rūgštūs, saldūs, saldžiarūgščio skonio, sultingi, sausi ir t.t.
AUREA ar Corazon, man regis nėra sultingi pomidorai. Skoniui tinkamesni, sultingi, pastoms sausi.
http://www.seklos.lt...ti-siltnamiuose
Didelio derliaus iš jo nebus, tik skoniui paįvairinti. Augina didelius vaisius, bet jų bus ne daug. Tai 1-2 daigų užteks.
Tad tas skonio klausimas labai sudėtingas, rūgštūs, saldūs, saldžiarūgščio skonio, sultingi, sausi ir t.t.
AUREA ar Corazon, man regis nėra sultingi pomidorai. Skoniui tinkamesni, sultingi, pastoms sausi.
http://www.seklos.lt...ti-siltnamiuose
QUOTE(vasare02 @ 2015 10 13, 19:24)
Apibendrinant sezona, gal kas parasytumet geru raudonu mesingu pomidoru pavadinimu ? Is mano augintu raudonu mesingi buvo tik corazon- bet juose man skonio truko... nzn gal jie taip medziagu trukuma pademonstravo bet tikrai tokie beskoniai- bet derlingi labai buvo. Tai noreciau kazko panasaus bet ir skoni kad gera turetu
Man patiko 100 pudov ir puzata chata

Apibendrinant sezona, gal kas parasytumet geru raudonu mesingu pomidoru pavadinimu ?
Iš daugybinių atsiliepimų, gal Mazarini atitiktų tavo reikalavimus. ir Velmoža (Budionovka). Bet čia auginusios galėtų tiksliau pasakyt.
s mano augintu raudonu mesingi buvo tik corazon- bet juose man skonio truko...
blogai auginai, vadinasi

QUOTE(zikas1970 @ 2015 10 13, 17:40)
Dėkui, eisiu naikint žalius pomidorus. nors viskas, ką esu darius iš jų, tai tik bado metais susivalgytų. Tpfu, tpfu, tpfu, kad neateitų tokie