Mango firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS Vidutinio storumo stilingos spalvos audinuką puošia daili faktūra Nugara madingai ilgesnė Apačia puošia karbatkėlės Per krūtinę - 49 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 53 - 65 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
Jcrew tall embelished button up shirt in forest tartan, dydis Tall M (padidintas), kaina - 18,5 eur.16,5 e.
Išmatavimai: Krūtinė - 52 cm. Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (45 cm) Pečiai - 40 cm. (telpa ir daugiau dėl rankovių) Visas ilgis - 70 cm.
Jcrew tall gathered popover shirt, dydis Tall 6. Kaina - 29 eur.
Išmatavimai: Krūtinė - 50 cm Pečiai - 41 cm. Rankovė nuo peties - 65 cm. Visas ilgis - 72 cm.
Tart Aminah palaidinė, dydis M (į mažesnę pusę). Ties krūtine yra antras sluoksnis su guma, galima nešioti be liemenėlės, atvira nugara. Mokėta daug, atiduosiu už 20 eur.17 e.
Per krūtinę - 46 cm, visas ilgis - 58 cm. Audinys nepermatomas, tankus ir gražiai krintantis.
Nugara (tik modeliui, realus raštas yra pirmoje foto):
Monton firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabi spalvų gama bei gėlės Madingo 3/4 ilgio rankovės Jas puošia kanteliai Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 62 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
Laura Ashley firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia dabar taip madingas raštas Abi pusės vienodos Madingas 3/4 ilgio rankovės Dailus apykaklės sukirpimas Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ZARA knit firmos nauja palaidinukė - megztukas atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Švelnutis lengvas audinukas stilingos #sodrios #geltonos spalvytės. Modeliuko rankoves puošia skeltukai Rūbelio šonus taip pat Stilingai sukirpta apačia - nugara ilgesnė ir neužapvalinta kaip įprastai buna. Audinuko sudėtis: #SILK+COTTON Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 54 -60 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
zara women firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didokii. Labai elegantiškas modeliukas Baltą audinuką pabrėžia tamsiai mėlynos spalvos priekis ir nugara, rankovių kantai bei priekis Modeliukas susisega sagomis kurios taikliai paslėptos po audiniu Per krūtinę - 55 cm. Per juosmenį - 53 cm. Per klubiukus - 60 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Nuo peties iki peties - 42 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - L. Kaina tik 15 .
Simona Conti firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Modeliuką puošia audinukas iš baltų #drugelių ir #taškučių Atrodo labai originaliai, romantiškai ir tuo pačiu žaismingai Modeliukas susisega sagomis. Per krūtinę - 53 cm. Rankovės ilgis - 62 cm. Nuo peties iki peties - 39 cm. Stilingas ilgis - 65 cm. Dydis - L(42). Kaina tik 15 .
Divided by H&M firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą modeliuką puošia stilingi balti #kaspinukai Atrodo labai originaliai, romantiškai ir tuo pačiu žaismingai Priekyje dar viena stilinga detalė - dvi dabar taip madingos #karbatkėlės Į rankoves įvertos gumutės dailiai keičia modeliuko formą Modeliukas susisega nugaroje sagute. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 45 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Stilingas ilgis - 50 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 .
Orly firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai jaukus audinukas padailintas stilingais raštais bei spalvomis Audinuko sudėtis: 80% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 18% - NYLON. 2% - SPANDEX. Per krūtinę - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis - 59 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S/P. Kaina tik 12 .
Mango firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Audinukas stilingai ruožuotas Spalvų gama: mėlyna, balta, juoda Labai originaliai sukirptos rankovės. Madingo ilgio rankovės susisega sagute ir modeliukas įgauna originalią bei stilinga formą Stilingumu nenusileidžia ir apačios sukirpimas. Nugara ilgesnė Priekio sukirpimas sudaro skeltukus Madingas V apykaklės sukirpimas Modeliukas susisega sagute. Per krūtinę - 52 cm. Rankovės ilgis - 50 cm. Ilgis - 63 - 67 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI LABIAU TIKS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Tamsiai mėlynas audinukas padailintas gėlėmis bei nuostabia spalvų gama Į rankovių kantus įveros gumutės dailiai keičia modeliuko formą Stilingumu nenusileidžia ir apykaklės sukirpimas. Ją puošia daili iškirptė su juostelėmis kurias galima stilingai surišti į kaspiną Nugara užsisega išorėje įsiūtu užtrauktuku. Per krūtinę - 50 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 59 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Divided by H&M firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Baltas audinukas padailintas nuostabių spalvų raštais Nugara stilingai ilgesnė bei dailiai užapvalinta Modeliukas susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 58 cm. Rankovės ilgis - 58 cm. Ilgis - 56 - 73 cm. Dydis - 14(M). 40(EUR). Kaina tik 12 .