Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės ilgomis rankovėmis

Mango firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Vidutinio storumo stilingos spalvos audinuką puošia daili faktūra wub.gif Nugara madingai ilgesnė wub.gif Apačia puošia karbatkėlės wub.gif Per krūtinę - 49 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 53 - 65 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Jcrew tall embelished button up shirt in forest tartan, dydis Tall M (padidintas), kaina - 18,5 eur. 16,5 e.

Išmatavimai:
Krūtinė - 52 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (45 cm)
Pečiai - 40 cm. (telpa ir daugiau dėl rankovių)
Visas ilgis - 70 cm.

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Jcrew tall gathered popover shirt, dydis Tall 6. Kaina - 29 eur.

Išmatavimai:
Krūtinė - 50 cm
Pečiai - 41 cm.
Rankovė nuo peties - 65 cm.
Visas ilgis - 72 cm.

Tart Aminah palaidinė, dydis M (į mažesnę pusę). Ties krūtine yra antras sluoksnis su guma, galima nešioti be liemenėlės, atvira nugara. Mokėta daug, atiduosiu už 20 eur. 17 e.

Per krūtinę - 46 cm, visas ilgis - 58 cm. Audinys nepermatomas, tankus ir gražiai krintantis.

Nugara (tik modeliui, realus raštas yra pirmoje foto):

Daugiau rūbų - mano naujoje spintos temoje smile.gif
Atsakyti
Monton firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabi spalvų gama bei gėlės wub.gif Madingo 3/4 ilgio rankovės wub.gif mirksiukas.gif Jas puošia kanteliai wub.gif Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 62 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Laura Ashley firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia dabar taip madingas raštas wub.gif Abi pusės vienodos wub.gif mirksiukas.gif Madingas 3/4 ilgio rankovės wub.gif Dailus apykaklės sukirpimas wub.gif Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ZARA knit firmos nauja palaidinukė - megztukas atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Švelnutis lengvas audinukas stilingos #sodrios #geltonos spalvytės. Modeliuko rankoves puošia skeltukai wub.gif Rūbelio šonus taip pat wub.gif Stilingai sukirpta apačia - nugara ilgesnė ir neužapvalinta kaip įprastai buna. Audinuko sudėtis: #SILK+COTTON wub.gif Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 54 -60 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
zara women firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didokii. Labai elegantiškas modeliukas wub.gif Baltą audinuką pabrėžia tamsiai mėlynos spalvos priekis ir nugara, rankovių kantai bei priekis wub.gif Modeliukas susisega sagomis kurios taikliai paslėptos po audiniu wub.gif Per krūtinę - 55 cm. Per juosmenį - 53 cm. Per klubiukus - 60 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Nuo peties iki peties - 42 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - L. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Simona Conti firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Modeliuką puošia audinukas iš baltų #drugelių ir #taškučių wub.gif Atrodo labai originaliai, romantiškai ir tuo pačiu žaismingai wub.gif Modeliukas susisega sagomis. Per krūtinę - 53 cm. Rankovės ilgis - 62 cm. Nuo peties iki peties - 39 cm. Stilingas ilgis - 65 cm. Dydis - L(42). Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Divided by H&M firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą modeliuką puošia stilingi balti #kaspinukai wub.gif Atrodo labai originaliai, romantiškai ir tuo pačiu žaismingai wub.gif Priekyje dar viena stilinga detalė - dvi dabar taip madingos #karbatkėlės wub.gif Į rankoves įvertos gumutės dailiai keičia modeliuko formą wub.gif Modeliukas susisega nugaroje sagute. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 45 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Stilingas ilgis - 50 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja French Connection palaidine, dydis XS. 40 eur
Nauja Tommy Hilfiger palaidine, dydis XS, 23 eur
Atsakyti
Orly firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai jaukus audinukas padailintas stilingais raštais bei spalvomis wub.gif Audinuko sudėtis: 80% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 18% - NYLON. 2% - SPANDEX. Per krūtinę - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis - 59 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S/P. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Nauji odiniai michael kors sunny bootie, juodos sp. Usa 10 dydis, 70 e.
ATIDUODU UŽ 65 e su reg siuntimu
https://m.shop.nords...e-women/4416471
Atsakyti
Mango firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Audinukas stilingai ruožuotas wub.gif Spalvų gama: mėlyna, balta, juoda wub.gif Labai originaliai sukirptos rankovės. Madingo ilgio rankovės susisega sagute ir modeliukas įgauna originalią bei stilinga formą wub.gif Stilingumu nenusileidžia ir apačios sukirpimas. Nugara ilgesnė wub.gif Priekio sukirpimas sudaro skeltukus wub.gif Madingas V apykaklės sukirpimas wub.gif Modeliukas susisega sagute. Per krūtinę - 52 cm. Rankovės ilgis - 50 cm. Ilgis - 63 - 67 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI LABIAU TIKS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Tamsiai mėlynas audinukas padailintas gėlėmis bei nuostabia spalvų gama wub.gif Į rankovių kantus įveros gumutės dailiai keičia modeliuko formą mirksiukas.gif wub.gif Stilingumu nenusileidžia ir apykaklės sukirpimas. Ją puošia daili iškirptė su juostelėmis kurias galima stilingai surišti į kaspiną wub.gif Nugara užsisega išorėje įsiūtu užtrauktuku. Per krūtinę - 50 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 59 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Divided by H&M firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Baltas audinukas padailintas nuostabių spalvų raštais wub.gif Nugara stilingai ilgesnė bei dailiai užapvalinta wub.gif Modeliukas susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 58 cm. Rankovės ilgis - 58 cm. Ilgis - 56 - 73 cm. Dydis - 14(M). 40(EUR). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti