Mexx firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gama
Prie apykakės priekyje įverta gumutė kuri stilingai keičia modelio formą
Taip pat yra juostelė dailiai susirišanti į kaspinuką
Rankovės su sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 50 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia taikliai suderinta spalvų gama bei raštai. #Mėlyna, #balta, #rožinė.
Apykaklė priekyje susisega saga kaip ir rankovės. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 52 cm. Stilingai prie petuko parauktos rankovės ilgis - 64 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia taikliai suderinta spalvų gama bei raštai. #Mėlyna, #balta, #rožinė.

ATSAKYSIU I AZ

H&M firmos nauja palaidinukė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Lengvą tamsiai mėlynos spalvos audinuką puošia stilingi taškučiai
Modelis laisvo kirpimo dailiai sukrenta klostelėmis
Tiek priekis tiek apačia per patį vidurį dailiai užapvalinti
Priekis prie apykaklė susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 56 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Per pečius - 40 cm. Stilingas ilgis - 81 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga oranžinė spalva
Madingas apykaklės sukirpimas - V forma
Petukų sritis kaip ir nugara šiek tiek paraukta
Priekyje yra dvi kišenės - stilinga bei labai patogu
Madingo 3/4 ilgio rankovės
Jos užsisega sagomis. Priekis taip pat užsisega sagomis kurios sumaniai paslėptos po audiniu
Nugara ilgesnė - dailiai užapvalinta
Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 63 - 68 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

ulimex formos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia stilingi raštai bei spalvos: tamsiai mėlyna, raudona, pilka
Priekis padailintas V formos iškirpte
Priekyje yra nedidelis mielas kišenukas
3/4 ilgio rankovės reguliuojasi juostelių dėka
Apačioje šonuose įvertos gumutės stilingai keičia modelio formą
Per krūtinę - 60 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

papaya firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą modeliuką puošia madingi dryžiai
Labai taikliai sudeliota spalvų gama
Apačioje yra palaidinė ant petnešėlių
Labai patogu
3/4 ilgio rankovės
Jaukaus audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Ilgis: šonas - 75 cm. Ilgiausia vieta priekyje - 100 cm. Dydis - 12. Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Taikliai suderinta trijų spalvų gama: rausva balta juoda
Nugara rausvos spalvos
Modeliukas susisega sagomis sumaniai paslėptomis po audiniu
Dirželio dėka modelis tampa dar stilingesnis
Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenį - 48 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Per pečius - 34 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Zara Woman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltas kiauraraštinis audinukas labai dailiai išsiūvinėtas
Stilingo 3/4 ilgio rankovės. Dailiai apipavidalinta apačia bei rankovės
Abi pusės vienodos. Per krūtinę - 48 cm. Stilingas ilgis - 47 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Laisvo kirpimo palaidinė piuikiai tiks ir S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ
Reserved firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinį puošia stilingos gėlės
Modelį puošia juodos spalvos apykaklė bei užsegama dalis. Modeliukas susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Rankovės reguliuojamos dirželio dėka. Nugara dailiai užapvalinta - ilgesnė už priekį. Nugara per vidurį dailiai paklostuota. Per krūtinę - 44 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 58 - 70 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Reserved firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinį puošia stilingos gėlės

ATSAKYSIU I AZ

ZARA w&b firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. kremo spalvos audinį puošia stilingi sodrios spalvos grybai
Modelis madingo 3/4 ilgio rankovėmis. Rankovės kaip ir nugaroje esanti apykaklės sritis užsisega sagomis apsiūtomis audiniu. Nugara šiek tiek ilgesnė. Šonuose yra nedideli skeltukai. Per krūtinę - 47 cm. Ilgis - 64 - 62 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ
Mango firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Dailią faktūrą turintį vidutinio storumo audinį puošia žavios gėlės
Modelis madingo 3/4 ilgio rankovėmis. Į rankovių kantus įvertos gumos. MODELIS TINKA VISIEMS SEZONAMS
Per krūtinę - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINYS ELASTINGAS. Ilgis - 56 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Mango firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Dailią faktūrą turintį vidutinio storumo audinį puošia žavios gėlės

ATSAKYSIU I AZ

PARAPHRASE firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinį puošia stilinga salotinė spalva
Elastano turintis audinys turi dailią faktūrą. Modelis turi madingo 3/4 ilgio rankoves kurios susisega sagomis. Madingai apipavidalintas priekis. Jis dailiai sumetamas
Lengvai krenta klostelėmis. Susidaro V formos apykaklė. Nugara šiek tiek ilgesnė. Per krūtinę - 57 cm. Ilgis - 63 - 70 cm. Dydis - L(14/40). Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Mohito firmos naujas triko atvežtas iš užsienio. Mna deja mažokas. Tamsiai juoda spalvytė. Apačia susisega kilpelėmis. Ji trikotažinio audinio. Priekis padailintis dvigubu tiuliu
Per krūtinę - 38 cm. Per juosmenį - 32 cm. Per klubus - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINYS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 56 cm. Per pečius - 34 cm. Ilgis - 71 cm. Dydis - XS. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Zara woman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS
Madingas audinio raštas
Stilingai paaukštinta apykaklė
Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 58 cm. Per pečius - 38 cm. Rankovės ilgis - 56 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ