Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės ilgomis rankovėmis

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimaza: 13 gegužės 2020 - 15:27
Mexx firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gama wub.gif Prie apykakės priekyje įverta gumutė kuri stilingai keičia modelio formą wub.gif Taip pat yra juostelė dailiai susirišanti į kaspinuką wub.gif Rankovės su sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 50 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia taikliai suderinta spalvų gama bei raštai. #Mėlyna, #balta, #rožinė. wub.gif Apykaklė priekyje susisega saga kaip ir rankovės. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 52 cm. Stilingai prie petuko parauktos rankovės ilgis - 64 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Lengvą tamsiai mėlynos spalvos audinuką puošia stilingi taškučiai wub.gif Modelis laisvo kirpimo dailiai sukrenta klostelėmis wub.gif Tiek priekis tiek apačia per patį vidurį dailiai užapvalinti wub.gif Priekis prie apykaklė susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 56 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Per pečius - 40 cm. Stilingas ilgis - 81 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga oranžinė spalva wub.gif Madingas apykaklės sukirpimas - V forma wub.gif Petukų sritis kaip ir nugara šiek tiek paraukta wub.gif Priekyje yra dvi kišenės - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Madingo 3/4 ilgio rankovės wub.gif Jos užsisega sagomis. Priekis taip pat užsisega sagomis kurios sumaniai paslėptos po audiniu mirksiukas.gif wub.gif Nugara ilgesnė - dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 63 - 68 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ulimex formos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia stilingi raštai bei spalvos: tamsiai mėlyna, raudona, pilka wub.gif Priekis padailintas V formos iškirpte wub.gif Priekyje yra nedidelis mielas kišenukas wub.gif 3/4 ilgio rankovės reguliuojasi juostelių dėka wub.gif Apačioje šonuose įvertos gumutės stilingai keičia modelio formą wub.gif Per krūtinę - 60 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
papaya firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą modeliuką puošia madingi dryžiai wub.gif Labai taikliai sudeliota spalvų gama wub.gif Apačioje yra palaidinė ant petnešėlių wub.gif mirksiukas.gif Labai patogu mirksiukas.gif 3/4 ilgio rankovės mirksiukas.gif wub.gif Jaukaus audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Ilgis: šonas - 75 cm. Ilgiausia vieta priekyje - 100 cm. Dydis - 12. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Taikliai suderinta trijų spalvų gama: rausva balta juoda wub.gif Nugara rausvos spalvos wub.gif Modeliukas susisega sagomis sumaniai paslėptomis po audiniu mirksiukas.gif wub.gif Dirželio dėka modelis tampa dar stilingesnis mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenį - 48 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Per pečius - 34 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara Woman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltas kiauraraštinis audinukas labai dailiai išsiūvinėtas wub.gif Stilingo 3/4 ilgio rankovės. Dailiai apipavidalinta apačia bei rankovės wub.gif Abi pusės vienodos. Per krūtinę - 48 cm. Stilingas ilgis - 47 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Laisvo kirpimo palaidinė piuikiai tiks ir S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Reserved firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinį puošia stilingos gėlės wub.gif Modelį puošia juodos spalvos apykaklė bei užsegama dalis. Modeliukas susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Rankovės reguliuojamos dirželio dėka. Nugara dailiai užapvalinta - ilgesnė už priekį. Nugara per vidurį dailiai paklostuota. Per krūtinę - 44 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 58 - 70 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
ZARA w&b firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. kremo spalvos audinį puošia stilingi sodrios spalvos grybai wub.gif Modelis madingo 3/4 ilgio rankovėmis. Rankovės kaip ir nugaroje esanti apykaklės sritis užsisega sagomis apsiūtomis audiniu. Nugara šiek tiek ilgesnė. Šonuose yra nedideli skeltukai. Per krūtinę - 47 cm. Ilgis - 64 - 62 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Mango firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Dailią faktūrą turintį vidutinio storumo audinį puošia žavios gėlės wub.gif Modelis madingo 3/4 ilgio rankovėmis. Į rankovių kantus įvertos gumos. MODELIS TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Per krūtinę - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINYS ELASTINGAS. Ilgis - 56 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
PARAPHRASE firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinį puošia stilinga salotinė spalva wub.gif Elastano turintis audinys turi dailią faktūrą. Modelis turi madingo 3/4 ilgio rankoves kurios susisega sagomis. Madingai apipavidalintas priekis. Jis dailiai sumetamas wub.gif Lengvai krenta klostelėmis. Susidaro V formos apykaklė. Nugara šiek tiek ilgesnė. Per krūtinę - 57 cm. Ilgis - 63 - 70 cm. Dydis - L(14/40). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
Mohito firmos naujas triko atvežtas iš užsienio. Mna deja mažokas. Tamsiai juoda spalvytė. Apačia susisega kilpelėmis. Ji trikotažinio audinio. Priekis padailintis dvigubu tiuliu wub.gif Per krūtinę - 38 cm. Per juosmenį - 32 cm. Per klubus - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINYS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 56 cm. Per pečius - 34 cm. Ilgis - 71 cm. Dydis - XS. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara woman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Madingas audinio raštas wub.gif Stilingai paaukštinta apykaklė mirksiukas.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 58 cm. Per pečius - 38 cm. Rankovės ilgis - 56 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti