QUOTE(Paladė @ 2015 12 17, 09:43)
...ir pakepintas ketvirtos dienos kugelis tai jau kelias į skrandžio opą
tikrai? o gal galite pagristi?
kiek as ismanau, didziaji dali skrandzio opu sukelia helicobacter pylori, uz kurios tyrinejimus mokslininkams buvo paskirta nobelio premija

manoma, kad ja turi apie 50proc gyventoju, lietuvoje 50-60proc. su sia infekcija siejamas umus ir letinis skrandzio uzdegimas, opalige, skr vezys, dar keletas virskinimo sutrikimu. ji VISAIS atvejais sukelia letinius skr uzdegimus, itakoja opaliges atsiradima

taip pat tyrimais nustatyta, kad isnaikinus helicobacter pylori skrandzio opalige NEATSINAUJINA
gal verciau butu issitirti del bakterijos turejimo, nei ieskoti tarakonu sildomam/saldomam maiste?
beje, plinta oraliniu-fekaliniu budu, taigi uzsikreciama nesunkiai
QUOTE(guodzik @ 2015 12 17, 13:58)
Man irgi nepriimtina. Tuo labiau isvirta sriuba uzsaldyti tai kas lieka ja atsildzius?

jau tada tikrai geriau karta ar du per savaite nueiti pavalgyti dienos pietus uz 3 eurus
nejau tikrai tikit, kad pietus uz 3 eur yra is svieziu ir nesaldytu produktu???
as manau, kad tos komplektacijos sriuba tikrai bus likuciu ''siuksliadeze''
ir greiciau pasirinkciau valgyti savo virta sriuba trecia diena, nei kompleksiniu pietu sriuba
bet kadangi sriubu nelabai megstu, tai nei vienos, nei antros nevalgau, kaip ir mano seima.
QUOTE(pikkolo @ 2015 12 18, 13:29)
Bet nežinote kaip maistas ruošiamas kavinėse, o ten irgi žmonės valgo, ir nemiršta dėl to. Niekas nesiginčija, kad šviežiai pagamintas maistas yra sveikiausias ir naudingiausias, bet ne visi turi galimybę jį ruošti tris kartus dienoj, o ir ne visi nori.