Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

As tai isvis retai besterilizuoju, nebeturiu tam laiko ax.gif
Burbuliacija, maniskis irgi taip uzmiega-ziuri i paveiksla ant sienos kol uzmiega wub.gif o dukra tai vezime ne supdavau, o kratydavau beveik, nes isvis uzmigdyt neimanoma budavo blink.gif
Edena, kokio dydzio tavo zieminis kombinezonas? Jei dabar rubelius nesiojam 62-68, tai koki kombi ziemai pirkt? 74 ar didesni? g.gif

Mergaites, is kur pirkot Columbia komvius?
Atsakyti
Edena, gal rasei tik neuzmaciau. Kokie taviskio TA rezultatai 4 menesiuko?
Papildyta:
Atisa, as irgi nzn kokio dydzio reiktu, bet 74 nemanau, kad jums uzteks visai ziemai. As mastau 80 ar 86. Tie Columbia lyg mazinti tai jauciu reikia bent jau cm matuot
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 10 02, 22:32)
Edena, gal rasei tik neuzmaciau. Kokie taviskio TA rezultatai 4 menesiuko?
Papildyta:
Atisa, as irgi nzn kokio dydzio reiktu, bet 74 nemanau, kad jums uzteks visai ziemai. As mastau 80 ar 86. Tie Columbia lyg mazinti tai jauciu reikia bent jau cm matuot

Atsakysiu iz Edena biggrin.gif 66,5 cm ir 7,6 kg jei gerai pamenu blush2.gif
Aciu, Vega, tai va ir as mastau, gal tikrai dideani ziuret, gu ziemavdar ir vaika prirengsi g.gif tik baisu, kad neskestu po to tam kombinezone. O kur tu pirksi?
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 10 02, 20:40)
Atsakysiu iz Edena  biggrin.gif 66,5 cm ir 7,6 kg jei gerai pamenu  blush2.gif
Aciu, Vega, tai va ir as mastau, gal tikrai dideani ziuret, gu ziemavdar ir vaika prirengsi  g.gif  tik baisu, kad neskestu po to tam kombinezone. O kur tu pirksi?

ACiu thumbup.gif taip Vega, musu rezultatai tokie, o kaip jus augat smile.gif?

As Atisiuk galvoju 24 men pukini pirkti, porai ziemu, nedesiu ranku i rankoves jei baisiai uzskes, net nezinau kiek cm dydis skaitos.. Mes toki siaip kombinezona turim iki 0 temperaturos, o minusui vistiek reiks pukinio rimto bet jie nepigus tai vistiek noris porai metu ar bent jau kitos ziemos pradziai.. As keliauju pas vyra gruodi, tai galvoju gal ten ir paziuresiu, gal kokiu ispardavimu dar rasiu g.gif bandziau sia savaite LT pasidairyt pukinuku bet privezta kalnai sintetiniu tik su pasilitinimais, idomiai kazkaip visai pukiniu neradau gal nepopuliaru
Atsakyti
Sveikutes .. skaitau skaitau ir neparasau , atrodo vis ne tos pacios temos mus sieja
biggrin.gif

Na mano mazius auga kaip ant mieliu , dickis vyras , sveria 7,36kg , Antradieni 3men maniskiui blush2.gif per greit svorio priaugineja , liepe maitinimus retint ,bet niekaip as vaiko be pieno 4-5 val neislaikysiu , o ir naktim keliasi kas 3 val vis biggrin.gif doh.gif nu kudikis , nenori dar ilgiau naktiim miegot doh.gif Bet seip geras vaikas , jokiu diegliu nera kolkas .. buna papucia pilvuka bet retai tokiu dienu buna smile.gif

Dbr biskuti klausimas i tema bet ir ne tema blush2.gif Su vyru norim antro maziuko , saldytu mes neturim ,viska is naujo reikes eiti(ir sy karta moketi )pasakiau sesei kad neuzilgo norim bandyt , durne mane isvavidino , nes per anksti organizmas nera atsigaves , ir neisnesiosiu kudikio , nes maziukas viska gi is manes pasieme , manau seses zodziuose yra tiesos kazkiek .. nzn ka daryti . Man i darba geguze grysti , jai pastociau tai grysciau vien del dekretiniu , nes seip planuoju iseiti ... Esu pasimetus ka daryti , gal tikrai palaukti ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 10 02, 23:54)

Dbr biskuti klausimas i tema bet ir ne tema  blush2.gif  Su vyru norim antro maziuko , saldytu mes neturim ,viska is naujo reikes eiti(ir sy karta moketi )pasakiau sesei kad neuzilgo norim bandyt , durne mane isvavidino , nes per anksti organizmas nera atsigaves , ir neisnesiosiu kudikio , nes maziukas viska gi is manes pasieme , manau seses zodziuose yra tiesos kazkiek ..  nzn ka daryti . Man i darba geguze grysti , jai pastociau tai grysciau vien del dekretiniu , nes seip planuoju iseiti ... Esu pasimetus ka daryti , gal tikrai palaukti ... g.gif

As tai nelabai isivaizduoju kiek istiesu laukti reikia. Turbut skirtingai visoms ir priklausomai pagal situacija ir moters sveikata. Bet juk buna daug mamu kurios pametinukus ir 2 ir 3 turi, reiskia pastojo greitai vel po kiekvieno kudykio, tai vistiek imanoma reiskia. Be to esi jauna, stipri mirksiukas.gif tai nemanau kad cia jau visiskai reikia atsisakyti sios minties. Aisku geriausia butu su gyd. pasikonsultuot kad ivertintu tavo bukle ir patartu gali ar ne 4u.gif

As tai vakar gavau laiska is klinikos. Mes turim dvi snaigutes, tai klausia ka norim su jomis daryti. Kazkaip kas met cia reikia atnaujinti informacija. Tai isvardinti variantai tokie: 'Nutraukti saldyma ir paaukoti savo embrionus mokslui'; 'dovanoti savo embrionus kitai porai' arba 'testi saldyma'. Man tas 'dovanoti kitai porai' tai kazkoki kraupa kelia. Isivaizduojat taip dovanoji, ir po kazkiek metu sutinki savo biologini vaika kurnors, nors ji isnesiojo ir uzaugino visai kiti zmones.. Idomu ar kasnors pasiraso tokiam zingsniui g.gif Na cia tikrai ne i tema, siaip tik pamasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 03, 07:12)
As tai nelabai isivaizduoju kiek istiesu laukti reikia. Turbut skirtingai visoms ir priklausomai pagal situacija ir moters sveikata. Bet juk buna daug mamu kurios pametinukus ir 2 ir 3 turi, reiskia pastojo greitai vel po kiekvieno kudykio, tai vistiek imanoma reiskia. Be to esi jauna, stipri  mirksiukas.gif  tai nemanau kad cia jau visiskai reikia atsisakyti sios minties. Aisku geriausia butu su gyd. pasikonsultuot kad ivertintu tavo bukle ir patartu gali ar ne  4u.gif

As tai vakar gavau laiska is klinikos. Mes turim dvi snaigutes, tai klausia ka norim su jomis daryti. Kazkaip kas met cia reikia atnaujinti informacija. Tai isvardinti variantai tokie: 'Nutraukti saldyma ir paaukoti savo embrionus mokslui'; 'dovanoti savo embrionus kitai porai' arba 'testi saldyma'. Man tas 'dovanoti kitai porai' tai kazkoki kraupa kelia. Isivaizduojat taip dovanoji, ir po kazkiek metu sutinki savo biologini vaika kurnors, nors ji isnesiojo ir uzaugino visai kiti zmones.. Idomu ar kasnors pasiraso tokiam zingsniui g.gif   Na cia tikrai ne i tema, siaip tik pamasciau  ax.gif

Gal ryztasi.. Bet be zodziu.. As negaleciau niekaip:(( bet priminei man kad man metini mokesti reik sumoket uz snaigutes o niekas neparase noeko tikiuosi viskas gerai, net per sirdi perejo, kad nebutu ko prisisavivaliave kad nesumokejom rugsejo 15, man is galvos isgaravo o niekas nieko neprimine:( parasiau skubiai, laukiu ats.

Atisiuk Tu teisi kaip visada del pienuko, atrodo truputi geriau jau, nes buvo kaip ir Tau, atrodo paskutinius lasus trauki.. Na atrodo kazkiek taisosi padetis ir taip, rytais dar duodu, po williux posto viena ryta paskaiciavau, apie 110 gurksniu tai jauciu ir buna apie 100 ml vienu valgymu, o valgo pora kartu apie 6 ir 8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 03 spalio 2015 - 09:44
Karalinda, jau apie kita galvojat wub.gif smagu. Bet geguzes men gi jau bus metai beveik oraeje nuo gomdymo? Tai jei jums koki balandi bandyt, gal jau pakankamai to laiko praeje bus? O tu dar maitini pati? Ar mmm jau atejo? Ir as manau, kad gal gydytoju geriausia klausti, ka jie mano. Mano vyro sesuo pasigimde ir maitindama po 3 menesiu vel pastojo. Ir abu kleckai tuoj i mokykla jau eis smile.gif

Butbuluacija, ir man protu nesuvokiama,ar yra tokiu poru, kurios atiduida savo embrionus kitiems blink.gif aisku, kai pagalvoji paaukot mokslui nu tai irgi, o cia gi gyventu vaikai. Bet gi jie TAVO vaikai doh.gif ne.. as tai mokslui aukosiu, kad ir kaip ziauriai skambetu.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 10 03, 11:42)
i mokesti reik sumoket uz snaigutes o niekas neparase noeko tikiuosi viskas gerai, net per sirdi perejo, kad nebutu ko prisisavivaliave kad nesumokejom rugsejo 15, man is galvos isgaravo o niekas nieko neprimine:( parasiau skubiai, laukiu ats.

Aha, as irgi jau sumokejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 10 03, 09:44)

Aha, as irgi jau sumokejau  blush2.gif

O tau primine? Ar pati parasei? Nu kaip susinervinau negaliu
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 10 03, 08:44)
Karalinda, jau apie kita galvojat  wub.gif  smagu.  Bet geguzes men gi jau bus metai beveik oraeje nuo gomdymo? Tai jei jums koki balandi bandyt, gal jau pakankamai to laiko praeje bus? O tu dar maitini pati? Ar mmm jau atejo? Ir as manau, kad gal gydytoju geriausia klausti, ka jie mano. Mano vyro sesuo pasigimde ir maitindama po 3 menesiu vel pastojo. Ir abu kleckai tuoj i mokykla jau eis smile.gif

:

ne nemaitinu , as tik menesi nusitraukinejau ir uzbaigiau ta reikala , jau 2 kartus mmm prasirgau smile.gif nu nieko, kita savaite einu pas gyditoja , paims krauja paziures ..
Jai gausiu pasus laiku skrendam i lt menesio gale , tai galvoju nueiti pas gine lt pasitikrinti , kaip ten kas ar viskas grazu biggrin.gif
nu vienu zodziu ziuresim, kaip kas .. Reikia maziukui kompanijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 10 03, 09:59)
.. Reikia maziukui kompanijos  wub.gif

Tai gal tau reikejo dvynukus pasigimdyt biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 10 03, 09:46)

Edena, nesinervuok taip, jie juk rimta klinika. Pries kanors darydami butinai bandytu su tavim susisiekti. Cia juk ne apie bet ka kalba eina o apie embrionus, manau kad tikrai nieko nebus padare savo valia. Juk tavo duomenis jie turi? telefonus, emeila? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 10 03, 11:46)

Ne, neprimine. Mano drauge vaziavo ivf i TR, tai ir paprasiau, kad ji sumoketu (beje, spali vaziuoja mano kita draugu pora, jei noresi, parasyk, sumokes ir uz tave, nereikes tau tarptautinio pavedimo daryt, sutaupysi kokiu 15€) tai nesinervink, tikrai neims ir savavaliskai nenaikins, juk zino, ka kiekvienai seimai reiskia tos snaigutes 4u.gif yra pas juos zmogus, kuris dirba tuo klausimu, t.t., skambina poroms ir klausia ka daryt. Gal nespejo tiesiog ir viskas. Elis tikrai greit atrasys manau rolleyes.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 03, 12:14)
Tai gal tau reikejo dvynukus pasigimdyt  biggrin.gif  4u.gif

Na cia tau ne pageidavimu koncertas biggrin.gif
Atsakyti