Ruta B. - as irgi kaip piktuke, naudojuosi sterilizatoriumi ir tuo labai patenkinta

irgi ketinu iki pusmecio naudoti, o po to jau ziuresiu, nes tikrai nesunku sumest ir pleist garint 6 min. - virinti kas kart tikrai tingeciau ir mane tai erzintu
Piktuke - oho kokie taviskiai karstuoliai

nieko sau, tik po bodikais miegot.. tai kiek kambaryje silumos turit tada?

Mes tai laikom 20-22 diena, o nakti apie 19 laipsniu tai miegam ir su sliauztais ir dar su kaldryte ir nebunam uzkaite
o mamoms kuriu vaikai nusispardo kaldrytes patarimas naudot miegmaisius - ar kas praktikuojat? as jau juos desiu kai ims nusispardyt
Karmensitos grazuolyte manau ne vonios nemegsta o buvo nepavagiusi ir tode labai irzli

na aikstinga pana auga, na visos grazuoles tokios buna

mano tai gerieciai jeigu jiems nieko neskauda tai isvis vienas malonumas juos auginti

ir juokiames su vyru, kad vonia yra ramybes oaze, nes tik iejus i ja jie nutyla visada, nesvarbu del ko verke pries tai

nes zino, kad dabar pirmiausia pasimankstinsim (ir nesvarbu ant kiek gali buti alkani, lauks kantriai ir be priekaistu), pasikeisim pampi ir eisim valgyt

tai kita savaite busiu viena sakiau reikes vonioj ir apsigyvent
Panasu, kad mano mergytei bedos baigiasi

jau antra diena nebera valgymo prasymo vakare kas valanda

ir miega gana gerai

o va beriukui teks matyt isaugti pilvuko bedas, pucia jam ji ir deja niekas nepadeda, na bet ir nekankina jis musu daug tai negali pykti, tik norisi jam palengvinti ta gyvenima maza

aisku kai viena priziuriu juos ir abu vienu metu klykia iki melynumo tai streso hormonu mamai daug pasigamina, bet ka dabar darysi