sveikos,
QUOTE(Atisa @ 2015 10 04, 22:23)
Burbiliacija, Piktuke, Tino,[/i] saunuoles jus, kad su savo maziais iseinat kazkur, prasiblaskot, pratinat lelius. Mes tai pas vyro tevus, sese ir mano tevus, daugiau kazkaio niekur nesam buve
burbuliacija, tu su dvyniais dar ir prie siuvimo masino atsisedi

ne nu nerealios jus, moteros

ne veltui jums dievulis po kelis vaikiukus dave, zinojo kam duoda
nu kad aš nelabai verta šių pagyrų

aš turiu labai daug pagalbos, o dar vis drįstu padejuot, kad nedamieegojus ar kartais nervai nelaiko ir nežinau, ką daryt su vaikais - nesusitvarkau viena
QUOTE(Natalija_V @ 2015 10 05, 10:32)
Tino, taip su mm taip gali būti, kai žindai. Aš tikėjausi, kad man taip bus, bet kur tau... ir vėl labai trumpi dažni ciklai. Bet be vaistų, o iki to visą gyvenimą daug ir stiprių nuskausminamųjų reikėjo. Tai va nors toks pagerėjimas.
ot kaip gerai

tada aš jų nelauksiu. tik bijau, kad pms užsitęs
vakar dar pamažinau pieno traukimų skaičių, tai kai po to pritraukiau 500ml, tai nebežinojau net kur jį dėt. jau tik 4 kartus traukiu, bet (.)(.) taip pritvinksta, kad kaip akmenukai ir net guzų lyg yra. jau 2/3 kameros pieno prišaldyta, dar pas mamą yra... o merginos jau pieno nedaug valgo, o aš dar pritraukiu apie 1,3 l per parą. gelbėkit, patarkit, kaip jį pamažint ?
QUOTE(Krown @ 2015 10 05, 12:54)
idomu kitu dvynuku mamu vaikai tokiu dalyku neturit? Nes cia kaip suprantu del vietos ankstumo pilvelyje taip atsitinka kai dubens kaulai spaudzia jiems tas kuno dalis
o iki kiek laiko vaikiukams maunat vilnones kojinytes ir pistinytes?
o kas tas yr?

neturim turbūt nieko panašaus.
moviau, kol vasara atėjo, t.y. kokius 2-3mėn. ir pradėjo geriau miegot. dabar vėl kojines ištraukiau, nes šalta namie, tiktos kojinės laksto po visus namus

ir kariauju kaip su vėjo malūnais.
QUOTE(misheliina2 @ 2015 10 05, 13:28)
jus kazkada kalbejot apie plauku slinkima, tragiskai pradejo slinkt plaukai, kuokstais net slenka jau greitai is vis liksiu be plauku, gal kokia priemone galit rekomenuot
kad niekas negelbėjo...
QUOTE(Krown @ 2015 10 05, 14:22)
Tino - tavo panos saltakraujes varlinukes ilgai buvo, kiek tu laiko pirstinytes movei?

nes as irgi noreciau jau numaut kad pradetu save liesti ir siaip kazka jau tyrineti, bet kazi jeigu rankos saltos nieko blogo nebus?
mano panos pirštinyčių dar nėra matę iki šiol. net šiandien lauke buvom irgi be jų. klinikose neleido, o aš ir nesistengiau dėt. tad maniškės mėgsta laisvę.