Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Vega56 @ 2015 10 10, 20:21)
Ar tikrai vit D tyrimui uztenka kraujo is pirsto, nes man sake reikia is venos imti. g.gif

Uztenka, mums is pirsto eme bet sake naujas nurodymas kad 2 megintuveluus tai ilgokai gramdo is pirsto..bet as barskuti prieky laikau nukreipiu vaiko demesi ir viskas ok:) pas mus irgi perteklius .. Nors ir prakaitavo ir pan. galvojom del trukumo, bet kaip Afrodite sako, simptomai vos ne tie patys ir trukumo ir pertekliaus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 10 spalio 2015 - 21:47
Tino, oi kaip suprantu dėl lauko, mano imunitetas panašiai, nuo nieko užsikrečiu, tai šaltojo sezono laukiu kaip baubo didžiausio. Šildytis jau dabar pradėjom, iškart oras ėmė sausėt, matyt teks ieškot drėkintuvo.
Lock, aš kartais pagalvoju, kas būtų, jei būtų du tokie pat pas mane problematiški, tikrai tada dviese su vyru nesusidorotume, reikėtų pagalbos.. Arba net jei ir vienas vyresnis jei būtų, dėmesio skirti visai negalėčiau..
Mačiau, kalbėjot apie kombius. Pasakykit man žaliai, kas su patirtim, jei aš turiu du vokelius, demisezoninį ir kailinį, ar man reikia apsirūpinti ir kombinezonu pūkiniu, ar čia jau būtų perteklius ir nepanaudosiu? O tie kombinezonai, ar tarkim jei vaikas nešioja x dydžio rūbus, tai x dydžio kombio ir reikėtų ieškoti, ar atsižvelgiant į tai, kad bus prirengtas, reikėtų dydžiu didesnio?

Atsakyti
Karmensita, kaip tik dabar skaitinejausi apie kombius. Didesnio tai butinai butinai reikia, ir dar klausimas, ar tik vienu dydziu. Vaikas per men.paauga apue 2-3 cm., taigi priejau isvada, kad pradzioj kombis vistiek bus gerokai per didelis, o veliau tik priaugs, jei nori normaliai isnesiot. O jei nupirksi tik truputi didoka, tai iki ziemos galo tada neuzteks. Nu bet as ta kur gavau 18-24 men, tai kad ir kokie jie mazinti, vistiek vaikas atrodo tragiskai. Zodziu musu dabar ugis apie 68, tai kombio reikia 12-18 men, ir tiks vienai ziemai. Dabar tik klausimas, kur ju gaut pigiau biggrin.gif nes kur mergaites nuorodas idejo, ten ju isvis nebera.
Atsakyti
Atisa, pasidairyk musumazyliuose. Tu mazesniu buna uz normalia kaina ir jie nenunesioti, nes nevaiksto gi dar tokie vaikai.
Renalta, uzjauciu labai labai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Skaudu ir graudu, gerai, kad yra kur semtis stiprybes ir vilties...

Del sedejimo gerai Wiliux susake. Tam, kad sedetu reikia kad kazkurie raumenys finkcionuotu. Ramstant jie nefunkcionuoja ir nesivysto. Todel del tu keduciu labai daug diskusiju ir maciau kelis straipsnius, kur ortopedai labai kritikuoja. Aisku, trumpam paremti tai galima. Tik kad jie tada nebenori gulet, jei gauna to gerio. Ir rekia. Rekia rekia.

Wiliux
, nu bliamba, kaip gaila del tu slapimtakiu. Ir vel antibai? Ir dar stomatitas. Nu nafik... Laikykis. Kursai tikrai gerai. Man net maxima gerai... O geriausia, kad tik nesirgtu tie vaikai. Tada galima ir meskomis pavirsti, kaip Tino sako.

Mes irgi mazai praeita ziema ejom. Nu nesunki buvo maze, bet vistiek ant ranku buvo sunku istampyt. Siemet jau eisim daugiau, tikiuosi.

Striuke nupirkom bachuriska. Nes tamsi. Mergaitems rozines su sviesiais rankogaliais. Nu nesamone. Su mano mazes gebejimais surasti visus suniuku kakus... doh.gif Norejau kamufliazine pirkti, bet vyras neleido. lotuliukas.gif Nauja pirkau, nes reikejo greitai. O ir ta durna viltis, gal bus kas paveldes.

As irgi nebestoreju, po truputi griztu i savo liesaji buvusi pavidala. Vyras siandien juokesi. Atnesa man Elyte "kaba i aga". T.t. kavos ir pyrago. Su sauksteliu, viskas, kaip priklauso. Nu tusti indeliai, aisku. Tai sako, kur cia nesukusi su tokiu maitinimu biggrin.gif O dar nepasakiau "aciu", tai galva ant soniuko palenke, man per koja paoleksnojo ir sako :"aaaati?"

Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2015 10 11, 10:)
Del sedejimo gerai Wiliux susake. Tam, kad sedetu reikia kad kazkurie raumenys finkcionuotu. Ramstant jie nefunkcionuoja ir nesivysto. Todel del tu keduciu labai daug diskusiju ir maciau kelis straipsnius, kur ortopedai labai kritikuoja. Aisku, trumpam paremti tai galima. Tik kad jie tada nebenori gulet, jei gauna to gerio. Ir rekia. Rekia rekia.

ta sodinimo veiksma net ir reik pradeti atlikinet nuo 4 men., tikrai lavinasi taip ir dirba raumenukai wub.gif o del to kad paragave nenori guleti tai tiksliai smile.gif isvis tas tarpas dabar durnas apie 5 men., kai veikt jau nori daug ir viskas idomu bet realiai dar guli tik doh.gif

Apie svori tai kad ner kada pavalgyt normaliai du tais leliais, as asmeniskai tik kas po ranka arba ka mama atveza, miega musiskis 1,5-2 val is viso per diena unsure.gif tai nepasidarau kazko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 11 spalio 2015 - 16:11
QUOTE(Edena @ 2015 10 11, 16:09)
ta sodinimo veiksma net ir reik pradeti atlikinet nuo 4 men., tikrai lavinasi taip ir dirba raumenukai  wub.gif  o del to kad paragave nenori guleti tai tiksliai smile.gif isvis tas tarpas dabar durnas apie 5 men., kai veikt jau nori daug ir viskas idomu bet realiai dar guli tik  doh.gif

Apie svori tai kad ner kada pavalgyt normaliai du tais leliais, as asmeniskai tik kas po ranka arba ka mama atveza, miega musiskis 1,5-2 val is viso per diena  unsure.gif  tai nepasidarau kazko.

Tai va, as ir skaiciau kad tam kad tie raumenukai pradetu lavintis ir stipret, reik po truputi sodint. bet aisku po labai trumpai is pradziu.

maniskiai ant pilvo labai megsta. mergyte rutuliojas, o berniukas stiebias ant delnu, atsispaudimus daro biggrin.gif BB visai sedet nebemegsta.

Na as tai sugebu priaugt svorio, bet tai del to kad edi bile ka. normalaus maisto pagaminu gal kokius 2 kart i savaite, o daugiau tai pas mane sumustiniai eina. bulkos visokios, tai kaip nepriaugsi, ypac kai nebesportuoju kaip seniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 10 11, 16:09)
Apie svori tai kad ner kada pavalgyt normaliai du tais leliais, as asmeniskai tik kas po ranka arba ka mama atveza, miega musiskis 1,5-2 val is viso per diena  unsure.gif  tai nepasidarau kazko.

Tiek mažai miega? Tai kuo toliau tuo mažiau miega?Nes mano tai nežinau nuo 12 val. iki 19 val. miega su valgymo pertraukom.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 10 11, 17:16)
Tiek mažai miega? Tai kuo toliau tuo mažiau miega?Nes mano tai nežinau nuo 12 val. iki 19 val. miega su valgymo pertraukom.

pirmus pora menesiu vaikai dazniausiai nieko daugiau neveikia tik valgo ir miega, o po to keiciasi ju miego poreikis, ir dienom tikrai miegu sumazeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 10 11, 17:16)

Mazai, bet ir anksciau nevirsydavo kokiu 4 valandu nuo 8 ryto iki 8 vakaro tame tarpe skaiciuoju, paskui tai jau tik valgyt keliasi jis

QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 11, 18:56)
pirmus pora menesiu vaikai dazniausiai  nieko daugiau neveikia tik valgo ir miega, o po to keiciasi ju miego poreikis, ir dienom tikrai miegu sumazeja  4u.gif

drinks_cheers.gif mazeja, bet kaip reiks mums likt prie vieno miego nezinau, kai miega tik pusvalandi visalaik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 10 11, 19:29)
Mazai, bet ir anksciau nevirsydavo kokiu 4 valandu nuo 8 ryto iki 8 vakaro tame tarpe skaiciuoju, paskui tai jau tik valgyt keliasi jis
drinks_cheers.gif  mazeja, bet kaip reiks mums likt prie vieno miego nezinau, kai miega tik pusvalandi visalaik  unsure.gif

nu tai bet vienas miegas dar labai negreit, tai gal dar pasikeis viskas. Gal prades visai kitaip miegot kai valgyt viska prades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 11, 19:31)
nu tai bet vienas miegas dar labai negreit, tai gal dar pasikeis viskas. Gal prades visai kitaip miegot kai valgyt viska prades  4u.gif

Oi, as jo geresnio miego jau laukiu kaip isganymo umn.gif kas 2 val valgo po 100-140... doh.gif doh.gif dar vis atsargiai darzoviaujam na uz poros savaiciu ryzius manau bandysim tai gal jau bus tvirciau ir patiks labiau biggrin.gif
Atsakyti

Edena, tikrai mazius miegos tau geriau, kai pereisit prie vieno miegelio. Nes kai prades vaiksciot ir viskuo dometis, juk ir pavargs daugiau. Pamatysi, kris kaip lapas kokioms 3 valandoms 4u.gif

Maniskis tai ir dabar dar pamiega, per diena kokius 4-5 kartus, bet kad jo vis mazeja, ir daugeja budravimo tai tikrai. Jau viskas darosi idomu, tik uzsiimk. Kikenam nuo ryto iki vakaro, o kai tik judesio maziau, jau nelabai gerai ziuriu cool.gif as sedet pilnai tai dar neleidziu nei apkamsyto, nei kitaip. Bet uz ranku tai keliam sestis, ir vis pasodinu kedutej tokioj pusiau gulimoj padety. Labai patinka thumbup.gif

O del svorio tai as jums pavydziu, kad krenta jis jums. Man tai nekrenta ir net nezada krist. Bet kaip Burbuliacija ir sako, kur ten kris, jei batonas visoks i trasa eina doh.gif pas mane ne tik batonas-bulkutes, sausainiukai, pyrageliai, tas nelemtas ruduo, obuoliu tai maisai, negi ismesi biggrin.gif na tai reik pyragus obuoliu kept. O ir valgyt mano seimyna megsta skaniai, sumustiniais nepapenesi. Na ir ka, ir as su jais verysad.gif neturiu valios visai. Negaliu valgyt kopusto, kai visi kapoja karbonada su bulviu kose doh.gif vis dengiuosi maitinimu, kad negaliu nepilnavertiskai maitintis, kol maitinu biggrin.gif tai net bijau laukt zindymo pabaigos, nebeturesiu argumentu pries save biggrin.gif

Gero vakarelio, mamukai 4u.gif
Atsakyti