Atisa, pasidairyk musumazyliuose. Tu mazesniu buna uz normalia kaina ir jie nenunesioti, nes nevaiksto gi dar tokie vaikai.
Renalta, uzjauciu labai labai.

Skaudu ir graudu, gerai, kad yra kur semtis stiprybes ir vilties...
Del sedejimo gerai
Wiliux susake. Tam, kad sedetu reikia kad kazkurie raumenys finkcionuotu. Ramstant jie nefunkcionuoja ir nesivysto. Todel del tu keduciu labai daug diskusiju ir maciau kelis straipsnius, kur ortopedai labai kritikuoja. Aisku, trumpam paremti tai galima. Tik kad jie tada nebenori gulet, jei gauna to gerio. Ir rekia. Rekia rekia.
Wiliux, nu bliamba, kaip gaila del tu slapimtakiu. Ir vel antibai? Ir dar stomatitas. Nu nafik... Laikykis. Kursai tikrai gerai. Man net maxima gerai... O geriausia, kad tik nesirgtu tie vaikai. Tada galima ir meskomis pavirsti, kaip
Tino sako.
Mes irgi mazai praeita ziema ejom. Nu nesunki buvo maze, bet vistiek ant ranku buvo sunku istampyt. Siemet jau eisim daugiau, tikiuosi.
Striuke nupirkom bachuriska. Nes tamsi. Mergaitems rozines su sviesiais rankogaliais. Nu nesamone. Su mano mazes gebejimais surasti visus suniuku kakus...

Norejau kamufliazine pirkti, bet vyras neleido.

Nauja pirkau, nes reikejo greitai. O ir ta durna viltis, gal bus kas paveldes.
As irgi nebestoreju, po truputi griztu i savo liesaji buvusi pavidala. Vyras siandien juokesi. Atnesa man Elyte "kaba i aga". T.t. kavos ir pyrago. Su sauksteliu, viskas, kaip priklauso. Nu tusti indeliai, aisku. Tai sako, kur cia nesukusi su tokiu maitinimu

O dar nepasakiau "aciu", tai galva ant soniuko palenke, man per koja paoleksnojo ir sako :"aaaati?"