Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Piktukė @ 2015 10 23, 18:44)
Vega56, bet miega gerai, ar irgi neramiai?

Miega neramiai, blaskos, buna verkslent pradeda.
Atsakyti
Piktuke, as tai duodu paziuret TV truputuka, nors jis nelabai ir ziuri, bet nenusukineju. Tai kad nebelempiniai televizoriai, nemanau, kad nuo tiek pakenktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 10 23, 18:44)
O tu ir rodai? Domisi jie? Maniškiai vis bando į įjungtą tv suktis, bet neleidžiu, suku galvytes į kitą pusę... Nu tegu bent pusmečio sulaukia.

Nu zinok rodau blush2.gif Stengiuos nepiktnaudziauti, bet buna kad viskas nusibosta jiems, visi turimi zaislai, kilimeliai, gultukai, tie zaislai tiek isvargina turbut kartais, tai zyzia zyzia, tai pasodinu tada abu i bb ir ijungiu sitas daineles, tai ziuri net apsiseileje biggrin.gif jiems labai patinka. Tada ramuma namie. stengiuos ne ilgiau kaip koki 20min per karta uzleist. Kartais labai padeda atitraukt demesi jeigu verkia vaikas ir nuramint neiseina, arba jei vienam tik gali skirt demesi o kitam reik luktert, zodziu ziuriu pagal situacija. 4u.gif

Vega, uzjauciu del dantu doh.gif console.gif

Wunder, linksmo jums ziurejimo ir dainavimo, man irgi sukas galvoj jau sitos dainos biggrin.gif

Dar kelias nuorodas imetu, ka dar galima leisti, gal pravers 4u.gif

https://www.youtube....h?v=Wm15rvkifPc

https://www.youtube....h?v=Jv_iVQdkuuM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 23 spalio 2015 - 19:27
Aciu mergaites. Kazkaip teks islaukt kol jie islys. Tik bijau pagalvot apie kitus, jei pirmieji taip kankina doh.gif blink.gif
Atsakyti
O man toks klausimas iskilo, musu bendraamzes, ar jau keitet buteliuku soskiu i 3 nr? Man jau keliskart pasirode, kad vaikui sunku traukt g.gif sakau gal reik didesne skylute det g.gif Edena, tu dr.Browns naudoji. Jau keitei?
Atsakyti
Dėkui burbuliacija, klausom visko iš eilės biggrin.gif pati nepagalvojau paieškoti blush2.gif

Atisa, mes jau pakeitėm į 3nr prieš savaitę, naudojam tt buteliukus, nes iš 2nr sunkiai traukti, jiems norisi greičiau jau 4u.gif
Atsakyti
Gal dar užsuka vyresnių mamos... Vaikei penkiolika mėnesių, o man staiga žiauriai sumažėjo pieno. Niekas nepasikeitė, nei režimas, nei mano įpročiai, nei valgymų skaičius. Bet pieno vos vos. Mažoji nervuojasi. Išvalgo, prašo kito, išvalgo ir prašo kito. O to kito trečio tai nėra. Ar buvo taip kam nors? Aš tai maniau, kad jau viskas, pieno bus tiek kiek reikia, jei maitinu reguliariai. Jau galiu įsivaizduoti šią naktį... blink.gif Užmigo sunkiai, o buvo taip gerai - privalgo, soskė, minutė dvi ant rankų ir į lovą. Vat ir pasakiau, kad neketinu nujunkyti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija_V: 23 spalio 2015 - 21:35
QUOTE(Atisa @ 2015 10 23, 20:56)
O man toks klausimas iskilo, musu bendraamzes, ar jau keitet buteliuku soskiu i 3 nr? Man jau keliskart pasirode, kad vaikui sunku traukt  g.gif sakau gal reik didesne skylute det  g.gif Edena, tu dr.Browns naudoji. Jau keitei?

Mes kol kas dar antra. Siaip tai jei jam patogu ir nespringsta tai kodel nekeist.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 10 23, 19:44)
O tu ir rodai? Domisi jie? Maniškiai vis bando į įjungtą tv suktis, bet neleidžiu, suku galvytes į kitą pusę... Nu tegu bent pusmečio sulaukia.

As irgi kaip tik vakar pagalvojau, gal jau per durnai auginu blush2.gif nu neleidziu, mes tenkinames kolkas dainelem, jas tai labai megsta dabar ta grojama Burbuliacijos rekomenduota muzika klauso 4u.gif bet siaip jai labai patinka Tajos daineles.
Aisku telikas jai labai idomu, jei uzmato net persisuka, bet kol galiu pasaugau smile.gif tiesa pasakius nez kiek ten pakenktu kiek ne, tiesiog pasaugau ir viskas 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2015 10 23, 23:34)
Gal dar užsuka vyresnių mamos...

o cia tik pirma diena kaip suprantu tokia? Gal skysciu maziau pagerei, pasinervavai..? O gal tau jau zenklas, kad reikia pradet atjunkyt savo kudikeli ir pradeti ilsetis paciai wub.gif siaip as galvoju, kad turetu atsistatyti, jei tai tik pirmas kartas g.gif

Armante, ir mums Taja megstamiausia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 23 spalio 2015 - 22:56
As tv irgi rodau bet extra atvejais ir retai bet ziuri tada jau apsiseiliojes kaip ir burbuliacijos 😄

Atisiuk nekeiciau dar , kad ir taip greit mums bega jis godziai prarija surija dar prispringsta ne karta, pas mane jis toks godus.. Ir kose cepsi i visas puses tyska viskas doh.gif beje po kosiu refliuksas thu thu thu apmazejo, kazkaip visai nebeatpila ir nerugalioja valanda, na dar tik kelios dienos ziuresim toliau, bet daktaras sake turi pagereti
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 10 23, 20:56)
O man toks klausimas iskilo, musu bendraamzes, ar jau keitet buteliuku soskiu i 3 nr? Man jau keliskart pasirode, kad vaikui sunku traukt  g.gif sakau gal reik didesne skylute det  g.gif Edena, tu dr.Browns naudoji. Jau keitei?

Mes irgi vis dar nr 2 naudojam, kolkas normaliai traukias 4u.gif
Atsakyti