Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

QUOTE(maugute156 @ 2015 09 27, 09:32)
Na mano ziniomis Tri factor yrai karves priespienio baltymas(maisto
Ji galima ir nesciosiom naudoti, tik turbut mazesne doze.  4u.gif

Aš jį prieš šį IVF 4u.gif o kas tau sakė, kad nestuke.gif jį galima vartoti? ax.gif nes dabar sirguliuoju, vis mąsčiau ar galėčiau pagert...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 27, 20:55)
Aš jį prieš šį IVF 4u.gif o kas tau sakė, kad  nestuke.gif jį galima vartoti?  ax.gif nes dabar sirguliuoju, vis mąsčiau ar galėčiau pagert...
4u.gif

Pasitark su K 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 27, 19:55)
Aš jį prieš šį IVF 4u.gif o kas tau sakė, kad  nestuke.gif jį galima vartoti?  ax.gif nes dabar sirguliuoju, vis mąsčiau ar galėčiau pagert...
4u.gif

Man sake viena K paciente, tik minejo, kad nuo 3 piliuliu reikia pamazinti iki 2. Bet manau tikrai geriausia butu pasitarti su K 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 09 27, 08:32)
Na mano ziniomis Tri factor yrai karves priespienio baltymas(maisto papildas) kuris stiprina imuniteta. Ji pas mus dazniausiai skiria Karpenko. O is savo puses galiu pareklamuoti, kad ji naudoju jau 3 men ir nei karto nesirgau( nors anksciau daznai sirgdavau) ....

Man skyrė Bykova. Irgi porą metų niekuo nesirgau, kai gėriau Transfer Factor ir Citroseptą.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 27, 20:48)
Aga aš norėčiau pas Giorgy.a. Bet kainos  doh.gif

Nu bet jei kiti buvo geri manai vistiek dėl krešumo,  gal užslėptas afs? Visus tuos leideno faktorius ir tyreis?  Neskyrė tr nei fraksiparino nei aspirino?

Taip, tyrė man leideno faktorius, dalį LT, o tų kurių negalėjo padaryti LT, tai dariausi TR.
Pas mane buvo rasta PAI tyrimo heterozigotinė forma, bet turkų klausiau tris kartus ar nereikia vartoti vaistų, buvo patikinta, kad nereikia. Dabar labai gailiuosi, kad nieko nevartojau, bet pasitikėjau gydytojais. Bet laiko negaliu atsukti..
Atsakyti
Pradėjau ir aš šiandien IVF kelią, bet man prie visų vaistų turkai skyrė ir Glifor. Ar kam buvo skirę? kiek skaitau tai metforminas, rimtas vaistas, o man pasakoja, kad tai vitaminai ir kad reikės iki terčio mėnesio gerti?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 27, 20:55)
4u.gif

Musu seima naudoja siuos papildus jau virs 10 metu ax.gif Pastojimo srity, aisku, stebuklo neivyko, bet imunitetui veikia 100 proc. 4u.gif
Vartoti nestumo metu galima, paieskokit info nete. Kazdada daug seniau klausiau daktares kaip nestuke.gif metu elgtis, rekomendavo Clasic gerti. Is paskutinio suvaziavimo (turbut suprantat kad sie papildai tinklinio marketingo preke ir buna daug visokiu meeting'u) patare ramiu laikotarpiu gerti ne nuolat - tarkym 5 geri, 2 praleidi; susirgus ar sergant aplinkiniams - didesnemis dozem.
Nezinau kiek siuo atveju veikia placebo efektas, musu seimai veikia smile.gif O mano imunitetas lygus 0 4u.gif Tai nori nenori turi kazkaip gyvent 4u.gif
Atsakyti
Man Tr liepe butinai nenustot gerti metformino. Tik va nepagalvojau tr jo nusipirkti, geriu metforali. Bet gal nera skirtumo, juk veiklioji medziaga tai ta pati g.gif nebent pas juos pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 09 27, 22:32)
Pradėjau ir aš šiandien IVF  kelią, bet man prie visų vaistų turkai skyrė ir Glifor. Ar kam buvo skirę? kiek skaitau tai metforminas, rimtas vaistas, o man pasakoja, kad tai vitaminai ir kad reikės iki terčio mėnesio gerti?

Man prieš sekanti skyrė, kitos ir yra gerę. Juos daugiau prie pks skiria.
Tu dabar tr bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(__777__ @ 2015 09 27, 22:37)
Man Tr liepe butinai nenustot gerti metformino. Tik va nepagalvojau tr jo nusipirkti, geriu metforali. Bet gal nera skirtumo, juk veiklioji medziaga tai ta pati  g.gif nebent pas juos pigiau  g.gif

Kadangi aš prieš pirmą ivf geriau metforal tai tr sakė tinka bet pirkau glifor nes ji išrašė. Pigūs jis.

Meilės kibirkštėlė kiek jūs pupsiku turit wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 27 rugsėjo 2015 - 21:57
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 27, 22:47)
Man prieš sekanti skyrė,  kitos ir yra gerę. Juos daugiau prie pks skiria.
Tu dabar tr  bigsmile.gif
Papildyta:

Kadangi aš prieš pirmą ivf geriau metforal tai tr sakė tinka bet pirkau glifor nes ji išrašė.  Pigūs jis.
Meilės kibirkštėlė kiek jūs pupsiku turit  wub.gif

O sakykit jums svoris nuo jo nekrito to metformino, nes ir taip as jo daug neturiu, tai pergyvenu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 09 27, 23:00)
O sakykit jums svoris nuo jo nekrito to metformino, nes ir taip as jo daug neturiu, tai pergyvenu?smile.gif

O kodėl juos skyrė? Pks? Man nekrito ir nekrenta lotuliukas.gif aš ant dietos tai krenta nuo jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 09 27, 22:32)
Pradėjau ir aš šiandien IVF  kelią, bet man prie visų vaistų turkai skyrė ir Glifor. Ar kam buvo skirę? kiek skaitau tai metforminas, rimtas vaistas, o man pasakoja, kad tai vitaminai ir kad reikės iki terčio mėnesio gerti?

Man skyrė pora mėnesių prieš IVF ir geriau iki 3 nestuke.gif mėnesio, taip TR liepė smile.gif sake gerina kiausialasciu kokybe, užtat prieš skyre, o kodėl po reikėjo iki 3 mėn gert tai nežinau, bet ir nesigilinau, liepė tai ir geriau blush2.gif man vienintelis jo minusas kad palaisvejo viduriai smile.gif kaip gine juokavo - nestukes skundžiasi kad užkietėja, o man palaisvejo blush2.gif sake čia nuo metformino g.gif
Atsakyti