Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

QUOTE(rneringa @ 2015 09 27, 16:04)
Bernadeta77, merginos daro Vilniuje gėlių g. Nacionalinės visuomenės sveikatos laboratorijoje imuninius ląstelių tyrimus ir bendrą kraujo tyrimą. Čia einant pas Karpenko.

Per kiek dienų padaro šiuos tyrimus gėlių g.? Ar svarbi ciklo diena?valgius - nevalgius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 27, 15:28)
Mergaites sakykit, ar tikrai skrendant su Turkijos avialinijom galima vienam zmogui tureti kelis lagaminus, kuriu bendras svoris nevirsija 30 kg? Mes turim viena dideli lagamina 30 kg, viena rankini lagamina ir dvi kuprines, tai viena kuprine noretume atiduoti prie mazo lagamino. Nesinori pirkti lagamino, kad viska i viena sudeti. O ryt jau namo  4u.gif

pirmam psl rasiau, man leido priduoti dideli lagamina, maziuka ir dar kuprine, buvo liuks kad tik su rankinuku ir loptopu i lektuva lipau.
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 27, 17:09)
Per kiek dienų padaro šiuos tyrimus gėlių g.? Ar svarbi ciklo diena?valgius - nevalgius? g.gif

Darant bendrą kraujo tyrimą reikia būti nevalgius, o dėl imuninų ląstelių tytimo, tai nežinau kaip su valgymu. Bet jei daraisi kartu bendrą ir imuninių ląstelių, tai būsi nevalgius. Dėl ciklo dienos nežinau, manyčiau, kad nesvarbi, bet reikia išsiaiškinti. Per kiek laiko padaro nežinau irgi, bet man atrodo, kad per pora dienų.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 09 27, 17:04)

Bendravau su anksčiau merginų minėtu onkologu/imunologu gyd. Adu, tsi jis man sakė, kad imuninių tyrimų rezultatus gali įtakoti paprasčiausi peršalimai ir pan., nes organizmas kovoja. Todėl tie rezultatai gali labai svyruoti.

Matai kaip g.gif taip lengvai jie kinta g.gif
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2015 09 27, 17:13)
Darant bendrą kraujo tyrimą reikia būti nevalgius, o dėl imuninų ląstelių tytimo, tai nežinau kaip su valgymu. Bet jei daraisi kartu bendrą ir imuninių ląstelių, tai būsi nevalgius. Dėl ciklo dienos nežinau, manyčiau, kad nesvarbi, bet reikia išsiaiškinti. Per kiek laiko padaro nežinau irgi, bet man atrodo, kad per pora dienų.

o tu pati dareis juos? o gyd Adas skyrė jums kokį gydymą?
Atsakyti
Sveikos, visos smile.gif seku jusu tema jau senokai ir nors giliai sirdy tikejausi, kad apsieisim be Turkijos, dabar jau panasu, kad ne...norejau pasiteirauti del preimplantacinio embrionu tyrimo. Kiek supratau skaitydama internete tai PGD metu tiriamas specifinis genas, o PGS metu tiriamas chromosomu skaicius. Musu atveju reiketu PGS, gal zinot kokia butu tyrimo kaina Memorial klinikoj?
Atsakyti
QUOTE(Gabyteeee @ 2015 09 27, 17:34)
Sveikos, visos smile.gif seku jusu tema jau senokai ir nors giliai sirdy tikejausi, kad apsieisim be Turkijos, dabar jau panasu, kad ne...norejau pasiteirauti del preimplantacinio embrionu tyrimo. Kiek supratau skaitydama internete tai PGD metu tiriamas specifinis genas, o PGS metu tiriamas chromosomu skaicius. Musu atveju reiketu PGS, gal zinot kokia butu tyrimo kaina Memorial klinikoj?

Man kainorastyje siunte,jog 350doleriu "per embrio" PGD. Ir mano supratimu,tai ir tiria chromosomas, jei single gene, tai cia 1 puslapy parasyta,labai brangu.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 09 27, 16:09)
pirmam psl rasiau, man leido priduoti dideli lagamina, maziuka ir dar kuprine, buvo liuks kad tik su rankinuku ir loptopu i lektuva lipau.

Aciu 4u.gif taip idemiai ieskojau, kuri buvote parasius, bet taip ir neradau, net praejusia tema perziurejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 27, 17:30)
Matai kaip  g.gif taip lengvai jie kinta  g.gif
Papildyta:

o tu pati dareis juos? o gyd Adas skyrė jums kokį gydymą?

Dar nieko nedariau.. neturiu kol kas jokio noro.. pradėsiu kažką darytis ir tirtis, kai žinosim tolimesnius savo planus, t. y. ar bandysim dar kartą ar ne. Per didelis skausmas dar mano širdyje.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 09 27, 19:38)
Dar nieko nedariau.. neturiu kol kas jokio noro.. pradėsiu kažką darytis ir tirtis, kai žinosim tolimesnius savo planus, t. y. ar bandysim dar kartą ar ne. Per didelis skausmas dar mano širdyje.

Nenuostabu... Laikykis ir nepasiduok... Nors man lengva kalbėt.. Siaubinga patirtis..

Aš galvojau kad prieš šitą ivf darėtės kažką su gyd Ado pagalba..
Atsakyti
Bendravau su anksčiau merginų minėtu onkologu/imunologu gyd. Adu, tsi jis man sakė, kad imuninių tyrimų rezultatus gali įtakoti paprasčiausi peršalimai ir pan., nes organizmas kovoja. Todėl tie rezultatai gali labai svyruoti.
[/quote]

Na del rezultatu svyravimu net nezinau. Bet tai, kad paskyrus gerti tri factor, nustojau sirgti ir kankinti uzdegimai, tai manau geras zenklas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 27, 20:08)
Nenuostabu... Laikykis ir nepasiduok... Nors man lengva kalbėt.. Siaubinga patirtis..

Aš galvojau kad prieš šitą ivf darėtės kažką su gyd Ado pagalba..

Imuninių visai nesityrusi esu. Nors tiesą pasakius LT abejoju jų kokybe, o Londono klinikose labai brangus šis reikalas. Prieš šį IVF dariausi Turkų atsiųstą visą sąrašą tyrimų dėl krešumo, kariotipus darėjės jau anksčiau. Tyrimai buvo kaip ir geri, bet tiesą pasakius dabar esu labai nustebinta kai kuriais savo rezultatais, kurie sukėlė man didelių apmąstymų dėl mano šios nelaimės. Prieš operaciją dėl abrazijos man padarė bendrą kraujo tyrimą irdar kažkokį dėl krešumo, tai mano trombocitai ir dar vienas kraujo krešumo tyrimas abrazijos dieną buvo virš normos ribos. Tai dabar į galvą lenda mintis, kad per didelis krešumas ir buvo mūsų Dukrytės netekties priežastimi. Šį klausimą dar bandysiu aiškintis,
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 09 27, 20:28)
Imuninių visai nesityrusi esu. Nors tiesą pasakius LT abejoju jų kokybe, o Londono klinikose labai brangus šis reikalas. Prieš šį IVF dariausi Turkų atsiųstą visą sąrašą tyrimų dėl krešumo, kariotipus darėjės jau anksčiau. Tyrimai buvo kaip ir geri, bet tiesą pasakius dabar esu labai nustebinta kai kuriais savo rezultatais, kurie sukėlė man didelių apmąstymų dėl mano šios nelaimės. Prieš operaciją dėl abrazijos man padarė bendrą kraujo tyrimą irdar kažkokį dėl krešumo, tai mano trombocitai ir dar vienas kraujo krešumo tyrimas abrazijos dieną buvo virš normos ribos. Tai dabar į galvą lenda mintis, kad per didelis krešumas ir buvo mūsų Dukrytės netekties priežastimi. Šį klausimą dar bandysiu aiškintis,

Aga aš norėčiau pas Giorgy... Bet kainos doh.gif

Nu bet jei kiti buvo geri manai vistiek dėl krešumo, gal užslėptas afs? Visus tuos leideno faktorius ir tyreis? Neskyrė tr nei fraksiparino nei aspirino?
Papildyta:
QUOTE(maugute156 @ 2015 09 27, 20:20)

Na del rezultatu svyravimu net nezinau. Bet tai, kad paskyrus gerti tri factor, nustojau sirgti ir kankinti uzdegimai, tai manau geras zenklas  4u.gif

Super jei padeda thumbup.gif sveikas ir stiprus imunitetas yra thumbup.gif
Atsakyti