QUOTE(rneringa @ 2015 09 27, 20:28)
Imuninių visai nesityrusi esu. Nors tiesą pasakius LT abejoju jų kokybe, o Londono klinikose labai brangus šis reikalas. Prieš šį IVF dariausi Turkų atsiųstą visą sąrašą tyrimų dėl krešumo, kariotipus darėjės jau anksčiau. Tyrimai buvo kaip ir geri, bet tiesą pasakius dabar esu labai nustebinta kai kuriais savo rezultatais, kurie sukėlė man didelių apmąstymų dėl mano šios nelaimės. Prieš operaciją dėl abrazijos man padarė bendrą kraujo tyrimą irdar kažkokį dėl krešumo, tai mano trombocitai ir dar vienas kraujo krešumo tyrimas abrazijos dieną buvo virš normos ribos. Tai dabar į galvą lenda mintis, kad per didelis krešumas ir buvo mūsų Dukrytės netekties priežastimi. Šį klausimą dar bandysiu aiškintis,
Aga aš norėčiau pas Giorgy... Bet kainos
Nu bet jei kiti buvo geri manai vistiek dėl krešumo, gal užslėptas afs? Visus tuos leideno faktorius ir tyreis? Neskyrė tr nei fraksiparino nei aspirino?
Papildyta:
QUOTE(maugute156 @ 2015 09 27, 20:20)
Na del rezultatu svyravimu net nezinau. Bet tai, kad paskyrus gerti tri factor, nustojau sirgti ir kankinti uzdegimai, tai manau geras zenklas
Super jei padeda

sveikas ir stiprus imunitetas yra
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney