Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 30, 14:09)
Sveikos mergaites  4u.gif
Pagaliau turiu jegu parasyti apie musu ilga kelia namo Madinos deka  doh.gif
Jei kas pavydejote, kad klinika mums padare nuolaida, tai dabar galite dziaugtis  lotuliukas.gif
Atsiprasau kad uztersiau tema, bet labai noriu jums patarti nepasitiketi klinikos transportu, tiksliau Madinos suorganizuotu transportu ir patiems vykti i oro uosta su taksi, nes jo kaina (50 lyru nuo sisanes arba Galatos boksto iki orouosto) tikrai nedidele lyginant su tuo kiek mums visa tai kainavo. Ko labiausiai bijau, kad bus tas visas stresas ir lakstymas su daiktais pakenkes musu maziukui  verysad.gif

Nu joooo.. nepavydėtina situacija, ypač stresas ir nervai... Atsimenu vienai mergaitei irgi kažkas buvo dėl transporto, kad lyg pavėlavo į lėktuvą. Tai ji rašą laišką Memorial vadovybei ir atgavo kažkiek pinigėlių.. Tik nepamenu ar viešbutį apmokėjo, ar lėktuvo bilietus.. Gal ir jūs bandykit parašyti vadovams...
O pakilusi temperatūra, tai gali būti geras ženklas 4u.gif.. pas mane ji labai įdomiai svyruodavo. Tai nėra, tai pakyla 37,2, kažkada buvo net 37,4.
P.S. ei prireiktų, aš turiu likusio crinono. Gyvenu Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rneringa: 30 rugsėjo 2015 - 13:43
juratele2006 tau 4u.gif 4u.gif
bet butinai surasyk sita istorija Memorial aukstesniems vadovams.
Edena gali gal patart tau kam rase, kai tada per vairuotoja pavelavo i lektuva mirksiukas.gif

mes transferio prasydavom gera valanda anksciau, kad jeigu ka....
Atsakyti
Juratele, blink.gif siaubas, bet svarbiausia rezultatas nestuke.gif Na ir pakankino jus 4u.gif Nezinau kiek cia Madinos problema, nes ji tik organuzuoja, kiek ji gali sukontroliuot vairuotojus sunku pasakyti. Manau jei tai kartojasi tai spraga klinikoj. Mus pasitiko ir nuveze tvarkingai, lauke veluojancio lektuvo net. Skaudziausia del bagazo. Jei reikes vaistu, sakyk 4u.gif
Dabar svarbiausia ramiai 4u.gif jau namie ir jau ne viena 4u.gif
P.S. Del nuolaidos mes tik dziaugemes, jokio pavydo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 09 30, 13:41)
juratele2006 tau  4u.gif  4u.gif
Edena gali gal patart tau kam rase, kai tada per vairuotoja pavelavo i lektuva mirksiukas.gif

Na musu lektuvas 11.45 tai tikejomes kad laiko tikrai uzteks isvaziuoti 8.15
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2015 09 30, 13:41)
juratele2006 tau  4u.gif  4u.gif

Vyras jau viska parase Madinos sefei ir Elis. Elis sake nieko nesprendzia, tai prasem kokiu kontaktu su kuo butu galima kalbeti apie tai, tai Elis nieko neparase.
Na bet zinanat mano vyra jis to taip nepaliks, nes mes klinikais kolingi uz embrionu saldyma, tai bandys issimusti, kad nereiktu moketi, nes mes per juos turejom dideliu islaidu ir dar tebeturim bedu su bagazu. Kuris ivertintas 4000 euru.
Papildyta:
Katik skambino is Vilniaus orouosto ir pranese, kad atsirado musus bagazas ir jis jau Vilniuje thumbup.gif
Labai tikiuosi, kad niekas nedingo ir neprikibs, kad puse lagamino vien vaistai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 30, 14:11)
Na musu lektuvas 11.45 tai tikejomes kad laiko tikrai uzteks isvaziuoti 8.15

kosmaras su tais transferiais. nepavydetina situacija.
as TR nepasitikiu, kai po IVF mus Medicana "paliko ant ledo". gerai, kad as plana B turejau, kaip nujausdama.
dabar Memorial sakiau, kad lektuvas 1 val. anksciau, nes jie labai nepunktualus. siaip stengiuosi 2 val pries skrydi buti oro uoste, tai vaziavimui 1,5 val uzsidedu.
kai uzklausiau del tranferio, tai Elis man atrase, kad jie tokiu neorgizuoja doh.gif tada is pirmo psl parasiau bendru email ir veliau kontaktavau su Selin selin.toparlak@memorial.com.tr jos nr. +9005493146574
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 09 30, 14:18)
as TR nepasitikiu, kai po IVF mus Medicana "paliko ant ledo". gerai, kad as plana B turejau, kaip nujausdama.
dabar Memorial sakiau, kad lektuvas 1 val. anksciau, nes jie labai nepunktualus. siaip stengiuosi 2 val pries skrydi buti oro uoste, tai vaziavimui 1,5 val uzsidedu.
kai uzklausiau del tranferio, tai Elis man atrase, kad jie tokiu neorgizuoja  doh.gif tada is pirmo psl parasiau bendru email ir veliau kontaktavau su Selin selin.toparlak@memorial.com.tr jos nr. +9005493146574

Atatiurko orouoste butina buti 3 val. pries skrydi, nes musu vartai buvo uzdaryti likus valandai iki skrydzio. Man aiskai pirstu parode i biliete parasyta laika, kada mes veliausiai turejom atsidurti prie vartu. Ten gi ne europa, niekas veluojanciu nelaukia ir skubos tvarka nepraleidzia. Ir ryte buna baisisne zmoniu minia, kai islydejau dukra tuo paciu laiku pries dvi savaites uvo taip pat daug zmoniu. O po pietu kai skridom su ukrainos avialinijom nebebuvo jokiu eiliu, nors mano pasa taip pat idemiai ir ilgai tikrino.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 09 30, 14:57)
Nezinau kiek cia Madinos problema, nes ji tik organuzuoja, kiek ji gali sukontroliuot vairuotojus sunku pasakyti.

as tai manau, kad cia transporto skyriaus problema, o ne Madinos.
kazkokie jie kartais isssizioje buna. paskutini karta, kai veze mus i oro uosta tai irgi. velavo gal 15 min, nu bet ju mastais tai cia niekis. ir tada pradejo duotis ratais aplink kvartala, supratom tik tiek kad jis nu neranda kazkokio viesbucio ir nors tu ka. tada atvaziavom i Memoriala ir laukem kol kita masina atveze zmones is to viesbucio kurio musu zioplys nesugebejo rast... o tai pasirodo jis nerado Tempo viesbucio lotuliukas.gif nu griuk negyvas lotuliukas.gif
tik kaip tiems vairuotojams nedaeina, kad lektuvas, tai ne masina ir sikanciu nelaukia doh.gif

Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 30, 15:25)
nors mano pasa taip pat idemiai ir ilgai tikrino.

nu gerisi jie tavimi gerisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 09 30, 12:20)
Įėjus į pagrindinį pastatą iš karto prieš jus bus informacijos skyrius. Sukate į dešinę pusę, einate iki valgyklos/kavinės, įeinate į valgyklą/kavinę, toliau pasukate į kairę, einate tiesiai, prieinate liftus. Kuriame aukšte yra IVF centras dabar nepamenu, bet paklauskite informacijos skyriuje, kai tik įeisite pagrindiniam pastate. O gal Druide pasakys, kuriam aukšte IVF skyrius??
Pakilę liftu į IVF centrą, matysit registratūrą. Joje paprašykite pakvieti jūsų koordinatorę. Kai ateis koordinatorė, ji viską paaiškins kaip viskas toliau bus. Tikrai nesudėtinga ir nebaisu 4u.gif.

Aciu!!!! Susitvarkysim kazkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 30, 15:11)

Papildyta:
Katik skambino is Vilniaus orouosto ir pranese, kad atsirado musus bagazas ir jis jau Vilniuje  thumbup.gif
Labai tikiuosi, kad niekas nedingo ir neprikibs, kad puse lagamino vien vaistai  ax.gif

O, kaip gerai mirksiukas.gif Laikom kumščiukus už tavo beibinuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2015 09 30, 14:29)
Aciu!!!! Susitvarkysim kazkaip smile.gif

Mes tik iejus sukom i kaire po to i desine, eini tiesisiai pro laiptus vedancius zemyn ir uz ju suki i desine iki koridoraisu galao ten po kaire puse bus liftai, lifte spaudi skaiciu 1 ir jau IVF skyriuje. Zodziu eini pagal zenklus i C bloka, ant grindu tokie dideli lipdukai su raidem uzklijuoti, seki kaip duonos trupinius lotuliukas.gif rasit, nesudetinga ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 09 30, 15:18)
kai uzklausiau del tranferio, tai Elis man atrase, kad jie tokiu neorgizuoja  doh.gif tada is pirmo psl parasiau bendru email ir veliau kontaktavau su Selin selin.toparlak@memorial.com.tr jos nr. +9005493146574

Jo, man Elis taip pat taip keistai parašė, kad ji apie tai nieko nežino.... g.gif Tai, jaučiu, reiks daryti tą patį.... Kaip gerai, kad esat, mergaitės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 09 30, 15:35)
Jo, man Elis taip pat taip keistai parašė, kad ji apie tai nieko nežino....  g.gif  Tai, jaučiu, reiks daryti tą patį.... Kaip gerai, kad esat, mergaitės  wub.gif

Mergaites Elis neuzsiima transferiu organizavimu 4u.gif Nekamuokit jos tais paciais klausimais mirksiukas.gif

Dar kas gyvenat netoli Taksim, tai ziauriai patogus yra tie Havatas autobusai, kurie lekia tiesiai i oro uosta. Nesinaudojau, bet kas naudojosi sake labai viskas super ir gerai.

Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2015 09 30, 12:05)
Antra, kazkur dingo mano foliai  blink.gif Mano AMH 3,3, bet is vaizdo ekrane nelabai buvo panasu kad toks  g.gif Kovo menesi kaip vinuoges kiausides buvo. Mate kiekvienoj pusej po  2-3 folius, bet labai ne vienodus, tai nuteike daug nesitiketi.

nu kaip idomiai doh.gif nesuprantu as to AMH, tikrai turbut jis dar ne iki galo istirtas.
kaip tada man su 0,01 AMH viena karta mate 4, kita karta 7 potencialius folius doh.gif
aisku neaisku kaip stimuliuotusi, nu bet juos mato bigsmile.gif
nieko nesuprantu.
Atsakyti