Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

QUOTE(Irėnė @ 2015 09 30, 15:43)
Dar kas gyvenat netoli Taksim, tai ziauriai patogus yra tie Havatas autobusai, kurie lekia tiesiai i oro uosta. Nesinaudojau, bet kas naudojosi sake labai viskas super ir gerai.

būtent! žmogui kainuoja 12try ir puikiausiai laiku (max 1h laikotarpyje) atveža iki/iš oro uosto (bet kurio iš dviejų) - mes su juo visad važiavom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 rugsėjo 2015 - 14:49
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 30, 14:25)
Man aiskai pirstu parode i biliete parasyta laika, kada mes veliausiai turejom atsidurti prie vartu.

na va, zodziu reik ir bilietus skaityti ax.gif
ir dar is patirties galiu pasakyti, jei skrendat su turkish airlines ir pirkdamos bilietus pasizymejote vieta, tai galite eiti prie Drop Laguage (pats pirmas paskirtoje sekcijoje priduoti lagamina) ir nereikes stoveti ilgoje eileje.
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2015 09 30, 15:29)
Aciu!!!! Susitvarkysim kazkaip smile.gif

Pirmas aukstas smile.gif

QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 30, 15:34)
Mes tik iejus sukom i kaire po to i desine, eini tiesisiai pro laiptus vedancius zemyn ir uz ju suki i desine iki koridoraisu galao ten po kaire puse bus liftai, lifte spaudi skaiciu 1 ir jau IVF skyriuje. Zodziu eini pagal zenklus i C bloka, ant grindu tokie dideli lipdukai su raidem uzklijuoti, seki kaip duonos trupinius  lotuliukas.gif  rasit, nesudetinga ten  4u.gif

Taip 4u.gif

nu kaip idomiai doh.gif nesuprantu as to AMH, tikrai turbut jis dar ne iki galo istirtas.
kaip tada man su 0,01 AMH viena karta mate 4, kita karta 7 potencialius folius doh.gif
aisku neaisku kaip stimuliuotusi, nu bet juos mato bigsmile.gif
nieko nesuprantu.

Ir as nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 09 30, 15:53)
Pirmas aukstas smile.gif
Taip  4u.gif
Ir as nesuprantu  doh.gif

Merginos, siandien man 4 stimuliacijos diena. Mate 10-12 foliu, dydis apie 10 mm. Ar čia gerai? kokie pas jus buvo rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 09 30, 17:09)
Merginos, siandien man 4 stimuliacijos diena. Mate 10-12 foliu, dydis apie 10 mm. Ar čia gerai? kokie pas jus buvo rezultatai?

Viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti

Sakyciau puikiai thumbup.gif

Angeleli, o kaip Memoriale elgesi su tavo cistom? g.gif Kaip savijauta stimuliacijos metu buvo?
Atsakyti

Sakyčiau idealu thumbup.gif.
Papildyta:
nu kaip idomiai doh.gif nesuprantu as to AMH, tikrai turbut jis dar ne iki galo istirtas.
kaip tada man su 0,01 AMH viena karta mate 4, kita karta 7 potencialius folius doh.gif
aisku neaisku kaip stimuliuotusi, nu bet juos mato bigsmile.gif
nieko nesuprantu.

Tikrai neaišku su tuo amh. Gal Irėne jums sumaišė atsakymą? O gal DruiDės neteisingas. Čia kažkokia mistika g.gif.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 09 30, 20:14)
Sakyciau puikiai  thumbup.gif

Angeleli, o kaip Memoriale elgesi su tavo cistom?  g.gif Kaip savijauta stimuliacijos metu buvo?

DruiDe, Sekmes jums!
Aš neturėjau cistų.

Mums profesorė ir paliko stiprų įvaizdį. rolleyes.gif

Po kiek jūs mokate už kambarį?

Na del amh... Keistoka. Bet gal šis ciklas būtent kai mažiau folių g.gif bet svarbiausia kokybiški thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 30 rugsėjo 2015 - 19:26
Na juratele ir nuotykiai tavo... Tikrai nemanau kad kas del nuolaidu pavydejo, tiesiog dziaugemes kad tau tiek nuleido. Aiskubkad kiekvienai nepamaisytu nuolaidele, bet kad pavydet... schmoll.gif
Mes kai skridom su ukrainos avialinijom tai ant bilieto tikrai buvo parasyta kad registracija 3 val. pries skrydi, taciau realiai registracija pradejo 1 val pries skrydi, ir 30 min pries atidare vartus
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 09 29, 13:32)
o kiek mokate už viešbutuką su pusryčiais?
Papildyta:

vakare pažiūrėsiu, neprisimenu  4u.gif

Mano labai senai darytas LAI 4,9
Norma parašyta mažiau nei 4,5
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 09 30, 20:21)
Sakyčiau idealu thumbup.gif.
Papildyta:

Tikrai neaišku su tuo amh. Gal Irėne jums sumaišė atsakymą? O gal DruiDės neteisingas. Čia kažkokia mistika g.gif.

Sakykit o jus kai leidotės gonali, ar buvo kad tame piestuke būtų daugiau vaisto? nesupratau šivakar pagal skaičiavimus turėjo būti likę 75 ml, užstačiau 150, atrodo susileidau, bet parodė 25, sakė Elis, kad paskutinis rodo kiek dar reikia dasileisti. Bet pagal mano skaičiavimus turėjo parodyti 75. Ar čia taip būna, kad daugiau gonalio būna pieštuke?
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 09 30, 20:38)
Sakykit o jus kai leidotės gonali, ar buvo kad tame piestuke būtų daugiau vaisto? nesupratau šivakar pagal skaičiavimus turėjo būti likę 75 ml, užstačiau 150, atrodo susileidau, bet parodė 25, sakė Elis, kad paskutinis rodo kiek dar reikia dasileisti. Bet pagal mano skaičiavimus turėjo parodyti 75. Ar čia taip būna, kad daugiau gonalio būna pieštuke?

Visada būna daugiau,su rezervu wink.gif
Ir nors ir rodo kad 25 dar nedasileidot,reikalui esant dar galima su insulininiu švirkštuku ištraukti ir tuos 25
Atsakyti