Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

QUOTE(juratele2006 @ 2015 10 09, 17:34)
HCG 359,2 PR 514,5 siandien 13 DPI  wub.gif

Visa diena laukiu tavo skaiciuku wub.gif graziai augat, dabar kuo toliau tuo sparciau dides bigsmile.gif p.s. bet tai kai prg blink.gif kazkas is fantastikos srities pas tave, sauniai laikykus taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 10 09, 16:34)

Jūratėle, kai gražumas skaičiukų wub.gif aukit ir toliau taip gražiai 4u.gif

DruiDe, kuo didžiausios Tau sėkmės wub.gif 4u.gif 12 burbulių mirksiukas.gif ok? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judesiuke @ 2015 10 09, 11:39)
Prisiduodu jau ir as  4u.gif
Visu pirma labai dziaugiuos uz jus Juratele  wub.gif
Kuo didziausios sekmes Druide ir Joorgita  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Esu Tr jau savaitele, atvaziavom su mintim konsultacijai, pasidaryt foto ir jei leistu po keliu dienu startuot  smile.gif

sėkmės sėkmės sėkmės , mergyt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pildau sąrašėlį 4u.gif
QUOTE(eibarte @ 2015 10 09, 14:27)
Dalinuosi informacija:

Rudens sesijoje planuojamas priimti Dirbtinio apvaisinimo istatymas, tad dar karta kreipiuosi i aktyvias nares, nes reikalingi bent keli zmones, galintys atstovauti pacientu interesus vieshojoje erdveje.

Ir dar reikalingos seimos, galincios pasipasakoti savo gydymosi istorija ziniasklaidai (daznai galima ir anonimiskai).

Labai lauktume norinciu 4u.gif rasykit man i AZ arba el.pastu: info@vaisingumoasociacija.lt

P.S. butume labai dekingi, kad paskleistumete sia zinute ir temose, kuriose bendraujate, nes gal ne visi skaito asociacijos tema. Aciu 4u.gif

dalinsimės 4u.gif

QUOTE(juratele2006 @ 2015 10 09, 17:34)

ajajj koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 10 09, 18:34)

Kaip grazu , dabar tik storeti nestuke.gif .Noriu paklausti ,ar per punkcija reikia tureti naktinukus ir tapkes, ar ten viska duoda.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2015 10 09, 20:12)
Kaip grazu , dabar tik storeti nestuke.gif .Noriu paklausti ,ar per punkcija reikia tureti naktinukus ir tapkes, ar ten viska duoda.Aciu

per punkciją reikia tik vyro ir pinigėlių susimikėjimui , daugiau viską duos nuves , parodys į palatą paguldys ...o po punkcijos dar ir pamaitins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 10 09, 21:16)
per punkciją reikia tik vyro ir pinigėlių susimikėjimui , daugiau viską duos nuves , parodys  į palatą paguldys ...o po punkcijos dar ir pamaitins  4u.gif

Aciu tau meskute uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2015 10 09, 20:30)
Aciu tau meskute uz info 4u.gif

nėra už ką 4u.gif gal jau ivf datą turit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 10 09, 21:37)
nėra už ką  4u.gif gal jau ivf datą turit  bigsmile.gif

Lapkricio 3 iskrendam ir lauksiu mm
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2015 10 09, 11:45)
Zodziu PASAKA!!!! Dar neisskridom, o nuotaikos jau ,,superines,, skambina Madina,prof Semra koja susilauze ir bus tik spalio 26!!!

Jej ojej.. Tai ka ir man vadinasi teks laukti atsakymo po spalio 26 doh.gif man taip pat pastoviai "buksuoja" reikalai su tais daktarais.. Atsimenu lv kol startavau beveik metai praejo ir dabar viskas po biskuti juda unsure.gif kazkieno zmona mes laikykimes tokios strategijos: letai bet uztikrintai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 10 09, 22:52)
Jej ojej..  Tai ka ir man vadinasi teks laukti atsakymo po spalio 26 doh.gif man taip pat pastoviai "buksuoja" reikalai su tais daktarais..  Atsimenu lv kol startavau beveik metai praejo ir dabar viskas po biskuti juda unsure.gif kazkieno zmona mes laikykimes tokios strategijos: letai bet uztikrintai  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

As pradejau startuoti tik po 5 menesiu kazkur, nuo pimo susitikimo su Semra smile.gif O norejau jau po menesio lekt, bet liepe foto pasidaryt, po to histero plius laparaskopija, po to vel foto. Ta foto nekokybiska, sako laparaskopijos reik doh.gif
Nusprendem vel vaziuot pas juos konsultacijai ir ten darytis foto, galvojau tegu pasako, ka man daryt toliau. Beja, Madina patare atvaziuot kelios dienos iki mm dienu, sako realybeje kitaip ivertins situacija, padarys foto, gal leis iskart startuot, taip ir buvo smile.gif
Papildyta:
[quote=siaures meskute,2015 10 09, 19:38]
sėkmės sėkmės sėkmės , mergyt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pildau sąrašėlį 4u.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi si kart sekme aplankys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Judesiuke: 09 spalio 2015 - 22:29
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2015 10 09, 10:45)
Zodziu PASAKA!!!! Dar neisskridom, o nuotaikos jau ,,superines,, skambina Madina,prof Semra koja susilauze ir bus tik spalio 26!!! O musu bilietai jau nupirkti 13 spalio!!! Mus priims gydytojas vyras is e raides smile.gif per ta nusivilima,net vardo neisgirdau sad.gif zodziu,kaip suprantu - skrydis betikslis sad.gif

Eina sau o mes 15 skrendam ir 16 turejo but vizitas su Semra, nu kaip taip nesiseka verysad.gif Ir man dar nieks nieko nepranese, nes Elis serga doh.gif
Atsakyti
Judesiuke, as tai pat labai norejau jau po menesio, spali startuoti doh.gif bet kaip ziuriu cia jau labai greit norejau eit i dekreta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti