Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

QUOTE(linulyte @ 2015 10 10, 16:06)
Sveikutes,gal galite priminti Memorialo puslapiuka per kuri galima nusiusti foto ir video ? Ačiū  4u.gif

Aš gimdos foto siunčiau per www.wetransfer.com, bet jis tikrai ne Memorial.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 10 10, 14:12)
Aš gimdos foto siunčiau per www.wetransfer.com, bet jis tikrai ne Memorial.

Jo šita smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
DruiDe, kelkis ax.gif
Atsakyti
Ne, nu bet del Semros tai doh.gif Man kaip visada sekasi.... Taip blogai, kad net nuotaikos ner varyt...
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 10 09, 18:12)
DruiDe, kuo didžiausios Tau sėkmės  wub.gif  4u.gif  12 burbulių mirksiukas.gif ok? 4u.gif

group.gif

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 10 10, 17:21)
DruiDe, kelkis ax.gif

As jau nemiegu lotuliukas.gif Bet biskutuka prigulus buvau blush2.gif
Zodziu, kadangi as labai bjau Bernadetos (ji triputeli raganiuke, o as pazystu ja gyvai), tai kaip vakar liepe, tiek ir turim - tuzinas, t.y. 12 ax.gif
Dabar laukimo ir tikejimo laikas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 10, 17:32)
Ne, nu bet del Semros tai  doh.gif  Man kaip visada sekasi.... Taip blogai, kad net nuotaikos ner varyt...

Nieko neprarandi be Semros 4u.gif Pilnas Memorialas kitu kompetetingu daktaru 4u.gif Kartais susideloja taip kaip tikrai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 10, 15:32)
Ne, nu bet del Semros tai  doh.gif  Man kaip visada sekasi.... Taip blogai, kad net nuotaikos ner varyt...

Man taip pat neteko su ja susipažinti tongue.gif bet sutikau tikrai geru kitu daktaruku mirksiukas.gif viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 10, 17:50)

As jau nemiegu  lotuliukas.gif Bet biskutuka prigulus buvau  blush2.gif
Zodziu, kadangi as labai bjau Bernadetos (ji triputeli raganiuke, o as pazystu ja gyvai), tai kaip vakar liepe, tiek ir turim - tuzinas, t.y. 12  ax.gif
Dabar laukimo ir tikejimo laikas  rolleyes.gif

ogogogogoooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė mamukas wub.gif laikom kumščius už visą tuziną wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 10, 16:50)
Zodziu, kadangi as labai bjau Bernadetos (ji triputeli raganiuke, o as pazystu ja gyvai), tai kaip vakar liepe, tiek ir turim - tuzinas, t.y. 12  ax.gif
Dabar laukimo ir tikejimo laikas  rolleyes.gif

Šaunuolė thumbup.gif o dabar ramiai, ramiai ir kaip tarėmės- 5 blastutės mirksiukas.gif wub.gif ok? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 10 spalio 2015 - 17:02
QUOTE(maugute156 @ 2015 10 10, 09:07)
Eina sau o mes 15 skrendam ir 16 turejo but vizitas su Semra, nu kaip taip nesiseka  verysad.gif Ir man dar nieks nieko nepranese, nes Elis serga  doh.gif

Elis neserga, Elis laukiasi nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija.123 @ 2015 10 10, 19:19)
Elis neserga, Elis laukiasi  nestuke.gif  nestuke.gif

ogogo kokios naujienos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Ateinu pas jus prisiduoti su savo naujienomis. Mes jau supuojam savo vaikiuka. Sunus gime 40 savaiciu ir 3 dienu po ekstrinio cezario pjuvio.
Nestumas praejo be komplikaciju, bet streso teko patirt po genetiniu tyrimu, nes rizika DS buvo 1/182. Amniocentezes nedarem, nes bijojau prarasti kudiki, bet atlikom NATEROS isplestini testa PANORAMA, kuris parode kad viskas gerai.
Dabar namie pratinames gyventi trise, nera lengva, nes mazylis nori nuolat kabeti ant papulio, bet cia niekis palyginus su dziuagsmu kuris atejo i jusu namus kartu su juo.
Sekmes visoms einancioms turkisku keliu, linkiu mergaitems kantrybes ir tik nenuleiskit ranku.
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2015 10 10, 19:51)
Sveikos merginos,

Ateinu pas jus prisiduoti su savo naujienomis. Mes jau supuojam savo vaikiuka. Sunus gime 40 savaiciu ir 3 dienu po ekstrinio cezario pjuvio.
Nestumas praejo be komplikaciju, bet streso teko patirt po genetiniu tyrimu, nes rizika DS buvo 1/182. Amniocentezes nedarem, nes bijojau prarasti kudiki, bet atlikom NATEROS isplestini testa PANORAMA, kuris parode kad viskas gerai.
Dabar namie  pratinames gyventi trise, nera lengva, nes mazylis nori nuolat kabeti ant papulio, bet cia niekis palyginus su dziuagsmu kuris atejo i jusu namus kartu su juo.
Sekmes visoms einancioms turkisku keliu, linkiu mergaitems kantrybes ir tik nenuleiskit ranku.

didžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif aukit stiprėkit wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti