Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

Galva 57cm.
Kaklas 33cm
Riešas 14.5cm
Batų dydis 37.
Man niolika metų ir mano numeris šeštas - prašom už mane balsuoti nail.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2015 10 10, 20:44)
Mergaitės, tai kaip bus su ta, kuri piktybiškai nebendrauja, anketos neįdėjo  unsure.gif  ? ...bet tai kam tada rašytis į swapà, jei neketini dalyvaut, jūs man paaiškinkit tokį žmogaus požiūrį  g.gif  ?

1.Rašykite tiesiai vardą tos, kuri nebendrauja, kad kitą swapą žinotume, ko saugotis.
2.Jei žmogus neprisijungia, yra viena. Jei prisijungia ir visiškai ignoruoja - tai visai kas kita, vienareikšmiškai braukiam iš sąrašo. Moderatorė tegul sukeičia adresatus - tai, kuri turėjo ją, atiduoda vardą tos, kurią turėjo ji. Ir dirbam toliau.
Atsakyti
Nebendrauja ir anketų nėra Baterflay ir Tomutia.
Nežinau, kuriai Matelyk siuntė až, bet aš prieš tai spalio 1d. buvau siuntusi až Baterflay, sakė, kad dalyvaus, bet taip ir neužsuko čia g.gif
Niekaip nesuprantu, kam registruotis į swapą, jeigu neplanuoji jame dalyvauti g.gif
Atsakyti
Ačiū už pakvietimą dalyvauti swape 4u.gif pražiopsojau..
. Šimtą metų buvau neprisijungus.
Atsakyti
Tomutia ir Baterflay yra issiustos zinutes (ir ne po viena). Jei jos nepasirodys iki rytojaus ryto - abi bus diskvalifikuotos. Labai gaila kad vyksta tokie dalykai, bet palikti kazka be dovanu butu daugiau nei bjauru....
Atsakyti
Galva-57
Kaklas-36
Riešas - 17
Batai - 39-40.
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2015 10 11, 11:12)
Ačiū už pakvietimą dalyvauti swape 4u.gif pražiopsojau..
. Šimtą metų buvau neprisijungus.

Manau, kad dar ne vėlu priimti, nes mainus teks vistiek daryti, dvi narės prapuolėlės yra, tai ar dvi merginas pamainyti ar tris pamaišyti, kaip čia administracija sužiūrės kaip patogiau dviejų ignoruojančių klaidą ištaisyti 4u.gif
Atsakyti
Galvos apimtis 55
Kaklas 33
Riešas 16
Batų dydis 36,5
Atsakyti
labas rytas,
Tomutia paskutini karta SM lankesi 10.08 - vadinas ji tikrai gavo mano zinutes, taciau visiskai jas praignoravo, per visa sav i sia tema neuzeje, anketos neatsiunte, adreso neatsiunte - manau turim pilnateise diskvalifikuoti ja is zaidimo, juolab kad ji apie tai buvo informuota.
Baterflay paskutini karta SM lankiusis 10.10 - tai lygiai tokia pati situacija kaip su Tomutia. is jos jokios reakcijos, jokio komentaro, jokio atsakymo. Baterflay taip pat diskvalifikuojama is zaidimo.

taisykles yra taisykles ir ju reikia laikytis visiems.
jei yra priestaraujanciu siai nuomonei - prasau argumentuoti tai per siandien diena.
aciu.

ar mums reikalingas juodasis sarasas g.gif

kas del nauju zaideju priemimo - as buciau pries... nesvarbu kad turim dvi pasalintis, bet neapsisunkinkim ir negriaukim taisykliu.... ax.gif
jei bus noro - sudalyvaus kitame zaidime. gal per sio swapo laika bus daugiau uzeinanciu ir norinciu sydalyvauti, po svenciu bus galima daryti pavasarini ar vasarini swap, ar dar koki....
Atsakyti
Matelyk, ačiū labai už tvarkos įvedimą. Palaikau tavo sprendimą 100 proc. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Dėl naujų narių, bus kitų žaidimų jei kas norės. Smalsi, kiek, pamenu -atsakinga ir puiki narė, tad jei norės, tikrai kitam žaidime sudalyvaus. Galvojau, kad šis swapas man bus liūdniausiais. Dovanos gaminimas -vienas didžiausių malonumų, o kai tavo mergaitė ignoruoja žaidimą ir t.t. ir pan. nebesinori nieko gaminti.
Tačiau dabar, gavusi naują mergaitę nerealiai džiaugiuosi. Ji tooobula. Net rankos niežti ką nors gaminti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

P.S
Galva-55 cm
Kaklas-34 cm
Riešas - 16 cm
Batai - 38 dydis

Dėl juodo sąrašo pritarčiau, kad kitą kartą negaišti laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fancycolor: 12 spalio 2015 - 07:43
QUOTE(Matelyk @ 2015 10 12, 08:25)
...
taisykles yra taisykles ir ju reikia laikytis visiems.
jei yra priestaraujanciu siai nuomonei - prasau argumentuoti tai per siandien diena.
aciu.

ar mums reikalingas juodasis sarasas  g.gif

kas del nauju zaideju priemimo - as buciau pries... nesvarbu kad turim dvi pasalintis, bet neapsisunkinkim ir negriaukim taisykliu....  ax.gif 
jei bus noro - sudalyvaus kitame zaidime. gal per sio swapo laika bus daugiau uzeinanciu ir norinciu sydalyvauti, po svenciu bus galima daryti pavasarini ar vasarini swap, ar dar koki....

Viskas ok 4u.gif Juodas sąrašas manau būtinas, nes nevisos turi puikią atmintį, bent jau aš ax.gif
Kadangi Smalsi atsakinga narė, todėl ir pasiūliau. Atsiprašau už sumaištį 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
Pagaliau galiu vėl naudotis pilnai internetu.
Labai liūdna, kad neatsakingi dalyviai gadina tokį puikų pasirošimą šventėms :-(
Pritariu juodojo sąrašo įvedimui.
Batai 38-39 dydžio.
Kitus dydžius surašysiu vakare, kai grįšiu namo.
Atsakyti