Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

neisizeiskite, bet nesuprantu riesiniu paskirties smile.gif Jei silta ir rankoves trumpos, tai ir riesiniu nereikia. Jei salta-rankoves ilgos ir riesiniu net nesimato. Na, nebent kai salta ir norisi apsirengti ka nors 3/4 rankovemis arba rankoves per trumpos... Su mano pusantro metro ugiu per trumpa man niekas nebuna lotuliukas.gif
Maciau, merginos super grazias riesines mezga. Pagarba uz kantrybe megzti is tokiu plonu siuliuku ir dar begale karoliuku priverti 4u.gif
Atsakyti
Riešines mezgu pati, bet mielai gaučiau ir dovanų. Stiliukas kitas. Be galo patinka, kai būna keliaspalviai karoliukai rašte wub.gif O jei dar su pirštuku.... rolleyes.gif Tik siūlai turėtų būti visiškai nekandantys, pvz. Merino vilna, nes jei nors truputį kanda - negaliu nešiot.. doh.gif
Iš*indėjus, ane?
Atsakyti
Visų pirma -riešinės puikus aksesuaras, galima puikiai pagyvinti aprangą smile.gif Antra, šalčmiriams jos labai geras dalykas, nes šildo riešus ir išsyk šilta pasidaro.
Šiaip įdomu sužinoti ir apie veltas smile.gif Pvz iš švelnutės merino vilnos ir šilko tikrai nekanda. Pati nemėgstu kai nors kiek kandžiojasi, o jas gi ant pliko kūno nešioji...

Man tai įdomu, ką daryt tai, kurios ištraukta mergaitė nesugeba anketos įdėti, tik užsiregistravo ir viskas? Čia kaip suprast, Jūs man paaiškinkit, nes man tai kvepia atsainiu požiūru. Nekalbu, kad reikia knapsot, čia per dienų dienas, bet bent jau anketos įdėjimui įdėti, kažkaip reikia laiko skirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fancycolor: 08 spalio 2015 - 16:49
Gal kur išvykusi, atostogauja, serga... Visad stengiuosi rasti pateisinimą blush2.gif
O gal mūsų geroji adresiukų dalintoja galėtų jai parašyti ir tiesiai šviesiai paklausti?
Atsakyti
megstu riesines,ypas tas megztas su karoliukais wub.gif
Atsakyti
Ahaaa, gal liga paguldė, Kaip aš nepagalvojau 4u.gif Kiek žinau Matelyk jau užklausė, gal atneš gerų žinių bigsmile.gif
Atsakyti
Riešinės patinka, ypatingai veltos, dekoruotos ir ilgos wub.gif Turiu ir Fancycolor veltas wub.gif ir Blansytės veltas wub.gif
Megztų ar nertų neturiu, tad nežinau ar patinktų, kai gyvai nečiupinėjusi, nes tik iš foto tai kaip ir įspūdžio nedaro. Gal turbūt todėl, kad pagrinde tamsios spalvos kiek esu mačiusi ax.gif

Fancycolor, jeigu kils idėja su mėlynos spalvos atspalviu auskariukus pagaminti, kaip kad man baltus su raudonai išpieštus su karoliukais pagaminai, pirmiau man siųsk foto cool.gif wub.gif
Atsakyti
Roka, neužmušei biggrin.gif ačiū už įdomù pyrago receptà 4u.gif reiks būtinai išbandyt thumbup.gif
Aš irgi mėgstu riešines. Turiu jù net keletà ir veltù ir megztù ir su karoliukais megztù. Bet, man čia toks aksesuaras, kaip ir papuošalai, man jù niekada nebus per daug thumbup.gif
Atsakyti
Dėl pradingusių, tai keista, jeigu neturi laiko anketos užpildyti, tai bent čia forume parašytų apie save g.gif
Atsakyti
Riešinės - gėris, ypač tokiu oru kaip dabar, kai pirštinės ankstoka, ilgos riešinės per pirštą pats tas. Veltų riešinių neturėjau, tik megztas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, siuo metu atostogauju tai maziau demesio zaidimui skiriu, bet kai tik galiu apsilankau cia. Viska stebiu ir dziaugiuos kad bendraujate smile.gif
Labai nesmagu del nebendraujanciu/dingusiu... vienai jau issiunciau zinute su grasinimu ismesti is zaidimo, nes id tikro nebezinau kaip zmogui dar kitaip paaiskinti kad yra ir pareigos ne tik teises... juk tikrai nesinori kad kazkas liktu be dovanu...
Sirgima ir visus kitus pasiaiskinimus suprasciau jei zmogua visai nesijungtu, o kai matai kad buvo prisijunges ir piktybiskai ignoruoja visas zinutes - tikrai keistoka...

Jei dar yra nebendraujanciu parasykit man, nes kolkas zinau tik viena
Atsakyti
As tai iskart atsiprasau savo mergaites, nes retai cia pasirodau, su vaikuciu sveikata taisomes ir visa kita rutina, bet prisizadu kad tikrai nedingus ir savo mergaites nenuvilsiu susirinkau duomenis ir reiks susideliot mintis ka cia sumeostrauti.
Apie save galiu pasakyt saliai, salikeliai man patinka labai, snoodai is vis superinis daiktas, visi jie tarnauja kaip aksesuarai.
Auskarai neatsiejami ir nesiojami kasdien kuklesni, iseigai ir mandresni, metalui neesu isranki tinka visoks.
Stalties nelabai turiu kur panaudot, nes nuose jos net neimanoma uztiest, nes visi daiktai kurie butu ant jos jau pirma minute nuskristu ant zemes, kai namuose tiek viesulu siaucia.
Riesiniu as iki siol kazkai neturejau kur pritaikyti
Rankines nertos ar is virveliu man tikrai nelabai patinka, vasara galiu nesioti medziagines, ziemai visgi geriausia odines ar odos pakaitalo.
Spalvos patinka visos zemiskos rudos, juoda, megiiausia melyna ir visi jos tonai, visiskai nemegztu zalios spalvos.
As tai atsimenu is vieno swapo gavau visokiu rankdarbiu ir krepsiuka su dziovintais obuoliukais wub.gif tai jis dar iki siol naudojamas ( aisku obuoliai tai staigiai isgaravo biggrin.gif )
Atsakyti