Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

Labas mergaites,

Ar visos jau esat apsisprendusios ka gaminsit?
Ar as dar viena minciu labirintuose klaidzioju ir niekaip apsiapresti negaliu...
Atsakyti
jau eigoje smile.gif Nors dar likusios dalies svarstau smile.gif
Atsakyti
as jau irgi pradejau, bet viena ideja pasirode neigyvendinama, teks pakoreguot planus, sugalvojau jau ir antra dali dovanos, bet reik pasirinkt is dvieju galimu ax.gif na dziaugiuos, kad ledas pajudejo, dabar reik tik susikaupt ir padaryt gerai.
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2015 10 21, 19:42)
Labas mergaites,

Ar visos jau esat apsisprendusios ka gaminsit?
Ar as dar viena minciu labirintuose klaidzioju ir niekaip apsiapresti negaliu...

Mintys jau sudėliotos, bet rankos dar ,,nedaeina''
Atsakyti
Nusipirkau priemones ir dabar stipriai darbuojuosi smile.gif Tikiuosi pavyks įgyvendinti visas idėjas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2015 10 21, 22:18)
Mintys jau sudėliotos, bet rankos dar ,,nedaeina''

Laba diena, aš tokioje pat padėtyje smile.gif
Atsakyti
ir as ideju turiu nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
Užuolaidas, tai man atrodo dydo gamino g.gif Įdomu kaip pavyko.
Aš tai užsiėmusi vaiko kambario atnaujimu, tai paskutinis rankdarbis kėdės dažymas maskuojama spalva smile.gif
Minčių neturiu dėl dovanos. Gal gims ekspromtu kokia idėja. 4u.gif Labai tikiuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fancycolor @ 2015 10 22, 14:03)
Užuolaidas, tai man atrodo dydo gamino  g.gif Įdomu kaip pavyko.

ane g.gif

o roka net nesureagavo i klausima lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi minčių turiu, kai ką gaminu, bet dabar sergam, tai nėra kada prieiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2015 10 22, 13:26)
ane  g.gif

o roka net nesureagavo i klausima  lotuliukas.gif

Eikit, aš visą dieną suku galvą, apie kokias čia užuolaidas kalba lotuliukas.gif Ir nenoriu išsiduot, kad nesuprantu lotuliukas.gif Dar graužiu save, galvoju, gal čia man senatvinis sklerozas ir kas doh.gif Ot įvarėt strioko biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš mintis lyg ir susidėliojau, o rankos nedaeina iki darbù doh.gif
Atsakyti