Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

Visos gėlės patinka, bet labiausiai pakalnutės wub.gif
Atsakyti
Nemėgstu rožių. O visos kitos gali būti. Bet gali ir nebūti.
Atsakyti
Man patinka visos gėlės, kadangi darbas toks smile.gif nes visos yra labai skirtingos ir savitai gražios...bet labiausia mėgstu žibuokles, snieguoles, pakalnutes, rugiagėles. Nemėgstamù gėliù neturiu smile.gif
Atsakyti
Aš labiausiai mėgstu laukines gėlės,paprastutes,neprabangias.Visai nemėgstu rožių {išskyrus tas kur pati kieme auginu},gvazdikų. Mėgstu frezijas,tulpes,narcizus,hiacintus,sanpaulijas,našlaites,rugiagėles,ramunes,pakalnutes.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 26 spalio 2015 - 09:31
Rugiagėlės man labai labai, baltos rožės ir visos kitos. Šiaip nėra negražių gėlių nebūna smile.gif Visos jos savitos. Tačiau jei kalbėti apie pagamintas gėlės, nešioti man jų nesiseka. Kaip sagių nenešioju, (tik vieną, dėl to kad ją galimo mielas žmogus). Man patinka nedidelės gėlytės pvz auskariukuose, vėrinyje ir pan. Nors gal gražu būtų koks vėrinys ir su didesnėmis gėlėmis. blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O aš kadangi su spalvomis susipykusi, tai ir gėlės patinka keistų spalvų - juodos...
Atsakyti
labai gyvai bendraujam sioj temutej hihihi.gif

pas mane tai ligu sezonas prasidejo. dovanos gamyba sustojo visaskai doh.gif tikiuosi per savaitgali pasveiksim ir atsiras nuotaika toliau gaminti dovana.
Atsakyti
Visos uzsiemusios gaminimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2015 10 25, 23:20)
Visos gėlės patinka, bet labiausiai pakalnutės  wub.gif

dar ir frezijos smile.gif
nors kaip kažkuri sakėt, man negražių gėlių nebūna smile.gif
vat puokščių tai negražių būti gali biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas is senbuviu zinot kur prapuolusio papuosalu karalienes - Moonlight ir kenguriukas? Jos ne tik cia visaspuose, bet ir puslapi savo turejo. Dabar apie jas nieko nerandu... fb paskutines foto keliu metu senumo unsure.gif
Atsakyti
Matelyk, deja aš informacijos apie Monlight neturiu. Pamenu ten visas fabrikėlis beveik buvo pas jas g.gif

Mergaitės, su nestandartiniu klausimu aš.. kokią suknelę įsivaizduojat Naujųjų metų vakarui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fancycolor: 03 lapkričio 2015 - 13:34
QUOTE(fancycolor @ 2015 11 03, 13:23)
Mergaitės, su nestandartiniu klausimu aš.. kokią suknelę įsivaizduojat Naujųjų metų vakarui?

Žiūrint kaip, kur, su kokia kompanija būtų švenčiama g.gif
Manęs asmeniškai kokia tai laisvo stilikaus suknelė, na tokia vidurys tarp klasikos ir romantikos, čiut žemiau kelių, vienspalvė, su kokiu ryškesniu akcentu, dar niekada nenuvylė.
Atsakyti