Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

QUOTE(libaja @ 2015 09 26, 14:28)
Mergaitės, ačiū už reklamą kitose temutėse smile.gif Žinokit - pažiūrėjau ir susidomėjau smile.gif Labai smagumėlis prieš Kalėdas gerom žinutėm apsikeist  ax.gif
Rankadarbiauju daug ko po truputį. Neturiu labiausiai mėgstamos srities. Visiškai nemoku siūti.
Kažkiek mano darbelių galima rasti čia, čia, čia ir čia.
Jei priimsit - prisijungčiau...

papuosalai nuostabus wub.gif
ir visa kita labai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
ikeliau anketas i albuma - _agnutes_, Rzivileles ir Vikses
anketos isdeliotos abeceles tvarka (bent jau pas mene taip rodo biggrin.gif)

daugiau anketu nesu gavus, jei kas siuntet o neikeliau vadinas negavau, pabandykit atsiusti dar karta wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Viksė @ 2015 09 26, 11:12)
Neisizeiskite, kad akcentuoju finansinius dalykus, matyt tai profesine liga-skaiciuoti. Bet turbut visos skaiciuoja, tik ne visos issiduoda...☺ Teisingai sakote, situos kastus reikia isitraukti i biudzeta. O kaip isitraukti nezinant? Jei, sakykim, sitai dovanai as nuspresiu skirti 20 ar 30 eur, tai visai nenoreciau tokio siurprizo kaip siuntimas i uzsieni. Zinoma, kad issiusiu, nepaliksiu be dovanos, bet... O jei ta fakta zinosiu, ivertinsiu gamindama dovana ir nebus jokiu nuoskaudu. Ar as neteisi?

gavus mergaite kils tikrai ne vienas papildomas klausimas.
galima lyg tarp kitko klausti bendrai visu forume, galima asmeniskai per mane mirksiukas.gif

dar vienas prasymas - visos dalyvaujancios prasau atsiuskite man savo kontaktinius duomenis - adresas kur dovana siusti, telefono numeris, tikslu pastomato adresa (post24, omniva ir pan). Pastomatas nebutinas, bet viena is galimybiu dovanas gauti/siusti greiciau.
Atsakyti
Sory merginos, išsibraukiu. Sveikata visai pašlijo, jau abejoju ar po gimdymo labai pagerės schmoll.gif Šiandien nesudėtingų pasiuvimų dariau - bloga nors nugriūk, negaliu visai sėdėti doh.gif Nenoriu nieko nuvilti įpusėjus laikui, taigi išsibraukiu dabar 4u.gif

KALĖDINIS SWAPAS

1. juratela
2. roka
3. _agnute_
4. blansyte
5. mėlinytė
6. sirenute
7. fancycolor
8. Viksė
9. Baterflay
10. Rzivilele
11. jusda
12. libaja
13. dydo
14.

Sėkmės!!! 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi bus dar norinčių swapintis ir neužstrigsime ties 13 nr., nors, asmeniškai man, šis skaičius patinka.Man tai jau knieti greičiau viską pradėti wink.gif
Atsakyti
Negi nėra daugiau norinčių ?

Atsakyti
įkeltos naujos anketos - mėlinytė ir libaja mirksiukas.gif

ši savaitė paskutinė prisijungimui prie žaidimo, raginkit savo pažįstamas, koleges, konkurentes smile.gif jungtis į žaidimą 4u.gif

kas kam darote dovanėles sužinosite spalio 5 d wink.gif
Atsakyti
Reikia dar Baterflay užklausti ar tikrai dalyvaus, nes kažkaip nesirodo naujoje temoje, gal neranda g.gif
Atsakyti
Juratela, gal užklausei?
Atsakyti
įkelta nauja anketa - jusda

man tai neramu, kad dalyvės labai pasyvios, nėra judesio temoje.... neramu, kad ištraukus burtus kažkas dings ir kažkas liks be dovanų...

dalyvės pasirodykit bent kartą per kelias dienas ir palikit apie save žinią smile.gif

anketų pildymas ir adresų siuntimas irgi neaktyvus...
Atsakyti
Nors anketos ir adresiuko dar ir pati neatsiunčiau, tačiau nuolat čią užsuku. Judesio trūksta. Gal pasidalinkim naujausiais savo darbelias ar kokiais norais, gražiais dalykais, kad temą pagyvinti? Tikiuosi į swapą užsirašiusios žiūri rimtai...
Atsakyti
Galvoju, gal daugiau judesio atsiras, kai jau gausime vardus, kam gaminame dovanas smile.gif
Atsakyti
As daznai pasiziuriu,uzeinu,bet rasau mazai.Kaip galeciau savo anketa pakeisti?
Atsakyti