QUOTE(mėlinytė @ 2015 10 01, 22:11)
Oho, čia tai geras

turėjo būti įdomu. O kà dovanù gavot, jei ne paslaptis

?
Gerai pakraciau savo smegenine, nes paciai pasidare idomu, ir prisiminiau. Man siunte is Keiptauno. Kada siuntejas issiuncia siuntini, siuntos numeri uzregistruoja swapo puslapyje. Dovanos gavejas gauna sita numeri ir nuo tada savo dovanos kelione gali sekti zemelapyje. Mano siuntinys pakeliui gal 4 dienas buvo uzstriges jau Europoje kazkurioje salyje. Namuose pradejome kurti, kad gal kokias dramblio iltis siuncia, ar deimantus, kad siunta sulaike... Bet paskui gavau be jokiu trikdziu. Ir, tiesa sakant, nusivyliau... Is merginos, uzsiimancios fotografija, gavau 5 nespalvotas dideles nuotraukas (tarp A3 ir A4 formato): uola, kitoje-apsilaupiusio daugiaaukscio fragmentas, dar kazkoks vaizdelis... Gal menininkui, fotografui tos nuotraukos ir butu kazkuriuo aspektu idomios, bet man kaip skaiciu pelei, nemenininkei, ispudzio nepadare. Juolab, kad per tokia ilga kelione jos ir pasilamdziusios buvo. Na, kokia ta dovana bebutu, bet pats procesas ir laukimas buvo idomus.
Siaip tokiu tarptautiniu swapu vyksta daug ir ivairiu. Sunus anksciau juose dalyvaudavo. Buvo knygu swapas, kalediniu dovanu, dar kazkokie. Galiu pasakyti, tikrai ispudingu dovanu yra gaves...