Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

užpildytas anketas siųskite man
matelyk (eta) gmail.com
Papildyta:
kai siunčiat anketas nepamirškit nurodyti savo niko wink.gif

kartu su anketa galit atsiųsti ir adresą bei telefono nr.
Atsakyti
O tai apie ką čia dabar judėti? Laukiam porų, o tada dirbsim smile.gif
Atsakyti
Na ir aš vis užsuku pasižiūrėt, tik nieko dar kol kas nerašau blush2.gif Bet patikrinu temutę dažnai. Na, manau, visos kurios užsirašė swap'ui yra atsakingos ir nepaliks savo mergaitės be dovanos 4u.gif
Atsakyti
Perskaitau kielvieną žinutę, tik pati neturiu ką parašyti. Žaisiu pirmą kartą, todėl šiek tiek neramu, daug ko nežinau... Laukiu poros smile.gif
Atsakyti
Vis tik atsirado judesio lotuliukas.gif
Atsakyti
Pries kelis metus mane sunus buvo uzregistraves i tarptautini rankdarbiu swapa. Man kliuvo vaikinas is Airijos. As dovana gavau is Afrikos. Nebepamenu is kokios tiksliau vietos. Tik pamenu kad pagal zemelapi buvo kazkur Afrikos zemyno apacioje. Buvo idomu ☺
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif atsimenu swap kažkada dalyvavau buvo smagu smile.gif džiaugiuosi, kad vėl įmanoma bus sudalyvauti thumbup.gif jei Jūs nieko prieš ax.gif biggrin.gif

1. juratela
2. roka
3. _agnute_
4. blansyte
5. mėlinytė
6. sirenute
7. fancycolor
8. Viksė
9. Shyna
10. Baterflay
11. Rzivilele
12. jusda
13. libaja
14. Tomutia
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 10 01, 20:46)
Pries kelis metus mane sunus buvo uzregistraves i tarptautini rankdarbiu swapa. Man kliuvo vaikinas is Airijos. As dovana gavau is Afrikos. Nebepamenu is kokios tiksliau vietos. Tik pamenu kad pagal zemelapi buvo kazkur Afrikos zemyno apacioje. Buvo idomu ☺

Cia tai geras. Noreciau tokiam sudalyvaut smile.gif

Tomutia sveika prisijungus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 10 01, 20:46)

Oho, čia tai geras bigsmile.gif turėjo būti įdomu. O kà dovanù gavot, jei ne paslaptis smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 10 01, 19:46)

Jėga, ir aš noriu bigsmile.gif ax.gif
Papildyta:
Šiaip ir man reiktų atnaujint anketą, bet taip tyyyngiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(fancycolor @ 2015 10 01, 08:58)
Juratela, gal  užklausei?

Parašė, kad dalyvaus 4u.gif

Ir aš vis neturiu kada anketos pakeisti, vis lekiu lekiu, net nespėju prie savo gaminamo šeštadieniui sw rinkinuko prisėsti. Bet šiandien pagaliau prisėdau, tai šeštadienį per anytos balių pasipuošiu ax.gif
Ryt tortą kepsiu, tai nepykit, sekmadienį būtinai tam skirsiu laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2015 10 01, 22:11)
Oho, čia tai geras  bigsmile.gif  turėjo būti įdomu. O kà dovanù gavot, jei ne paslaptis  smile.gif ?

Gerai pakraciau savo smegenine, nes paciai pasidare idomu, ir prisiminiau. Man siunte is Keiptauno. Kada siuntejas issiuncia siuntini, siuntos numeri uzregistruoja swapo puslapyje. Dovanos gavejas gauna sita numeri ir nuo tada savo dovanos kelione gali sekti zemelapyje. Mano siuntinys pakeliui gal 4 dienas buvo uzstriges jau Europoje kazkurioje salyje. Namuose pradejome kurti, kad gal kokias dramblio iltis siuncia, ar deimantus, kad siunta sulaike... Bet paskui gavau be jokiu trikdziu. Ir, tiesa sakant, nusivyliau... Is merginos, uzsiimancios fotografija, gavau 5 nespalvotas dideles nuotraukas (tarp A3 ir A4 formato): uola, kitoje-apsilaupiusio daugiaaukscio fragmentas, dar kazkoks vaizdelis... Gal menininkui, fotografui tos nuotraukos ir butu kazkuriuo aspektu idomios, bet man kaip skaiciu pelei, nemenininkei, ispudzio nepadare. Juolab, kad per tokia ilga kelione jos ir pasilamdziusios buvo. Na, kokia ta dovana bebutu, bet pats procesas ir laukimas buvo idomus.
Siaip tokiu tarptautiniu swapu vyksta daug ir ivairiu. Sunus anksciau juose dalyvaudavo. Buvo knygu swapas, kalediniu dovanu, dar kazkokie. Galiu pasakyti, tikrai ispudingu dovanu yra gaves...
Atsakyti