Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

QUOTE(roka @ 2015 11 18, 21:49)
1.Nežinau iš kur mano globėja žino apie mandarinus, niekam nesakiau, bet kaip pirštu į akį  biggrin.gif
2.Neapsakomai dailus ir kruopštus darbas. O jau minkštumas, o jau švelnumas  wub.gif
3.Labai graži spalva  wub.gif Tokia pilkai žaliai melsva ar pilkai melsvai žalia  bigsmile.gif Labai miela ant kūno, staipausi prieš veidrodį, bus stipriai nešiojama  wub.gif
4.Na o kadangi Lietuvos paštas yra išdavikas, pagal vardą lyg ir žinau, kas mano fėja  wub.gif Bet paliksiu Jums malonumą paspėlioti, aš pabaigoje pasisakysiu  biggrin.gif
Ačiū pačiai geriausiai, nuostabiausiai pasaulyje FĖJAI  wub.gif  wub.gif  wub.gif

mat kokia idomi spalva, galvojau pilka. Gal Rzivilele?
Atsakyti
labai grazi dovanele wub.gif
Atsakyti
Vau kokia dovana wub.gif wub.gif
Atsakyti
Super, wau .Na tai kuri čia pas mus mezganti? Nebepamenu kuri ruošėsi staltiesę virbalais megzt.
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2015 11 18, 21:26)
Gal Rzivilele?

Aha, aš irgi taip galvoju wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2015 11 18, 20:11)
Vakare radau pranesima is pasto  bigsmile.gif

Super thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2015 11 18, 21:42)
Aš pirma, aš pirma  biggrin.gif

Tikrai superine dovana wub.gif

Papildyta:
QUOTE(dydo @ 2015 11 18, 22:26)
. Gal Rzivilele?

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fancycolor @ 2015 11 19, 00:03)
Super, wau .Na tai kuri čia pas mus mezganti? Nebepamenu kuri ruošėsi staltiesę virbalais megzt.

Staltiesę tai ruošiaus, bet šaliko tai nemegzčiau.... Nuobodu man blush2.gif
Atsakyti
Šiandien lauksim kitos dovanėlės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 11 18, 21:49)
1.Nežinau iš kur mano globėja žino apie mandarinus, niekam nesakiau, bet kaip pirštu į akį  biggrin.gif
2.Neapsakomai dailus ir kruopštus darbas. O jau minkštumas, o jau švelnumas  wub.gif
3.Labai graži spalva  wub.gif Tokia pilkai žaliai melsva ar pilkai melsvai žalia  bigsmile.gif Labai miela ant kūno, staipausi prieš veidrodį, bus stipriai nešiojama  wub.gif
4.Na o kadangi Lietuvos paštas yra išdavikas, pagal vardą lyg ir žinau, kas mano fėja  wub.gif Bet paliksiu Jums malonumą paspėlioti, aš pabaigoje pasisakysiu  biggrin.gif
Ačiū pačiai geriausiai, nuostabiausiai pasaulyje FĖJAI  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai gritai mane atspejot mirksiukas.gif
Labai džiaugiuosi, kad įtikau savo mergaitei ax.gif
Ačiū Roka už gražius atsiliepimus wub.gif
Atsakyti

2015-tų Kalėdinis SWAP:

1. juratela
2. roka - Rzivilele
3. _agnute_
4. blansyte
5. mėlinytė
6. sirenute - laukia ziniu is pasto thumbup.gif
7. fancycolor
8. Viksė
9. Rzivilele - laukiam foto reportazo rolleyes.gif
10. jusda
11. libaja
12. Dydo
13. *Radvileee
Atsakyti
pirmosios dovanos jau ir albume mirksiukas.gif
http://s108.photobuc...l...rt=3&page=1
Atsakyti
Žiūrėkit kaip įdomiai gavosi Rzivilele išsiuntė savodovaną pirma ir dabar jau gavo savąją dovaną. Niugi labai labai įdomu.
Rzivile aukštai užkėlė kartelę. blush2.gif
Atsakyti