SM galiu naudotis tik mobiliam telefone. Nuotraukas taip pat darau juo. Į SM nuotraukų iš FB ir Pikaso neleidžia įkelti (arba aš ne taip kažką darau).
Merginos, padėkit
SM galiu naudotis tik mobiliam telefone. Nuotraukas taip pat darau juo. Į SM nuotraukų iš FB ir Pikaso neleidžia įkelti (arba aš ne taip kažką darau).
Visa diena sedziu prie kompo, galiu pasiulyti savo pagalba-ikelti nuotraukas i SM. Jei tinka, parasysiu az savo FB ar el pasto adresa
QUOTE(Viksė @ 2015 11 19, 15:53)
Visa diena sedziu prie kompo, galiu pasiulyti savo pagalba-ikelti nuotraukas i SM. Jei tinka, parasysiu az savo FB ar el pasto adresa
Ačiū
Būtų super
QUOTE(Viksė @ 2015 11 19, 17:07)
porą nuotraukų iš Rzivilele darytos "fotosesijos"...
Bet kaip spalvos skirias...
Grožis...
Nuostabu
Ačiū Viksei už pagalbą 
Tikiuosi nieko daugiau nei nuotraukose neturėjo būti, nes siuntinį tikrino muitinė. Tik vieno pasigedau tikrai - nuo voko muitininkai nulupo markutes ir pridėjo voko kopiją
Darbeliai labai kruopštūs ir mieli
Kosmetinė fantastiška, o joje gyveno boružėlė
Su palaidine šiek tiek sunkiau - gerokai man per didelė. Teks pasukti galvą, kaip prisitaikyti sau. Bet iš principo darbelis mielas, o dar su drugeliais - jie mano silpnybė.
Nuoširdžiai dėkoju savo fėjai
O kas mano fėja paspėliosiu vėliau - kai padarysiu vakarienę
Tikiuosi nieko daugiau nei nuotraukose neturėjo būti, nes siuntinį tikrino muitinė. Tik vieno pasigedau tikrai - nuo voko muitininkai nulupo markutes ir pridėjo voko kopiją
Darbeliai labai kruopštūs ir mieli
Kosmetinė fantastiška, o joje gyveno boružėlė
Su palaidine šiek tiek sunkiau - gerokai man per didelė. Teks pasukti galvą, kaip prisitaikyti sau. Bet iš principo darbelis mielas, o dar su drugeliais - jie mano silpnybė.
Nuoširdžiai dėkoju savo fėjai
O kas mano fėja paspėliosiu vėliau - kai padarysiu vakarienę
QUOTE(Viksė @ 2015 11 19, 19:33)
Kaip grazu.... cia kosmetine?
Kazkaip ne taip nuotraukas pratryniau
Tas geletas daiktas - kosmetine?
Kosmetinė ta, su boruzele. Nu bet dovanų gausa stebina. Skara super,o bliuzelė įdomu kaip apsirengus atrodo.
Dydo pas mus siūti moka?
Dydo pas mus siūti moka?
QUOTE(fancycolor @ 2015 11 19, 20:14)
Dydo pas mus siūti moka?
Kaip suprantu, ir agnute siuva...
Kad ten kosmetinė tai dukra įžiūrėjo. O bliuskutė nerealiai graži...
Spėju kad mano fėja Dydo