Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

mdaaa... mano mergaites anketa tooookia issami, kad net nezinau ka galeciau pagamint unsure.gif tikiuosi visos aktyviai bendrausim temoje ir artimiau susipazinsim bigsmile.gif
Atsakyti
Aš pasimetusi g.gif Ką aš su savo sugebėjimais blush2.gif galiu pagaminti auksarankei kuri pati gamina toookius grožius...
Atsakyti
Oi, mergaitės...pasimetusi ir aš unsure.gif suku galvà, kà gamint... g.gif
Atsakyti
Merginos, pasakykit, ka manot apie plonosios mocheros šalius, skaras, skraistes?
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2015 10 05, 19:36)
Merginos, pasakykit, ka manot apie plonosios mocheros šalius, skaras, skraistes?

Man tai yra gražu, dailu, šilta. Aš pati, kai su mezgimu nelabai draugauju (moku megzt, bet nemėgstu), tai man kitù žmoniù mezginiai labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2015 10 05, 18:36)

Manau, kad mezginiai iš plonosios mocheros reikalauja baisiai daug kantrybės ir kruopštumo, pagarba toms, kas tokius darbelius gamina smile.gif Parinkus įdomesnę formą, spalvas, galima pagamint labai šiuolaikiškų šiltukų smile.gif
Atsakyti

Man šaliai labai patinka wub.gif Turiu 2 nusimezgusi - baltą ir šviesiai rožinį smile.gif
Atsakyti
plonos mocheros šalius net labai užskaitau. man tai visada madingas ir stilingas aprangos papildymas, plius labai šiltas smile.gif

aš tai rami, paskaičiau apie savo mergaitę ir ramu pasidarė, dovana jau suplanuota smile.gif
Atsakyti

Turiu keletą. Man tetulė primezga, ji maniakė doh.gif Man nepatogu. Kabinasi, siūlai tamposi, lieka begalė pūkų ant drabužių. Galiu nešioti tik mocherą su šilku, nes kita žiauriai graužia ir erzina.

Aš mintį rezgu, ką gaminsiu. Dar truputį "pašpijonyt" reikia lens.gif
Atsakyti

Labai grazu, bet as pati tai nenesioju nei saliu, nei skaru. Va kokia kepure, su dideliu bumbulu, tai nepamaisytu, aisku, gerai butu neazurine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2015 10 05, 21:10)
Dar truputį "pašpijonyt" reikia  lens.gif

biggrin.gif Šauniai nuskambėjo biggrin.gif

Aš šįkart sugalvojau imtis neįprastos sau veiklos, kad neatpažintumėt tongue.gif Ot, neturėjo bobutė vargelio, tai nusipirko oželį biggrin.gif
Atsakyti
Moheriniai šaliai praktiška, šilta rolleyes.gif Aišku palieka pūkus ant rūbų, bet kai šalta, labai patogu.
Reikėtų kada įgyvendinti ir man savo dar vieną svajonę - moherinukę suknutę nusimegzti servetėlinę, bet kai tam reikia daug laiko, o jo kaip ir nerasta doh.gif Tikiuosi bent jau siūlų kandys nesugrauš kol susiruošiu lotuliukas.gif O gal kas draugiškai po swapo padės "užeiti ant kelio", nes kai sukūdau, nebežinau nei kiek dabar akių dėti doh.gif teks iš naujo mėginėlius megztis biggrin.gif
Na, nuklydau aš čia į lankas perskaičiusi apie moherį wub.gif

QUOTE(roka @ 2015 10 05, 22:45)
Aš šįkart sugalvojau imtis neįprastos sau veiklos, kad neatpažintumėt tongue.gif Ot, neturėjo bobutė vargelio, tai nusipirko oželį  biggrin.gif

Man taip pat turbūt teks, nes esu pasimetusi unsure.gif Na, bet tikiuosi pavyks bent vieną iš idėjų įgyvendinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 05 spalio 2015 - 23:09