Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

Papuošalai - jėga. Man yra buvę kad gavau dovanų labai super papuošalą, tai prie jo reikėjo suknelės smile.gif Jū neikada nebus per daug. Pagal nuotaiką, pagal spalvą, drabužį... Turiu kelis ypač mėgstamus, kuriuos užsidėjusi visada sau patinku.
Mergaitės, paaiškinkit man kas tos virvelinės rankinės, iš kokių virvelių jos mezgamos?
Atsakyti
Einu googlint kas tie snudai. Rankine viena visiems atvejams, nesiojama iki visisko nunesiojimo, tada keiciama nauja. Va kosmetines kelionines tai labai reiktu ax.gif apie papuosalus anketoj parasyta, megstu idomesnius kokius, visokie gyvunai ( wub.gif arkliai), vabalai, augalai ir tt.
Net nenutuokiu apie kokias virvelines rankines kalbat, eisiu pasidomet. Staltiese linine, tai tikrai super, bet darbo tai oi, oi kiek...
Papildyta:
na va, apsissvieciau, snoodai tikrai ne man
Atsakyti
Man labai patinka virvelinės rankinės, mielai priglausčiau džinso spalvos ar tamsiai mėlyną wub.gif Dėl papuošalų - daugiausiai nešioju auskarus ir apyrankes, darytas iš akmenukų. Nepatinka nerti arba iš vilnos daryti papuošalai.
Atsakyti
Virvelinė rankinė
user posted image

neriama iš tokios virvės
virvės
Atsakyti
o man papuošalai tai nelabai,tikliau tikrai juos nešioju,bet esu išranki ir nešioju tik vienos kurejos sidabrinius papuosalus. wub.gif
Atsakyti
Kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių... doh.gif visai pasimečiau ir nežinau ką gaminti savo mergaitei... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2015 10 06, 13:26)
Kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių... doh.gif visai pasimečiau ir nežinau ką gaminti savo mergaitei... verysad.gif

Viskas gerai, nenusiminkit friends.gif Susigulės informacija, atsiras idėjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 10 06, 08:23)
Labas rytas,

Apie snoodus manau tik gerai - tai vienas šauniausių megztos mados išradimų wub.gif wub.gif

QUOTE(fancycolor @ 2015 10 06, 08:30)
Snoodai -liuks, ne tas žodis. Galvoju tokį velti, tik vis neprisiruošiu, nes kažkaip  šalikus velti pasidarė neapsakomai sunku.

veltas snoodas smile.gif labai įdomi mintis ...
kažkaip tikrai trūksta mums tokio bendro viena kitos pažinimo... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2015 10 06, 17:38)
veltas snoodas smile.gif labai įdomi mintis ...
kažkaip tikrai trūksta mums tokio bendro viena kitos pažinimo... cool.gif

O manęs visai veltas nežavi.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2015 10 06, 19:45)
O manęs visai veltas nežavi.

Kodėl, pamotyvuokit atsakymą. Ar aplamai velti darbai nepatinka? Kartais veltinyje daugiau šilko nei vilnos, net nepasakysi, kad gaminys veltinis.
Pvz puikus Rudman snoodas.

http://itsbetterhand...582349_q9og.jpg

Šiaip tada džiaugiuosi, kad ne Jūs mano mergaitė smile.gif
Iš vis perksaičius šios dienos paplepėjimus susidariau įspūdį, kad bus sunku gaminti dovaną.

Jusda, ačiū už apšvietimą, dėl virvelinių rankinių. Žinosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fancycolor: 06 spalio 2015 - 18:07
nezinau ar mano mergaitei veltinis patinka,bet as nieko kito ir nemoku daryti doh.gif
Atsakyti
Baikit, mergikės, kokios Jūs stropios biggrin.gif Žinoma norisi, kad dovana tiktų ir patiktų. Kita vertus, tai ne pageidavimų koncertas, tai žaidimas! Su stipriu rizikos ir staigmenos prieskoniu biggrin.gif

Geriau kas nors pasidalinkite savo firminiu obuolių pyrago receptu - stovi maišiukas obuolių, nesugalvoju kū daryt smile.gif
Atsakyti