Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

Merginos, jau yra vakaras, visk sudeliota ir pakeitimai nebegalimi siai siuntai.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 27, 19:58)
Atsiprasau, bet jau valandom tai tikrai neisipareigojam siuntos siusti.
Ne, treciadienio siuntos nebepaklius.
Jusu siuntu neturime.

Viskas gerai, aš tik norėjau pasitikslinti, o tai pačiai irgi nežinomybė jei ryte viena siunta ateis ir išvažiuos, o kita vėliau atvyks ir liks 4u.gif
Vienu žodžiu, man tinka šis variantas - lauksime siuntų ir planuosime kitai savaitei 4u.gif
Atsakyti
Mano kol kas nesiuskit
Limcamca, teisingai suprantu, kad del issiuntimo liko ta pati tvarka- kai karta parasai del siuntos stapdymo, tai kol vel nepaprasai siusti, (arba nepraeina menuo nuo pirmos siuntos), jus siunta nesiunciat? T.y. nereikia kas savaite rasyti "prasau mano nesiusti"? Nes dabar spaminu kas savaite, bet gal to nereikia biggrin.gif
Atsakyti
o siandiena susidares 7kg isvyks sia savaite ? smile.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kas galėtų mano siuntą iš bendro taško paimt (iš ko galėčiau atsiimt dienos metu) blush2.gif

Aš pati gyvenu užmiesty ir man po 18 val atsiėmimas visiškai netinka, nes iki 18 val jau turiu būt grįžus namo, kad spėčiau pasiimt vaiką iš darželio (mūsų darželis tik iki 18 val dirba)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 27 spalio 2015 - 22:20
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 27, 21:15)
Na bandysiu ko gero centre gaudyt...nes patigiausia siaip Antakalnis,Zirmunai

Kartais ir toje puseje bunu, mama Antakalnyje gyvena smile.gif
Atsakyti
TBS kodas ir nuo sale 40% 14664
Atsakyti

QUOTE(jonas_k @ 2015 10 28, 07:49)
Kartais ir toje puseje bunu, mama Antakalnyje gyvena smile.gif

Susiderinsime,aciu!
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 10 27, 23:19)
Merginos, o gal kas galėtų mano siuntą iš bendro taško paimt (iš ko galėčiau atsiimt dienos metu) blush2.gif

Aš pati gyvenu užmiesty ir man po 18 val atsiėmimas visiškai netinka,  nes iki 18 val jau turiu būt grįžus namo, kad spėčiau pasiimt vaiką iš darželio (mūsų darželis tik iki 18 val dirba)

Jei čia iš manęs nepavyksta atsiimti, tai galit užsukti šiandien - vaikai sirguliuoja, tai galima pasiimti ir dieną.
Atsakyti
Sveiki lina... Kada 10.21 siunta kaune bus??? Negavau nei saskaitos
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 10 27, 21:33)
Viskas gerai, aš tik norėjau pasitikslinti, o tai pačiai irgi nežinomybė jei ryte viena siunta ateis ir išvažiuos, o kita vėliau atvyks ir liks  4u.gif
Vienu žodžiu, man tinka šis variantas - lauksime siuntų ir planuosime kitai savaitei  4u.gif

Tuomet super!

QUOTE(AMARILIS @ 2015 10 27, 21:39)
Mano kol kas nesiuskit
Limcamca, teisingai suprantu, kad del issiuntimo liko ta pati tvarka- kai karta parasai del siuntos stapdymo, tai kol vel nepaprasai siusti, (arba nepraeina menuo nuo pirmos siuntos), jus siunta nesiunciat? T.y. nereikia kas savaite rasyti "prasau mano nesiusti"? Nes dabar spaminu kas savaite, bet gal to nereikia  biggrin.gif

Ne, tikrai nereikia pranesineti. mirksiukas.gif

QUOTE(Laimuska @ 2015 10 28, 14:33)
Jei čia iš manęs nepavyksta atsiimti, tai galit užsukti šiandien - vaikai sirguliuoja, tai galima pasiimti ir dieną.

Sveikatos zuikiam!

QUOTE(Laurinciux @ 2015 10 28, 15:31)
Sveiki lina... Kada 10.21  siunta kaune bus??? Negavau nei saskaitos

Siandien vezioja g.gif sms negavot?
Jums saskaitos nesiuntem, nes mazas siuntinukas, kooperacija priimat.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 27, 20:30)
O ne ketvirtadieniais isvyksta? g.gif as laikai spygas,kad mano Emukus spetu pristatyt,nes pristatyma rode 26-29 diena blush2.gif

Treciadieni 4u.gif
Papildyta:
Penktadieni turime viena papildoma vežimą į LT. Kam skubu ir nenorit laukti kito trečiadienio, galime išsiųsti. Tik į namus asmeniškai 4u.gif Padidinau, kad matytusi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 28 spalio 2015 - 16:29
Merginos, esu tikrai stipriai gluša šitame reikale, gal kas žinot smile.gif

Norėjau papirkt Bodyshop į Tukio adresą. ten variantai - mokėti kortele ar paypal. Bet paypal - tik į tą adresą, kuris paypale nurodytas. Gerai, moku kortele. SEB Visa Virtuon. Visi CVV2 yra, pinigų ten yra, kitur su ja atsiskaitau be problemų. O čia man sako - eik tu šikt, nieko tau nepavyko, bandyk dar kartą. Čia dabar, galvoju, bandau dar kartą. Man sako - eik tu šikt antrą kartą, nepavyko, bandyk dar kartą. nesupratau, nueinu į internetinę bankininkystę, o tenai gražiausiai rezervuota du kartus po 40 eu.

Tai čia kas per fokusas? Neima jie lietuviškų kortelių - tai neimtų, bet tai ko pinigus rezervavo?

Gerai, galvoju, eikit peklon, moku PayPal. Pasikeisiu adresą į Tukio duotą. Nueinu, o ten - špygutę. Adresą keisti gali, o šalies - ne.

O kaip jūs tada susimokat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 spalio 2015 - 20:13