LAPKRIČIO 4 kooperacija:
Kaunas, Dainava:
1. Priklausomybe
Vilnius, Fabijoniškės:
1. Danni
Sveiki,
Sios savaites grafikas maisto pristatymui:
Antradieni, Treciadieni, Ketvirtadieni, Penktadieni 10-13 val
Sios savaites grafikas maisto pristatymui:
Antradieni, Treciadieni, Ketvirtadieni, Penktadieni 10-13 val

Jėzaumarija 
Atėjau žinodama, kur einu, bet tokia šiąnakt nemiegojus ir apspangus ir nebaisiai adekvati. Ir žiūriu - grafikas maisto pristatymui. Bleeemba, galvoju, veeelnias, kaip aš čia taip, vietoj šopoholikų temos į kažkokį caritas skyrelį pataikiau

Atėjau žinodama, kur einu, bet tokia šiąnakt nemiegojus ir apspangus ir nebaisiai adekvati. Ir žiūriu - grafikas maisto pristatymui. Bleeemba, galvoju, veeelnias, kaip aš čia taip, vietoj šopoholikų temos į kažkokį caritas skyrelį pataikiau

Sitiek saldainiu, net Caritas turbut nepriimtu

LAPKRIČIO 4 kooperacija:
Kaunas, Dainava:
1. Priklausomybe
Vilnius, Fabijoniškės:
1. Danni
Vilnius, Pilaite:
1. Renata
Kaunas, Dainava:
1. Priklausomybe
Vilnius, Fabijoniškės:
1. Danni
Vilnius, Pilaite:
1. Renata
O merginos?
Jei aš laukiu, kol man prikapsės tie 7 kg, ir viena siunta turėjo būti šeštadienį, o kita šiandien... Tokios sunkios, Caritas siuntos
Bet dar nėra nieko ten tinklapy parašyta, nei vienetų, nei svorio, nei sąskaitos. Tai ar tai reiškia, kad mane užmiršo, ar tiesiog dar nespėjo ir bus kažkada vėliau?
Aš baisiai bijau neapsimokėt, ką žmonės pagalvos
Jei aš laukiu, kol man prikapsės tie 7 kg, ir viena siunta turėjo būti šeštadienį, o kita šiandien... Tokios sunkios, Caritas siuntos

QUOTE(Noa @ 2015 11 02, 16:36)
O merginos?
Bet dar nėra nieko ten tinklapy parašyta, nei vienetų, nei svorio, nei sąskaitos. Tai ar tai reiškia, kad mane užmiršo, ar tiesiog dar nespėjo ir bus kažkada vėliau?

nieks nieko negalvos - atsius berniukus skolu ismusinet

o jei rimtai - anksti "parinates"

QUOTE(Kriiste @ 2015 11 02, 17:40)
nieks nieko negalvos - atsius berniukus skolu ismusinet
Pirma tegu issiuncia, tada pinigeliu praso 

Nu aš gi pirmą kartą... Naujoj sistemoj. Iš kur jiems žinot, o gal aš kokia aferistė?

QUOTE(Noa @ 2015 11 02, 19:19)
Nu aš gi pirmą kartą... Naujoj sistemoj. Iš kur jiems žinot, o gal aš kokia aferistė? 

a koks jiems skirtumas - gi jusu daiktai ten, nesumokesit - neatiduos

QUOTE(Kriiste @ 2015 11 02, 20:21)
Jie siaubingai sustorės, suriję TIEK saldainių

QUOTE(Noa @ 2015 11 02, 19:33)
jiems galima - toooookie dziusnos visi, nusidirbe (net pavydas ima)

Taigi, kad kai dovanot, tai visiški niekai