QUOTE(Snake @ 2015 10 27, 11:46)
Apie mesa
Matete?
ir čia rašo ne tik apie dešras ar dešreles, bet aplamai apie termiškai apdorotą mėsą...
Kitas klausimas: ar valgote chija sėklas?
Kurios valgo varškę, ar valgote panyrą?
Ir dar - kiek skaičiau apie Paleo, daug kas valgo ir knygose aprašyti patiekalai su ilgiau virta, troškinta mėsa, įvairūs troškiniai (jautienos kulninės ir pan.). Ar jūs pačios stengiatės mesą apdoroti kuo mažiau, ar kažkur yra tokios Paleo rekomendacijos?
Matete?

ir čia rašo ne tik apie dešras ar dešreles, bet aplamai apie termiškai apdorotą mėsą...
Kitas klausimas: ar valgote chija sėklas?
Kurios valgo varškę, ar valgote panyrą?
Ir dar - kiek skaičiau apie Paleo, daug kas valgo ir knygose aprašyti patiekalai su ilgiau virta, troškinta mėsa, įvairūs troškiniai (jautienos kulninės ir pan.). Ar jūs pačios stengiatės mesą apdoroti kuo mažiau, ar kažkur yra tokios Paleo rekomendacijos?

chia valgau labai retai(turiu, bet galiu ant vienos rankos pirstu suskaiciuot kiek kartu valgiau)
panyro nevalgau
mesa stengiuos labai mazai apdoroti, paskutiniu metu valgiau pusiau zalia jautiena.arba visai zalia. patiko. siaip jautiena baisiai brangi, pati ruosti nemoku- tad ja valgau arba restorane pusiau zalia, arba va taip va visai zalia retkarciais valgysiu.