Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba.

QUOTE(Nidulia @ 2015 11 02, 10:38)
Tau reiketu perskaityti seniausias temas. Ten autoimunininkas Silweris buvo, kutis ir psoriaze sirgo ir issetine skleroze. Ilga lekia jis praejo, bet issikapste tik su paleo.
Dar siame forume gali perskaityti visa jo sveikimo kelia ir jo ieskojima
http://zaliavalgyste...0...8&start=225

man irgi reiktų paskaityt senas temas,bet niekaip neprisiruošiu, man receptų pritrūksta..ką valgyt nesugalvoju..bet kaip įdomu, net išsėtinę pasigydė? ji juk neišgydoma kaip ir skaitos g.gif

QUOTE(Nidulia @ 2015 11 02, 23:24)
O gal paprika cia man koja pakiso? Valgiau salotas:paprika, agurkas, kon. zirneliai, naminis majonezas ir vistienos krutinele tusinta.

paprika kažkokia pavojinga, jau mano skrandis viską sudorėja, neturiu problemų ir tai, kartais ta paprika gan ilgai jaučias, jei žalia suvalgau
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na, Kimi , kaip laikaisi antrą dieną biggrin.gif man migrena verysad.gif apie valgymą net pagalvoti negaliu, pykina, tai pusryčiams kaip išimtį suvalgiau bananą, nes reikėjo vaistus išgerti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 11 03, 10:37)
..bet kaip įdomu, net išsėtinę pasigydė? ji juk neišgydoma kaip ir skaitos g.gif

Na gal nepasveiko pilnai, bet remisija pasieke. Sake, kad dare smegenu nuotrauka, tai negyvu lasteliu nerasta.
Juk ir musu Lumiukas IS ir pasieke remisija ir leliu jau pasigimde:)
Atsakyti
Gal kuri nors plantanų užmatėte Vilniaus parduotuvėse? Labai daug įvairių receptų su jais randu, bet nežinau ar prekybcentriai vežasi...
O dėl Silverio, tai kiek skaičiau jis adaptavo Paleo pagal save, labai daug eksperimentavo ir dabar maitinasi, kaip jam tinka labiau - yra ir kiaušinių ir ghee jo mityboje.
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2015 11 03, 12:29)
Sveikos  4u.gif

na, Kimi , kaip laikaisi antrą dieną  biggrin.gif  man migrena verysad.gif apie valgymą net pagalvoti negaliu, pykina, tai pusryčiams kaip išimtį suvalgiau bananą, nes reikėjo vaistus išgerti  rolleyes.gif

na kolkas gerai, pusryciams: kokoso šaukštas, salotos ir garuose virta vistienos krutinele; pietums - salotų lapai, cukinija, garuose virta lydekos file ir alyvuogių aliejus; pavakariams - persimonas; vakarienei einu likuti zuvies su kokiu brokoliu ir avokado pusele.
Antra diena be kavos. Darbe eilinį kartą tortas - bet atsisakiau ir visai jo nuoširdžiai nesinorėjo...

Silvaja, oi kaip tave suprantu dėl migrenos, man ir vis pasikartoja, po tris dienas.... laikykis

Labai norėčiau ištemt bent mėnesį be kviečių ir cukraus
Atsakyti
Sveikutes ,

Retai beuzsuku cia , bet paleo laikomes visa seimyna su nukrypimais sveciuose smile.gif

Nidulia , noriu padekoti uz Labai gera[I] rekomendacija ax.gif thumbup.gif

Isigijau ta virtuvini zaisliuka ir negaliu atsidziaugti . Naudoju kasdien jau dvi savaites ir neatsibosta . Salotos dabar pas mus laukiamiausias patiekalas namie , sveciams irgi patinka . Man lengva gaminti ir grazu ,ir idomu sudelioti is darzoviu tokias spalvines mozaikas !
Salotas valgom su balzaminiu modenos actu ir avokadu aliejumi ir butinai cili . Skanu prie - vistienos , silkes, omletu ...

aciu smile.gif

QUOTE(kimy @ 2015 11 03, 19:35)
Silvaja, oi kaip tave suprantu dėl migrenos, man ir vis pasikartoja, po tris dienas....  laikykis

Mano drauge vis skusdavosi siuo reikalu , padovanojau jai knyga TSZ. Susitikom po pusmecio per gimtadieni - tai ji labai dekinga buvo , siek tiek palieknejus ,pagrazejus ,o savarbiausia ,kad beveik nebeskauda galvos . Zymiai linksmesne , nebeapatiska . Didziavosi savimi, kad atsisake cukraus i kava ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 04 lapkričio 2015 - 09:55
QUOTE(jolitamaria @ 2015 11 04, 09:53)
Mano drauge vis skusdavosi  siuo reikalu , padovanojau jai knyga  TSZ. Susitikom po pusmecio per gimtadieni - tai ji labai dekinga buvo , siek tiek palieknejus ,pagrazejus ,o savarbiausia ,kad beveik nebeskauda galvos . Zymiai linksmesne , nebeapatiska . Didziavosi savimi, kad atsisake cukraus i kava  ir t.t.
kas keisčiausiai, kad migrenos anksčiau gyvenime nebuvau turėjusi, jau trečią kartą nuo kovo mėn. ir žinau nuo ko - kai tik užrišu visokius nukrypimus + dar nervai/stresas darbe prisideda ir gaunasi kas gaunasi verysad.gif tas vadinamas angliavandenių gripas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kimy @ 2015 11 03, 19:35)

Tik viena menesi? Ir ka duos tas vienas menuo be cukraus ir kvieciu?
Atsakyti
MB su Paleo pilnai labai stiprią migreną (iki vėmimo, jautrumo šviesai ir pan.) išsigydė.

QUOTE(kimy @ 2015 11 03, 18:35)
Silvaja, oi kaip tave suprantu dėl migrenos, man ir vis pasikartoja, po tris dienas....  laikykis

Tikrai ištempsi, mes jau "tempiam" 2 metus su vyru wink.gif
Valgant po 21 kiaušinį per savaitę susitvarkė man cholesterolis thumbup.gif Dingo anemija, vyrui migrena ir rūgštys.

Dabar papriką galim valgyt žalią ramiai, kai grūdų nevartojam, tai jokių nevirškinimų nebeturim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 05 lapkričio 2015 - 01:06
Labas rytas 4u.gif

dėl ištempimo manęs jau tas nebegąsdina, tik va, kai nusibosta mėsa, man taip norisi ryte kokių keptų kiaušinių, omleto, o negalima verysad.gif reiks daugiau žuvies įtraukti, nes labai retai valgau ax.gif
Atsakyti
Kartais ir kai kam apibreztas periodas palengvina istverima to kas sunku ir padeda apsispresti:) kai matai pokycius, zymiai lengviau. O bandymas issyk kardinaliai pakeisti gali ir nepavykti..na cia man taip lengviau

QUOTE(Nidulia @ 2015 11 04, 22:55)
Tik viena menesi? Ir ka duos tas vienas menuo be cukraus ir kvieciu?

Atsakyti

Labas rytas ,

[quote=Hippie,2015 11 05, 02:05]

Valgant po 21 kiaušinį per savaitę susitvarkė man cholesterolis thumbup.gif Dingo anemija, vyrui migrena ir rūgštys.

[/quotE

Mes panasiai , perkam savaitei 60 kiausiniu , kai pagalvoji - ojej , bet sueina ax.gif

Merginos , gal prisimenat ,kazkuri rase ,kad iki paleo turejo problemu su delnu oda. Kazkas ten daresi - sausejo iki zaideliu. Noreciau atsekti.

Pazistamos rankos - ziauriai issrepetojusios ,kremukai padeda siek tiek , bet tik tam kartui. ji paati sako ,kad cia nuo ravejimo darze . Na gi ! jau 2 menesiai kaip tie darzai jau uzdare sezonus. Kita priezastis - tipo vanduo ,skalbimas, grindu plovimas, sakau ,pala pala - juk namu tvarkytoja turi du syk per savaite .
As itariu , kad cia is vidaus kazkas eina , gal kokia alergija . Sako valgo sveikai , bet mums sveciuose pasiule pasirinktinai - makaronai , blynai arba sumustiniai lotuliukas.gif na tai ir pagalvojau ,kad ta ''sveika'' kvieciu dieta ir duoda rezultatus . Bto dar uzsimine ,kad panasus dariniai kartais ir ant veido atsiranda . na tai veidu ji tikrai neskalbia.
Kol kas nieko nesakiau jai , bet lyg prisimenu, kad kazkam sioje temuteje buvo zaizdotos rankos ???
Atsakyti