QUOTE(jolitamaria @ 2015 11 05, 10:08)
Pazistamos rankos - ziauriai issrepetojusios
, bet mums sveciuose pasiule pasirinktinai -
makaronai , blynai arba sumustiniai 
na tai ir pagalvojau ,kad ta ''sveika'' kvieciu dieta ir duoda rezultatus . Bto dar uzsimine ,kad panasus dariniai kartais ir ant veido atsiranda .
Jo, tikrai sveikas maistas.
Kol as siuos valgiau, tai ir dermatita ant kuno turejau ir 3 psoriazinius darinius ant ranku, galvos odos seboreja ir nusausejimus ziaurius panoseje bei ausies krastelyje, pries mm kylancius giluminius spuogus. Siai dienai nebeturiu nei vienos isvardintos problemos.
Gal tu imesk jai knyga "kvieciu pilvas" ir uzrodyk "smegenu zudikai".
QUOTE(kimy @ 2015 11 05, 10:40)
Nidulia,ar pirktiniai rauginti kopustai didelis blogis, sudetyje maciau cukrus yra....
Kai as pradejau paleo, tai labai liguistai nagrinejau sudetis, kad nebutu nei kruopos cukraus (kons. zirneliai, rauginti kopustai ir t.t.) Dabar, kol pati neuzsiraugiau kopustu, perku is parduotuves arba turguje, kur ukininkas tikina, kad nededa cukraus I savo raugiamus kopustus.
Zinai, geriau jau tie krautuviniai kopustai, nei kvieciai ir saldesiai. Nu kiek ten gali buti to cukraus ideta, Zodziu, pati nuspresk:)
Sako, kad iprociai formuojasi per menesi, tai svarbiausia pradzioje grieztai atsilaikyti pries visus miltinius ir cukrinius. Po to jau kiek paprasciau.
Man sunku buvo pradzioje, nes buvau baisi saldesine. Sapnavau bandeles ir saldainius. Kadangi turejau kruva sveikatos problemu, neturejau kito kelio, kaip tik grieztai laikytis. Jei tai reiketu padaryti tik del svorio metimo, nezinia ar buciau atsilaikiusi, sakau saziningai. Pradzioje vaduodavausi juodu sokoladu, bent taip palengvedavo ant dusios. Dabar jau treti metai paleo, tai pofik ant visu saldesiu, miltiniu ir net sokolado ir vaisiu. Viskam reikia laiko, kartais ir nemazai:)
Mano vyras pradzioje taip pat labai grieztai laikesi, kartu su manim, nes issigando sokinejancio spaudimo. Susitvarke spaudimas, numete svorio, visiskai nustojo knarkti, nors anksciau knarke taip, kad stogas kilnojosi. Dabar jau kartais pasudeliauja, kazkiek atleido vadeles.
Kai tam tikra laiko tarpa nelendi prie tu miltiniu ir saldesiu, susiformuoja iprotis ir ju nesinori, o manasis, karts nuo karto suvalgo ju, va ir isderino viska, jau jam ir norisi prie arbatos kokio sokolado ar sausainio, ar bent uogienes pora sauksteliu, ar medaus. O man nesinori visai.
Niekas nevyksta greitai, reikia laiko ir kantrybes. Bet jei yra motyvas ir tikslas, viskas tikrai pavyks:)
JustDi, na labai smagi foto, bet as matau tik viena, kur trys grazuoles zygiuoja gatve ir visos labai nuotaikingos:) Kodel nematau tos foto, kur jus prie staliuko smagiai sedite? Ar ismeginai jau pjaustykle?