Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba.

Man ir delnai skilineja ir niezti doh.gif tokia kaip suragejusi, zaizdeles pasidaro, tragiskai atrodo, ir tepk netepus verysad.gif info apie tai ir man praverstu

Sunkiausia, kad menesi noreciau isbut ir be kiausiniu ir be paprikos,pomidoru,baklazanu, zodziu be nakties spalvos darzoviu... o morku galima?

Nidulia,ar pirktiniai rauginti kopustai didelis blogis, sudetyje maciau cukrus yra....

Siryt pakepta vistiena su ciberzole ant kokoso aliejaus plius salotos, pietum lasisa su salotom,vakarienei bus vistienos file riekele su avokadu
Na dar koki obuoliuka sugraus

Tikrai jauciuosi soti taip nesimaitindama,jokio alkio priepolio thumbup.gif bet dar tik ketvirta diena
Atsakyti
Labas rytas! gryzau is viesnages Lietuvoj, parsiveziau kazkoki virusa, gerai kad dar galiu atostogauti namie, tai pamazu atsigausiu. Viesnage sykart labai pavykusi, nuvaziavau su mamuku i Kauna, tai zinau realia situacija, o ne tai, ka ji man pasakoja. Aplankiau kapelius, uzdegiau zvakutes - net ant dusios gera paliko. Dar sutvarkiau mamukui namus, kas jai nelabai patiko, nes reikejo daug ka ismesti, bet nieko, isgyveno smile.gif Vienu zodziu viskas buvo begime, dabar jau ilsiuosi po atostogu. Valgiau aplamai viska kas buvo prieinama, tai cepelinai, koldunai uzkepti, antis brukniu padaze, ir aisku silke visokiais pavidalais, bet skaniausia tai su grietine tiesiog. Dariau mamai 3 tortus, tu tai net neragavau, ne mano maistas. Cepelina viena valgiau tik is mandagumo, cia irgi ne mano maistas, tie koldunai kur minejau, tai irgi tik is bedos valgomi. Buvau tokia issiputusi, kad dvi dienas namie aplamai tik vandeni ir kava geriau. Dabar jau viskas gerai, bet apetito kaip ir nera. Nu va kiek prirasiau smile.gif Darem fotosesija triju kartu, jei kam idomu imetu nuotraukyte 4u.gif
https://www.facebook...h...e=3
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2015 11 05, 11:20)
Labas rytas! gryzau is viesnages Lietuvoj, parsiveziau kazkoki virusa, gerai kad dar galiu atostogauti namie, tai pamazu atsigausiu. Viesnage sykart labai pavykusi, nuvaziavau su mamuku i Kauna, tai zinau realia situacija, o ne tai, ka ji man pasakoja. Aplankiau kapelius, uzdegiau zvakutes - net ant dusios gera paliko. Dar sutvarkiau mamukui namus, kas jai nelabai patiko, nes reikejo daug ka ismesti, bet nieko, isgyveno smile.gif Vienu zodziu viskas buvo begime, dabar jau ilsiuosi po atostogu. Valgiau aplamai viska kas buvo prieinama, tai cepelinai, koldunai uzkepti, antis brukniu padaze, ir aisku silke visokiais pavidalais, bet skaniausia tai su grietine tiesiog. Dariau mamai 3 tortus, tu tai net neragavau, ne mano maistas. Cepelina viena valgiau tik is mandagumo, cia irgi ne mano maistas, tie koldunai kur minejau, tai irgi tik is bedos valgomi. Buvau tokia issiputusi, kad dvi dienas namie aplamai tik vandeni ir kava geriau. Dabar jau viskas gerai, bet apetito kaip ir nera. Nu va kiek prirasiau smile.gif Darem fotosesija triju kartu, jei kam idomu imetu nuotraukyte 4u.gif

Kaip smagu , labai gerai ,kad isiamzinote, tokios damutes smile.gif . As ziuredamam i tavo avatara , tai tik blodine tave isivazdavau lotuliukas.gif

o del tvarkymo , pas mane tas pats , mielu noru dazniau mamai namus sutvarkyciau ,jei tik ji tuo dziagtusi, bet nenoriu pykciu . Nes mano paziuriu ten tiek daiktu reiktu tiesiog ismesti . na kai langus isvalau , kriaukles isblizginu - tada dziaugiasi .
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2015 11 05, 08:38)
Labas rytas  4u.gif

dėl ištempimo manęs jau tas nebegąsdina, tik va, kai nusibosta mėsa, man taip norisi ryte kokių keptų kiaušinių, omleto, o negalima  verysad.gif  reiks daugiau žuvies įtraukti, nes labai retai valgau  ax.gif

Man irgi kiaušiniai labai skanu, bet yra daug receptų pusryčiams ir be jų! bigsmile.gif

Pažiūrėkit, čia didžiulis sąrašas patiekalų, tikrai kažką išsirinksite:
http://autoimmune-pa...d-up-august-15/
http://autoimmune-pa...p-september-15/
http://www.acleanplate.com/recipes/ (čia galima ir eknygą įsigyti su receptais mėnesiui, skirtais autoimunininkams)

Labai daug raugintų kopūstų randu dabar be cukraus. Tarkime, vakar Rimi pirkau, buvo labai skanūs. Pamenu, anksčiau visuomet raugdami cukrų dėjo, atseit dėl rūgimo, bet akivaizdu, kad tai nėra būtina.

Dėl draugės rankų - labai stipriai jas gali paveikti netgi paprastas indų ploviklis, jei plaunama be pirštinių, tarkim Fairy. Pas mus buvo pasibaigęs indų ploviklis, vyras iš kažkur rado likusio Fairy ir paplovė indus lygiai savaitę. Patikėkit, prasidėjo toookia alergija, iki žaizdų unsure.gif

JusDi, nuostabi fotosesija! wub.gif
Deja, aš pati jau tokios pasidaryti nebegaliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snake: 05 lapkričio 2015 - 11:01
QUOTE(kimy @ 2015 11 05, 09:40)
Sunkiausia, kad menesi noreciau isbut ir be kiausiniu ir be paprikos,pomidoru,baklazanu, zodziu be nakties spalvos darzoviu... o morku galima? 
aš morkų nevengiu, bet , kad jų tik į kokias salotas sutarkuoju, ar kopūstus tušintus, nedaug gaunasi, o raugintus kopūstus perku parduotuvėje, yra ir be cukraus ax.gif

QUOTE(JustDi @ 2015 11 05, 10:20)
Darem fotosesija triju kartu, jei kam idomu imetu nuotraukyte 4u.gif
gražios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 11 05, 10:08)

Pazistamos rankos - ziauriai issrepetojusios
, bet  mums sveciuose pasiule pasirinktinai - makaronai , blynai arba sumustiniai lotuliukas.gif na tai ir pagalvojau ,kad ta ''sveika'' kvieciu dieta ir duoda rezultatus . Bto dar uzsimine ,kad panasus dariniai kartais ir ant veido atsiranda .

Jo, tikrai sveikas maistas.
Kol as siuos valgiau, tai ir dermatita ant kuno turejau ir 3 psoriazinius darinius ant ranku, galvos odos seboreja ir nusausejimus ziaurius panoseje bei ausies krastelyje, pries mm kylancius giluminius spuogus. Siai dienai nebeturiu nei vienos isvardintos problemos.
Gal tu imesk jai knyga "kvieciu pilvas" ir uzrodyk "smegenu zudikai".

QUOTE(kimy @ 2015 11 05, 10:40)
Nidulia,ar pirktiniai rauginti kopustai didelis blogis, sudetyje maciau cukrus yra....

Kai as pradejau paleo, tai labai liguistai nagrinejau sudetis, kad nebutu nei kruopos cukraus (kons. zirneliai, rauginti kopustai ir t.t.) Dabar, kol pati neuzsiraugiau kopustu, perku is parduotuves arba turguje, kur ukininkas tikina, kad nededa cukraus I savo raugiamus kopustus.
Zinai, geriau jau tie krautuviniai kopustai, nei kvieciai ir saldesiai. Nu kiek ten gali buti to cukraus ideta, Zodziu, pati nuspresk:)
Sako, kad iprociai formuojasi per menesi, tai svarbiausia pradzioje grieztai atsilaikyti pries visus miltinius ir cukrinius. Po to jau kiek paprasciau.
Man sunku buvo pradzioje, nes buvau baisi saldesine. Sapnavau bandeles ir saldainius. Kadangi turejau kruva sveikatos problemu, neturejau kito kelio, kaip tik grieztai laikytis. Jei tai reiketu padaryti tik del svorio metimo, nezinia ar buciau atsilaikiusi, sakau saziningai. Pradzioje vaduodavausi juodu sokoladu, bent taip palengvedavo ant dusios. Dabar jau treti metai paleo, tai pofik ant visu saldesiu, miltiniu ir net sokolado ir vaisiu. Viskam reikia laiko, kartais ir nemazai:)
Mano vyras pradzioje taip pat labai grieztai laikesi, kartu su manim, nes issigando sokinejancio spaudimo. Susitvarke spaudimas, numete svorio, visiskai nustojo knarkti, nors anksciau knarke taip, kad stogas kilnojosi. Dabar jau kartais pasudeliauja, kazkiek atleido vadeles.
Kai tam tikra laiko tarpa nelendi prie tu miltiniu ir saldesiu, susiformuoja iprotis ir ju nesinori, o manasis, karts nuo karto suvalgo ju, va ir isderino viska, jau jam ir norisi prie arbatos kokio sokolado ar sausainio, ar bent uogienes pora sauksteliu, ar medaus. O man nesinori visai.
Niekas nevyksta greitai, reikia laiko ir kantrybes. Bet jei yra motyvas ir tikslas, viskas tikrai pavyks:)

JustDi, na labai smagi foto, bet as matau tik viena, kur trys grazuoles zygiuoja gatve ir visos labai nuotaikingos:) Kodel nematau tos foto, kur jus prie staliuko smagiai sedite? Ar ismeginai jau pjaustykle?
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2015 11 05, 11:20)
Darem fotosesija triju kartu, jei kam idomu imetu nuotraukyte 4u.gif

jetau, kaip miela wub.gif

man truko raisciai,,,gal kokiu liaudisku priemoniu yra, ar maistas kazkoks spec, kad greiciau gytu? ax.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyras 4u.gif JolitaMarija as visa amziu buvau blondine tik pries kokius gal 5-6 metus patapau brunete, taip kad tavo vizijos teisingos smile.gif
Nidulia, pjaustykle parsisiunciau is Izraelio, nes lietuviskam saite neeme mano pinigeliu kazkodel. Jau bandau patinka, tinka ziauriai kopustams, ir aplamai, kaip as be jos iki siol gyvenau, aciu dar karteli uz pasidalinima.
dar nepasigyriau - dariausi kraujo tyrima, feritinas jau 49.7 o buvo 4 po to ilga laika 12. Reikalai pamazu eina i prieki, tik nusedimas dar didelis, bet ir tai istaisysim.
Dar patekau i muge, kai buvau namie, tai nusipirkau biciu duoneles tokie grudeliai, tipo labai gerai imunitetui stiprinti. Dabar galvoju, ar man jos reikia? Gal kas turi kokios informacijos?
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2015 11 05, 13:28)
Nidulia, pjaustykle parsisiunciau is Izraelio, nes lietuviskam saite neeme mano pinigeliu kazkodel.

apie kokia pjaustykle kalbat? praziurejau..
Atsakyti
JustDi, na ir pakramtyk kaip kramtoske ta biciu duonele. Kazkada daug skaiciau apie ja, tai labai jau giria ir liaupsina. Ir biciu pieneli giria. Geriau ir biciu pieneli, ir duonele valgiau. Akivaizdziu pokyciu nepastebejau, bet tai gal ir neimanoma ju pastebeti.
Atsakyti
biggrin.gif Ar yra dar nežinančių apie šitą virtuvės stebuklą?!?!

Taigi visagalė TNS 3000!!!

Češkavojimo čempionė, geriausiai paleo draugė. Tikrai kasdien naudojama.

https://www.youtube....h?v=9ZYuDeiSAdo
Atsakyti
Jautiena, labai patiko tavo pasiulytas straipsniukas apie ketoze. Trumpai ir labai aiskiai.
Kur musu senbuves prapuolusios? Lumi, kaip tu laikaisi? O kur Rasa, Selma ir kitos mergaites? Brukstelekite kaip jums sekasi:)
Atsakyti