Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

The north face kombis-12men-kam tinka dydis-liuksiska kaina

http://www.backcount...mp;gclsrc=aw.ds
Atsakyti
O yra tikimybe kad siera modeliu ugg papildys? Praleidau didziuosius pirkimus tai dabar taip gailiuosi doh.gif
Atsakyti
Siandien paskutine ispardavimo diena levi - 50 proc nuolaida surinkus uzsakyma uz 250 $, junkites, nedaug truksta, taip norisi nupirkti mirksiukas.gif Kodukas galioja ir sale

Ta pati situacija su landsend - paskutine akcijos 100 $ nuolaida nuo 250 $, junkites mirksiukas.gif Kodukas galioja ir sale

Taip pat paskutine nuolaidos diena Timberland - 25 proc nuolaida pazymetoms prekems, kaina sumazeja krepselyje. Yra free shipas, perkame iskart thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 12 spalio 2015 - 17:26
Zuika, dėkui dėl patarimų 4u.gif Mano vilnos nebijo, tai galvoju apie vilnonius rūbus... bet kaži kaip dydžiai jų ir ilgis... čia apie smartwool. Aišku ir kokybė.
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2015 10 12, 17:12)
Siandien paskutine ispardavimo diena levi - 50 proc nuolaida surinkus uzsakyma uz 250 $, junkites, nedaug truksta, taip norisi nupirkti mirksiukas.gif Kodukas galioja ir sale

Ta pati situacija su landsend - paskutine akcijos 100 $ nuolaida nuo 250 $, junkites mirksiukas.gif Kodukas galioja ir sale

Taip pat paskutine nuolaidos diena Timberland - 25 proc nuolaida pazymetoms prekems, kaina sumazeja krepselyje. Yra free shipas, perkame iskart thumbup.gif

Sveikos,
o Levis dydziai labai skiriasi nuo kitu ( pvz.polo) ? nes pagal ju dydzio lentele man nesamone gaunas g.gif jei vyras polo nesioja 34 32 dydi,galiu Levis tokius pat imti? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrius123 @ 2015 10 12, 16:31)
Sierratradingpost - papildomos 35 proc nuolaidos kodukas ir free shipas.
Čia, turbūt, clearance (ir kitoms standartinėms sieros išimtims) prekėms netaikoma?

Clearance kodukai negalioja
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2015 10 12, 15:16)
Zuika, dėkui dėl patarimų 4u.gif Mano vilnos nebijo, tai galvoju apie vilnonius rūbus... bet kaži kaip dydžiai jų ir ilgis... čia apie smartwool.  Aišku ir kokybė.

neturiu jų rūbų tik girdėjus kad geri g.gif merginos kažkada rekomendavo vienos kitom 4u.gif

aš tai važiuosiu matuoti į Ozą columbios kažkokį švarkelį kur išrinkau biggrin.gif man kažkaip vaiko ta striukytė labai patiko kur su omniheat, tai noriu ir vyrui nupirkt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 12 spalio 2015 - 19:07
Naujokės šioje temoje klausimas: ieškau UGG ar EMU penkiametei dukrai, kurios pėdutė 18 cm. Gerai suprantu, kad po Sierratradingpost galiu žvalgytis? Belieka dydžio mįslę įminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 10 12, 19:06)
neturiu jų rūbų tik girdėjus kad geri  g.gif merginos kažkada rekomendavo vienos kitom  4u.gif

aš tai važiuosiu matuoti į Ozą columbios kažkokį švarkelį kur išrinkau  biggrin.gif man kažkaip vaiko ta striukytė labai patiko kur su omniheat, tai noriu ir vyrui nupirkt  blush2.gif

Dar radau atsiliepimus, kad icebreaker geri smile.gif Bet sierra randu tik maikes, kelniu tik dideli dydžiai... o man jau reika po Kalėdų egle...

Merginos, o Zulily jei čia šiom dienom užsakymas-spės iki Kalėdų ateiti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jarda88 @ 2015 10 12, 19:17)
Sveikos,
o Levis dydziai labai skiriasi nuo kitu ( pvz.polo) ? nes pagal ju dydzio lentele man nesamone gaunas  g.gif  jei vyras polo nesioja  34  32 dydi,galiu Levis tokius pat imti? Aciu smile.gif

Man labai norėtųsi Levis džinsiukų, bet jau pavargau naršyti ir matuotis save verysad.gif Gal yra tokių, kurios rizikavo pagal išmatavimų lentelę pirkti ir pataikė ? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaske @ 2015 10 12, 16:06)
Naujokės šioje temoje klausimas: ieškau UGG ar EMU penkiametei dukrai, kurios pėdutė 18 cm. Gerai suprantu, kad po Sierratradingpost galiu žvalgytis? Belieka dydžio mįslę įminti g.gif

Emu yra sierratrandingpost. Yra jiems ir nuolaida. Aš imčiau su 18 cm - US12 arba US13. Greičiausiai 13 imčiau, nes US12 gali būti toks visai tik tik. g.gif Nebent labai pėdutė siaura.
Atsakyti
Mergaites, prisijunkite prie hautelook / nordstromrack - vos 6 $ truksta iki nemokamo siuntimo mirksiukas.gif
Atsakyti