Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(jarda88 @ 2015 10 12, 20:17)
Sveikos,
o Levis dydziai labai skiriasi nuo kitu ( pvz.polo) ? nes pagal ju dydzio lentele man nesamone gaunas  g.gif  jei vyras polo nesioja  34  32 dydi,galiu Levis tokius pat imti? Aciu smile.gif

mums vyriski polo ir levis kelniu dydziai atitiko.
Atsakyti
QUOTE(pupaa @ 2015 10 12, 19:30)
Man labai norėtųsi Levis džinsiukų, bet jau pavargau naršyti ir matuotis save  verysad.gif Gal yra tokių, kurios rizikavo pagal išmatavimų lentelę pirkti ir pataikė ?  thumbup.gif

Aš turbūt pataikiau smile.gif Pirkau iš Ebay M- didoki. USA skirtingų brandų mano size 6 arba 8.
Levi's puslapyje yra FIND YOUR TRUE FIT , reikia atsakyti į klausimus ir tau parinks dydį. Parinko- 7M lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 12 spalio 2015 - 20:47
QUOTE(pupaa @ 2015 10 12, 20:30)
Man labai norėtųsi Levis džinsiukų, bet jau pavargau naršyti ir matuotis save  verysad.gif Gal yra tokių, kurios rizikavo pagal išmatavimų lentelę pirkti ir pataikė ?  thumbup.gif

Uzsakynejau sau 26!dydi tai ligtais atitinka su gbyguess gal siek tiek i mazesne puse
Atsakyti
QUOTE(jolitti @ 2015 10 12, 22:16)
Uzsakynejau sau 26!dydi tai ligtais atitinka su gbyguess gal siek tiek i mazesne puse

Ačiū už pasidalijimą patirtimi...teks išbandyt savo sėdyne matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mote @ 2015 10 12, 20:20)
mums vyriski polo ir levis kelniu dydziai atitiko.

Aciu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 10 12, 19:06)
aš tai važiuosiu matuoti į Ozą columbios kažkokį švarkelį kur išrinkau  biggrin.gif man kažkaip vaiko ta striukytė labai patiko kur su omniheat, tai noriu ir vyrui nupirkt  blush2.gif

bet tas omniheat labai gerai tik kai zmogus juda arba nesusales apsivelka, tada palaiko kuno temperatura, neleidzia atsalti. Bet pavyzdziui, jeigu jau susalus tokia striuke apsivelki, tai man tada nesildo ji unsure.gif Tas pats sakyciau ir su termo rubais. Sportuojantiems jie lux, bet jeigu kazkur stovet ar sedet ilgiau kai salta, tai nelabai jie ka susildys, geriau tada vilnoniai. Vaikai kai nuolat juda tai jiems nesalta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 10 12, 19:47)
bet tas omniheat labai gerai tik kai zmogus juda arba nesusales apsivelka, tada palaiko kuno temperatura, neleidzia atsalti. Bet pavyzdziui, jeigu jau susalus tokia striuke apsivelki, tai man tada nesildo ji  unsure.gif Tas pats sakyciau ir su termo rubais. Sportuojantiems jie lux, bet jeigu kazkur stovet ar sedet ilgiau kai salta, tai nelabai jie ka susildys, geriau tada vilnoniai. Vaikai kai nuolat juda tai jiems nesalta  4u.gif

Aga, domėjausi apie tai. Ir atsiliepimuose skaičiau kad vienas skundėsi kad sušalęs dėjosi striukę ir nėjo sušilt. Ji kaip termosas dirba. Palaiko kūno temp.
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 10 13, 08:03)
Aga, domėjausi apie tai. Ir atsiliepimuose skaičiau kad vienas skundėsi kad sušalęs dėjosi striukę ir nėjo sušilt. Ji kaip termosas dirba. Palaiko kūno temp.

Žinau buvo diskutuota Columbios su omniheat vaikam striukės... pirkom pavasarį... ir nežinau saviškiui ar ieškot pūkinės žiemai ar nebijot išleist į mokyklą su ta columbia omniheat.... kokią striukę tada žiemai pirkot mokyklinuko amžiaus... (pirmokas)
Atsakyti
uniqlo tik kate gali pirkti? turit uzsakymu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2015 10 13, 05:49)
Žinau buvo diskutuota Columbios su omniheat vaikam striukės... pirkom pavasarį... ir nežinau saviškiui ar ieškot pūkinės žiemai ar nebijot išleist į mokyklą su ta columbia omniheat.... kokią striukę tada žiemai pirkot mokyklinuko amžiaus... (pirmokas)

aš kol kas esu bandymuose su omnicheat. Jau praitą savaitę paleidau saviškį. Nė sykio nesušalo. Bet kol kas tas minusiukas toks apie 3-4 laipsnius ryte. Bet turiu ir tą įprastinį kombį columbios, kur žiemą sierroj buvo gera kaina dvipusis. O ta omniheat sakiau bus pakaitinė.
Dar esu girdėjus VBS lygio pletką, kad po kelių plovimų netenka savo savybių. Nu bet čia sakau, iš tos operos viena boba pasakė lotuliukas.gif
Bet bent kol kas man labai patinka ta striukytė. Ir labai viliuosi kad pasiteisins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 13 spalio 2015 - 09:04
QUOTE(zuika23 @ 2015 10 13, 10:00)
aš kol kas esu bandymuose su omnicheat. Jau praitą savaitę paleidau saviškį. Nė sykio nesušalo. Bet kol kas tas minusiukas toks apie 3-4 laipsnius ryte. Bet turiu ir tą įprastinį kombį columbios, kur žiemą sierroj buvo gera kaina dvipusis. O ta omniheat sakiau bus pakaitinė.
Dar esu girdėjus VBS lygio pletką, kad po kelių plovimų netenka savo savybių. Nu bet čia sakau, iš tos operos viena boba pasakė  lotuliukas.gif
Bet bent kol kas man labai patinka ta striukytė. Ir labai viliuosi kad pasiteisins.

cia apie sita striuke kalba eina g.gif http://www.sierratra...r-boys~p~8963p/
mano vaikas irgi jau nuo praeitos savaites pradejo nesioti, taciau vakar skundesi, kad ryte eidamas i mokykla susalo.... doh.gif pas mus buvo gal -5 laipsniai....
Papildyta:
QUOTE(samilte @ 2015 10 13, 09:49)

manau ziemai ta columbia tikrai per salta bus ... ax.gif
as jau kokius 3 metus nebeperku pukiniu savo vaikui (db jam 8-eri metai), uztenka paprastai tu su tokiu storesniu pasiltinimu, esam tureje pora is Old Navy, tai nesusalo smile.gif va , apie tokio tipo striukes kalbu , nezinau kaip si konkreciai, bet kazka panasaus pirkdavau http://oldnavy.gap.c...p;pid=713033022
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 13 spalio 2015 - 09:22
QUOTE(Gaske @ 2015 10 12, 20:06)
Naujokės šioje temoje klausimas: ieškau UGG ar EMU penkiametei dukrai, kurios pėdutė 18 cm. Gerai suprantu, kad po Sierratradingpost galiu žvalgytis? Belieka dydžio mįslę įminti g.gif

Ačiū, Zuika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaske: 13 spalio 2015 - 09:27