QUOTE(Belunas9 @ 2016 04 21, 19:14)
Sveikos merginos
kaip tu laikais Jusitab?
As visiskai pasimetus
mano mmm nera, temp 36.8C siandien prisiskaicius internete sugalvojau isbandyt superdrug early testuka, twin pack pirkau, tai is kart dar pardej nulekiau pasidaryt -visiskai neigiamas, nors gal sysiuko me taip labai ir norejau, neseniai par vaziavom namo tai galvoju reik sugadint paskutini testuka nes ryt svarbus interviu, reik zinot jau tikrai. Isvydau vaiduokliuka per 2min
nors Mano vyras dar netiki sako turi but vienodo ryskumo tai kazkaip dar netikiu nes jausmas kad mmm jau atejo 

As visiskai pasimetus

man viskas gerai, vakar idomumo delei pradejau daryt OT, kad matyt kaip keisis, nors aisku dar neturetu sia savaite buti ovuliacijos. Bus patikra kitam menesiui ruostis

gali buti ir nevienodo ryskumo juosteles kai nestuma rodo, tiesiog dar mazai laiko

QUOTE(Ceroc @ 2016 04 22, 00:14)
laba, truputi isjudinom temuke, laukiam daugiau merginu

QUOTE(BigBang @ 2016 04 22, 04:50)
Labas rytas
Mes nuvežėm vyro turtelįištirt trečiadienį, aš savo kraują tikriausiai pirmadienį priduosiu ir tada pasiimsiu appointment bendrą su vyru pas daktarę savo. Laukiu, įdomu, kokie bus atsakymai
labai tikiuosi, kad bent vyrui viskas gerai 

Mes nuvežėm vyro turtelįištirt trečiadienį, aš savo kraują tikriausiai pirmadienį priduosiu ir tada pasiimsiu appointment bendrą su vyru pas daktarę savo. Laukiu, įdomu, kokie bus atsakymai

linkiu, kad viskas butu gerai

laba diena merginos,
mes tai dar nedirbam siuo klausimu, kaip ir sakiau kita menesi pradesim, si menesi bandau su OT draugauti, nes noretume mergyte pagauti