Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienietukės planuoja

QUOTE(Belunas9 @ 2016 04 21, 19:14)
Sveikos merginos  smile.gif kaip tu laikais Jusitab?  4u.gif
As visiskai pasimetus blink.gif mano mmm nera, temp 36.8C siandien prisiskaicius internete sugalvojau isbandyt superdrug early testuka, twin pack pirkau, tai is kart dar pardej nulekiau pasidaryt -visiskai neigiamas, nors gal sysiuko me taip labai ir norejau, neseniai par vaziavom namo tai galvoju reik sugadint paskutini testuka nes ryt svarbus interviu, reik zinot jau tikrai. Isvydau vaiduokliuka per 2min  thumbup.gif nors Mano vyras dar netiki sako turi but vienodo ryskumo tai kazkaip dar netikiu nes jausmas kad mmm jau atejo  schmoll.gif

man viskas gerai, vakar idomumo delei pradejau daryt OT, kad matyt kaip keisis, nors aisku dar neturetu sia savaite buti ovuliacijos. Bus patikra kitam menesiui ruostis biggrin.gif

gali buti ir nevienodo ryskumo juosteles kai nestuma rodo, tiesiog dar mazai laiko mirksiukas.gif 4u.gif tyliai sveikinu ir tikiuosi, kad mm tau taip ir nebepasirodys mirksiukas.gif

QUOTE(Ceroc @ 2016 04 22, 00:14)
Kaip gera atsigavusia uzsienierukiu temute matyti! labukas naujoms mergaitems! 4u.gif

laba, truputi isjudinom temuke, laukiam daugiau merginu ax.gif 4u.gif

QUOTE(BigBang @ 2016 04 22, 04:50)
Labas rytas 4u.gif
Mes nuvežėm vyro turtelįištirt trečiadienį, aš savo kraują tikriausiai pirmadienį priduosiu ir tada pasiimsiu appointment bendrą su vyru pas daktarę savo. Laukiu, įdomu, kokie bus atsakymai smile.gif labai tikiuosi, kad bent vyrui viskas gerai smile.gif

linkiu, kad viskas butu gerai 4u.gif

laba diena merginos,

mes tai dar nedirbam siuo klausimu, kaip ir sakiau kita menesi pradesim, si menesi bandau su OT draugauti, nes noretume mergyte pagauti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2016 04 22, 12:49)
man viskas gerai, vakar idomumo delei pradejau daryt OT, kad matyt kaip keisis, nors aisku dar neturetu sia savaite buti ovuliacijos. Bus patikra kitam menesiui ruostis biggrin.gif

gali buti ir nevienodo ryskumo juosteles kai nestuma rodo, tiesiog dar mazai laiko mirksiukas.gif  4u.gif  tyliai sveikinu ir tikiuosi, kad mm tau taip ir nebepasirodys mirksiukas.gif
laba, truputi isjudinom temuke, laukiam daugiau merginu ax.gif  4u.gif
linkiu, kad viskas butu gerai 4u.gif

laba diena merginos,

mes tai dar nedirbam siuo klausimu, kaip ir sakiau kita menesi pradesim, si menesi bandau su OT draugauti, nes noretume mergyte pagauti  blush2.gif  ax.gif

Dekui uz palaikyma wub.gif kol nera mmm vis dar viliuosi blush2.gif bt 37.0C, speneliu taip labai jau nebeskauda, bet krutine patinus, sunki ir skaudi is sonu, galvos skausmas, silpnumo bangos ir pilvelio taip skaudziai jau nebemaudzia smile.gif kazkaip rasau, skaitau tai pati labai jau tikiu, kad gal nestuke.gif tik nenori pasirodyt 2.gif
O tau labai linkiu, kad pasisektu mergyte pagauti 4u.gif flirt.gif

Kitoms merginoms taip pat sekmes, BigBang reik manyt viskas bus gerai su TB rezultatais 4u.gif
Atsakyti
Belunas9 as manau tikrai nestuke.gif esi mirksiukas.gif prasides visi dziaugsmai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2016 04 22, 18:18)
Belunas9 as manau tikrai nestuke.gif  esi mirksiukas.gif  prasides visi dziaugsmai ax.gif

wub.gif man tikejimo daugiau suteikei, dekoju 4u.gif rytoj i darba vaziuodama sustosiu tesco ir nusipirksiu testa, gal jau ir tas rodys bent vaiduokliuka bigsmile.gif dariausi ta pirma superdrug, sako jie 10miu, o tesco 25miu, bet jau manau turejo padaugeti hcg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belunas9 @ 2016 04 22, 19:23)
wub.gif  man tikejimo daugiau suteikei, dekoju  4u.gif  rytoj i darba vaziuodama sustosiu tesco ir nusipirksiu testa, gal jau ir tas rodys bent vaiduokliuka  bigsmile.gif dariausi ta pirma superdrug, sako jie 10miu, o tesco 25miu, bet jau manau turejo padaugeti hcg g.gif

Turetu daugeti tikrai mirksiukas.gif labai smagu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Kaip smagu, kad naujokiu bendraujanciu atsirado bigsmile.gif Beje, JuditaB as pazystu is 2012m spaliuku wink.gif Tik mano kitas nic'as tada buvo ax.gif Tyliai svajoju dar gryzti netolimoje ateityje pas planiukes... rolleyes.gif

Ceroc, kaip jums sekasi?

Mano merginuke auga diduke wub.gif Kaip as ja dievinu wub.gif Vakar jau 3men suejo jai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2016 04 23, 20:04)
Sveikos, merginos smile.gif Kaip smagu, kad naujokiu bendraujanciu atsirado bigsmile.gif Beje, JuditaB as pazystu is 2012m spaliuku wink.gif Tik mano kitas nic'as tada buvo ax.gif  Tyliai svajoju dar gryzti netolimoje ateityje pas planiukes... rolleyes.gif 

Mano merginuke auga diduke wub.gif Kaip as ja dievinu wub.gif Vakar jau 3men suejo jai bigsmile.gif

Aha, idomu blush2.gif mazai as spaliukuose bendravau isvykus i UK, malonu, kad pameni blush2.gif 4u.gif

Kaip smagu wub.gif man jau truksta namuose maziuko kukuliuko, anksciau berniukai nenorejo leliuko, db jau sako, kad pades, ateis nakti soske paduot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2016 04 24, 07:13)
Aha, idomu blush2.gif  mazai as spaliukuose bendravau isvykus i UK, malonu, kad pameni blush2.gif  4u.gif

Kaip smagu wub.gif  man jau truksta namuose maziuko kukuliuko, anksciau berniukai nenorejo leliuko, db jau sako, kad pades, ateis nakti soske paduot lotuliukas.gif

Tada buvau greciukas cool.gif Kol pilvuka auginau, ir as gan aktyviai bendravau tada. Gimus sunui LT gyvenant vienos pokalbiu temos, pas mus kitokios. Naturaliai gaunasi, kad vis maziau ir maziau parasai kai ne LT gyveni. Tad ir as jau 2012 spaliukuose nebebendrauju... smile.gif

Kaip tavo Mantukas auga? bigsmile.gif

Atsakyti
Atbegu "prisiduoti".... biggrin.gif ...Tai gi, ginė negalėjo tą diena priimti..paskyrė pasimatymą geguzes 3d...Tai tada turbūt jau mano pivinukas ir spardytis prades biggrin.gif ...Stengiuosi per daug nepult i nerima ...tikimės, kad susitikus su daktarė tik geras zinias išgirsime..Na ir žinoma laukiu kada tie pykinimai pasibaigs...nėra labai baisus, bet jokio malonumo ir tokie....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsiemusi: 24 balandžio 2016 - 16:03
QUOTE(*Hazell @ 2016 04 24, 11:35)
Tada buvau greciukas cool.gif Kol pilvuka auginau, ir as gan aktyviai bendravau tada. Gimus sunui LT gyvenant vienos pokalbiu temos, pas mus kitokios. Naturaliai gaunasi, kad vis maziau ir maziau parasai kai ne LT gyveni. Tad ir as jau 2012 spaliukuose nebebendrauju... smile.gif

Kaip tavo Mantukas auga? bigsmile.gif

Greciukas nika pamenu blush2.gif jos dabar fb bendrauja, esu grupej, bet nerasau, paskaitau kokia naudinga tema jei sneka. Bet jos gyvai jau belekiek kartu mates, tai nera kaip nei ir rasyt kazka. O cia sm, tai 2012 spaliuku temoj tyla.

Aciu, gerai Mantukas, siandien kaip tik 3.5m suejo ax.gif kaip tavo vaikuciai, nepamenu berniuka ar mergyte pirma turi blush2.gif

Kurioj vietoj UK gyvenat? ax.gif

QUOTE(uzsiemusi @ 2016 04 24, 14:02)
Atbegu "prisiduoti".... biggrin.gif ...Tai  gi, ginė negalėjo tą diena priimti..paskyrė pasimatymą geguzes 3d...Tai tada turbūt jau mano pivinukas ir spardytis prades biggrin.gif ...Stengiuosi per daug nepult i nerima ...tikimės, kad susitikus su daktarė tik geras zinias išgirsime..Na ir žinoma laukiu kada tie pykinimai pasibaigs...nėra labai baisus, bet jokio malonumo ir tokie....

Kaip smagu 4u.gif zinoma, kad viskas bus gerai, nereikia ne galvoti apie blogus dalykus.
Del pykinimu uzjauciu ir linkiu, kad greiciau praeitu 4u.gif

Istikro ne su vienu nestumu neturejau pykinimu ir vemimu, jei ne augantis pilvas, sakyciau nenescia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2016 04 24, 15:02)
Na ir žinoma laukiu kada tie pykinimai pasibaigs...nėra labai baisus, bet jokio malonumo ir tokie....

Sveikinu su nestuke.gif Mane labai stipriai pykino dukros laukiantis. Issigelbejimas buvo apyrankes ant rieso smile.gif

QUOTE(Juditab @ 2016 04 24, 19:50)
Greciukas nika pamenu blush2.gif  jos dabar fb bendrauja, esu grupej, bet nerasau, paskaitau kokia naudinga tema jei sneka. Bet jos gyvai jau belekiek kartu mates, tai nera kaip nei ir rasyt kazka. O cia sm, tai 2012 spaliuku temoj tyla.

Aciu, gerai Mantukas, siandien kaip tik 3.5m suejo ax.gif  kaip tavo vaikuciai, nepamenu berniuka ar mergyte pirma turi blush2.gif

Kurioj vietoj UK gyvenat? ax.gif

Buvau as FB grupej. Isejau po gero pusmecio smile.gif

As pirma berniuka turiu.Antra dukryte wub.gif

Gyvenam mes Devon'e. Nedaug lietuviu musu kraste.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2016 04 27, 15:00)
Buvau as FB grupej. Isejau po gero pusmecio smile.gif

As pirma berniuka turiu.Antra dukryte wub.gif

Gyvenam mes Devon'e. Nedaug lietuviu musu kraste.. smile.gif

As irgi jau planuoju apsivalyma nuo grupiu biggrin.gif

Paziurejau spaliuku grupej, kad pirmas sunus Simonas blush2.gif mes dickiui kai rinkom tai Simonas buvo vienas is variantu, bet pavadinom Faustu, o Simona palikom kriksto vardu wub.gif

Prie vandenyno netoli, kaip smagu wub.gif
Papildyta:
Labas merginos 4u.gif

Belunas9 kaip jautiesi? Tikiuos vaiduokliukas ryskeja 4u.gif
Atsakyti