Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienietukės planuoja

Hazell, labai smagu dėl jūsų, trys mėnesiai jau, o rodos, tik vkar pasigyrei wub.gif

Užsiėmusi - smagu, kad vis pasirodai, tikėkimės, visi pykinimai netrukus baigsis. mačiau liniuotėje berniuko vardas Ahmed, jei ne paslaptis, iš kokios šalies vyras? Įdomios už kitataučių nutekėjusių merginų istorijos. bigsmile.gif mano tai lietuvis, susipažininome vidurinėje, žodžiu, beveik pusę gyvenimo vienas kitą pažįstame.
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2016 04 27, 18:42)
As irgi jau planuoju apsivalyma nuo grupiu biggrin.gif

Paziurejau spaliuku grupej, kad pirmas sunus Simonas blush2.gif  mes dickiui kai rinkom tai Simonas buvo vienas is variantu, bet pavadinom Faustu, o Simona palikom kriksto vardu wub.gif

Prie vandenyno netoli, kaip smagu wub.gif
Papildyta:
Labas merginos 4u.gif

Belunas9 kaip jautiesi? Tikiuos vaiduokliukas ryskeja 4u.gif

Sveikos merginos 4u.gif as ka tik is LT, vakar pargryzom. Testu daugiau nebesidariau, nes Pirmadieni sulaukiau mmm verysad.gif verysad.gif o jau taip tikejausi verysad.gif
Taip kad pas gine taip ir nenuejau , nes butu turbut nieko nemacius per echo, o man kazkaip labai nesmagu pas gine eiti kada mmm turiu blush2.gif taip kad teks uzsirasyt cia pas gp ir bandyt issireikalaut kur siuntimo pas gine.
Menesines buvo labai jau trumpai ir bt tokia pat kaip pries mm ir mm diena, tai sakau, kad koks uzdegimas unsure.gif g.gif reik kad paziuretu. Bandysiu paskaitinet daugiau apie bt.
Kaip jus merginos laikotes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2016 04 27, 18:42)
As irgi jau planuoju apsivalyma nuo grupiu biggrin.gif

Paziurejau spaliuku grupej, kad pirmas sunus Simonas blush2.gif  mes dickiui kai rinkom tai Simonas buvo vienas is variantu, bet pavadinom Faustu, o Simona palikom kriksto vardu wub.gif

Prie vandenyno netoli, kaip smagu wub.gif

Aha, netoli vandens mes gyvenam. Iki juros nepilnas pusvalandukas nuo namu duru iki koju imerkimo i jura wub.gif

QUOTE(Ceroc @ 2016 05 01, 22:09)
Hazell, labai smagu dėl jūsų, trys mėnesiai jau, o rodos, tik vkar pasigyrei wub.gif

Man vis dar atrodo, kad tik vakar testuka su II pamaciau. O jau beveik metai praejo nuo tada... blink.gif

Ceroc, kaip jums sekasi? Kokie planai gydymo?
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2016 05 02, 15:31)
Aha, netoli vandens mes gyvenam.

Ceroc, kaip jums sekasi? Kokie planai gydymo?

Na, jau užsirašėm VK. ketvirtadienį - penktadienį (abi dienas) eisiu PRN tikrintis, ir jei rezai nekažką (paskutiniai buvo pernelyg žemi), duos sprogdukų. jei vistiek nieko - siųs IVF arba IUI, žodžiu, žingsneliu toliau. MB rezai labai geri thumbup.gif
Labai tikiuosi, kad IVF neprireiks, nors šiaip tai esu morališkai pasiruošusi. na, juk pati geriausia mano ląstelė sutiks patį geriausią vyro spermiuką bigsmile.gif gal ir ne natūralioje terpėje, bet gi vistik tai būtų MANO vaikas! tik kad tų dųrių bijau į pilvą 3 mėn... bet ai, išgyvensiu.

Belune, gaila dėl mm, užknisa jos, tiesiog guventi trukdo, puikiai pažįstu tą jausmą... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kirsdama antrus pietus darbe sumaniau pas jus cia uzsukt zvilgtelt gal kokiu naujienu turim ..

Belunas9, nenusimink nes bet kada visai to nesitikint galit imt ir pagaut zirniu8ka wink.gif

O man praejusia savaite teko ligonineje gullet, mat nuejus pirmadieni del biuletenio pas terapeuta nes diena pries tai "apsivemiau" darbe ir kita ryta jau net negalejau is lovos taip lengvai atsikelt...virusiokas rajone lakste..daug pazystamu su tu paciu nusiskundimu poliklinikoje sutikau ta kart..bet Daktare isgirdus ,kad laukiuosi norejo visak primest nestuke.gif ir del vis ako pasiule nueit i gines kabineta..Gine man slapimo tyrima padare ir iskart siuntima kad gulciausi skysciams leisti ..

Niu bet as jau darbe tik kazkaip apetitas mano lyg pradejo kilt .. lotuliukas.gif ..lyg jau ir blogumas vakarinis beveik isnykes kuomet nesinoredavo visai valgyti...

Geguzes 11d. pirmas " tikrasis" nestuke.gif scanas laukia , nors dare ligonineje kad paziuretu ar viskas gerai ..Idomu gal jau matysis kas per personazas pas mane biggrin.gif visgi bus jau ir visos 12 sav.
Atsakyti
QUOTE(Belunas9 @ 2016 05 02, 14:09)
Taip kad pas gine taip ir nenuejau , nes butu turbut nieko nemacius per echo, o man kazkaip labai nesmagu pas gine eiti kada mmm turiu  blush2.gif taip kad teks uzsirasyt cia pas gp ir bandyt issireikalaut kur siuntimo pas gine.

sunkiai su tais siuntimais. o kodel tu nori pas gine? ka tikies isgirst? jeigu metus laiko nepastoji, tada jau sunerimt sako, o iki metu normalu. o siaip i seimos planavimo centra gali nueit, mid wife (akuseres) apziures, tik reikia pasakyti kodel.

labas merginos, as va ryt einu, kad isimtu spirale, tada kaip tik mm turi ateit ir pradesim gaudyti kasytes ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2016 05 03, 14:08)
MB rezai labai geri thumbup.gif

Bet tai jau labai geras zenklas, o pamenu, kaip grauzei, kad netikrina jis smile.gif
Laukiu puikiu ziniu 4u.gif
Atsakyti
labas merginos, na visai jau nutilot, niekas nebeplanuojat? smile.gif ar jau prisiplanavot? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2016 05 30, 09:15)
labas merginos, na visai jau nutilot, niekas nebeplanuojat? smile.gif ar jau prisiplanavot? ax.gif  4u.gif

Labas, planuojam planuojam smile.gif Tiesiog nelabai ką pasakot yra, nes kol kas jokių naujienų nėra. Lietuvon važiuoju už dviejų savaitėlių tai ten eisiu pas daktarą pasikonsultuoti..
Atsakyti
Sveikos, uzsienietukes!
Mes jau pargrizom is Lietuvos, visai smagu buvo, musu nepastojimas jau nebetaip akis bado, jauciu draugai ir giminaiciai jau rankas nuleidzia-pagaliau, nes uzknisa tie "o kada juuus"?
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2016 05 02, 00:09)

Užsiėmusi - smagu, kad vis pasirodai, tikėkimės, visi pykinimai netrukus baigsis. mačiau liniuotėje berniuko vardas Ahmed, jei ne paslaptis, iš kokios šalies vyras? Įdomios už kitataučių nutekėjusių merginų istorijos.  bigsmile.gif mano tai lietuvis, susipažininome vidurinėje, žodžiu, beveik pusę gyvenimo vienas kitą pažįstame.

Ui tik dabar pastebejau uzlekus, kad manes klausei blush2.gif

Mano vyras Piramidziu sallies pilietis biggrin.gif, bet varda suneliui parinkau as biggrin.gif ..Cia, su visom uzsienietukem suplanavau savo du pirmuosius , todel nors mes jau ir du metukai kaip gyvenam Lietuvoje 4u.gif kazkaip man cia labai miela ...daug isgyventa ir pasakota ..tik gaila kad is seniokiu beveik niekas neuzsuka.. verysad.gif
Jei neklystu , pirmojo sulaukiau panasiu laiku kaip Margo anuomet... g.gif

Na o mano pilvas vis auga, arba man is virsaus tik I apacia ziurint taip atrodo biggrin.gif

Darbe dar nepranesiau nors jau keletas kolegaiciu zino ax.gif ..ryt laukia pokalbis ga svarbus tai priklausys nuo pokalbi rezultatu ar dar truputi uzdelsiu su tuo nestuke.gif pranesimu...

Mano antras Echo nusimato liepos 5d. ir keliausiu ne su vyru , o su sunumi lotuliukas.gif ..niu o ka daryt kad ner su kuo palikt , o vyras dirba..mazius jau dabar laukia kada eisim i miesta pas daktara broliuko pasiziuret lotuliukas.gif

Nagi , mergynos, gaivinkit tema ir niu niu niu neuzleiskit taip uzmarstin.. cool.gif
Atsakyti
Sveikos, panos!
Updeitas-pradedam stimuliacijas! Nuo kito ciklo 2 dienos. Ziuresim, mazu pades. Na, po 2 metu jau reikia kazka daryti. Nebeuztenka tik "atsipalaiduosit ir pavyks". Kaip salta Londone siandien. Birzelio menesi lietpalcio reikia.

Man labai IngosEmos truksta...rasiau kazkada net asmenine zinute, ar viskas ok, bet jokio atsakymo...
Atsakyti