QUOTE(Baronė @ 2016 01 20, 17:14)
Mano buvo piktybinė ir kai TTH man buvo palaikomas 0,1 ir dar mažesnis, aš kaip ant sparnų skraidžiau, tiroksino vartojau po 150 + po ketvirtuką thybono (ten kitoks skydliaukės hormonas, pas mus perkamas tik su deklaracija), viskas buvo puiku. Po 5 metų nuo operacijos pradėjo kalbėti kad reikia mažinti dozę. Prieš du metus sumažinus iki 100, pasijutau blogai, atminties, miego sutrikimai, nerimas, net mintis suregzti buvo sunku, energijos trūkumas, apatija. Padidino iki 125, pasijutau geriau, tyrimai puikūs, pradžioje ir savijauta lyg ir nieko buvo. Dabar vėl viskas grįžta. Plaukai slenka, šiūra, vėl visi tie patys blogumai. Pradėjau klausinėti vaistinėse, tai ten nustebę, D vitaminas būtinas nuolat, selenas taip pat, o gydytojai vis kartoja kad ne nieko nereikia. Logiškai galvojant pradžioje gal ir nereikia bet per 10 metų organizmas nusilpsta. O gydytoja žiūri į tyrimus ir sako, tyrimai geri, jūs turite jaustis gerai 

Pasikartosiu- meginkite pereiti prie derinio tiroksinas plius novathyral. Siame vaiste yra du hormonai. Man per nepilna men tth nuo 19 pakilo iki 5,8. Plauku bukle pagerejo. Vartoju puse tab 75 tiroksino ir puse tab 75/15 novathyralio. Sumoje 75 tiroksno ir 7,5 trijodtironino. 5 m selenas nepadare jokio poveikio. Manau selenas padeda sergant autoimuniniu tireioditu.