Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(Baronė @ 2016 03 07, 20:43)
Ačiū  4u.gif Po 10 metų išsišifravau ir savo diagnozę  biggrin.gif

Geras dalykas tas forumas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 03 07, 22:21)
Geras dalykas tas forumas thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Geras, žinoma ax.gif drinks_cheers.gif
Aš niekada nesigilinau į tuos skaičiukus, žinojau kiek žinojau ir užteko, per daug nesukau galvos. O dabar įdomumo dėlei suradau popierukus ir patikrinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2016 03 07, 22:28)
Geras, žinoma  ax.gif  drinks_cheers.gif
Aš niekada nesigilinau į tuos skaičiukus, žinojau kiek žinojau ir užteko, per daug nesukau galvos. O dabar įdomumo dėlei suradau popierukus ir patikrinau  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergaites,senai bebuvau cia mirksiukas.gif Gyvenu kazkokiam kosmose,arba as virsunej,arba dugne,normaliai nebuna. Per 4metus taip ir nesusireguliuoja TTH. Rugseji sake neber hormonu,padidino doze iki 150,po keliu sav jauciu kad vel blogai,susimazinau iki 100,spali norma buvo,vakar sako TTH 8.3 ,snd tik puse begeriau biggrin.gif Niekas nepaaiskina kodel taip yra,zodziu pati kalta,pamirstu,ar per daug isgeriu,gal kava per greit geriu, gal su galva negerai,nusiunte pas psichiatra doh.gif Paskaiciau kad kai kurios kitus vaistus vartojat,gal reiktu ir man bandyti g.gif Nebegaliu taip gyventi,kencia vaikas,kencia aplinkiniai nuo mano pastovaus leipejimo. Galva ,sirdis,uodega,atskirus gyvenimus gyvena,kiek galima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkiukas @ 2016 03 10, 15:56)
Labas mergaites,senai bebuvau cia  mirksiukas.gif  Gyvenu kazkokiam kosmose,arba as virsunej,arba dugne,normaliai nebuna. Per 4metus taip ir nesusireguliuoja TTH. Rugseji sake neber hormonu,padidino doze iki 150,po keliu sav jauciu kad vel blogai,susimazinau iki 100,spali norma buvo,vakar sako TTH 8.3 ,snd tik puse begeriau  biggrin.gif  Niekas nepaaiskina kodel taip yra,zodziu pati kalta,pamirstu,ar per daug isgeriu,gal kava per greit geriu, gal su galva negerai,nusiunte pas psichiatra  doh.gif  Paskaiciau kad kai kurios kitus vaistus vartojat,gal reiktu ir man bandyti  g.gif  Nebegaliu taip gyventi,kencia vaikas,kencia aplinkiniai nuo mano pastovaus leipejimo. Galva ,sirdis,uodega,atskirus gyvenimus gyvena,kiek galima  verysad.gif

Sveiki. Hipotireozes temoje perskaitykite mano ir Gonziko postus. Mes abi vartojam du vaistus. 5 metai man buvo tth 25. Pernai spalio men jau buvo 5,85. Rasyti tikrai reik daug.
Atsakyti
Gavau atsakymą, likau be žado rašo Nx, Mx , kodėl nepakanka duomenų?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 10, 18:33)

Kiek cia esu, pirmas kartas toks. O tai jums vezys ar ne???. Nsuprantu jau ju parasymo.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 10, 17:33)

visa atsakyma parasykit 4u.gif
Atsakyti
Man pritrūko tyrimų limfmazgių ir metastazių nustatymui,todėl NxMx. Nežinau ką daryti,kaip žinot...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 10, 23:10)
Man pritrūko tyrimų limfmazgių ir metastazių nustatymui,todėl NxMx. Nežinau ką daryti,kaip žinot...

Bet jums juk sake, kad operacijos metu nesimate jokio isplitimo.

O koks toliau gydymo planas?
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 03 11, 17:56)
Bet jums juk sake, kad operacijos metu nesimate jokio isplitimo.

O koks toliau gydymo planas?

taip man sakė, kad niekas neišėję iš liaukos ribų. Dabar vyksiu pas Baranauską.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 11, 19:08)
taip man sakė, kad niekas neišėję iš liaukos ribų. Dabar vyksiu pas Baranauską.

Jo ir pasiklausit tiksliau kaip ten del tu metastaziu. 4u.gif
Atsakyti