Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(Selga @ 2016 03 15, 13:27)
Sveiki,
Va ir man Bromazepamą išrašė, bet vis laikausi ir negeriu, nes bijau, kad nekirstų per atmintį, kuri ir taip pas mane labai prasta, o dirbu dar darbą, kuriam būtent atmintis svarbiausia. Kaip manote, ar mano nuogąstavimai pagrįsti- pasijautė koks nors poveikis atminčiai? Suprantu, kad kiekvienam individualiai, bet vis vien kito patirtis įdomi. Ačiū. 4u.gif

Normali ta atmintis.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 03 15, 12:14)
Vartoju nes su jais gerai jauciuosi. Doze pati sumazinau 3 k. Vartojant antidepresantus reikia lb derinti sirdinius vaistus. Ur seimos gyd niekada nesiule antidepresantu. Tai farmacinis biznis. Antidepresantai kiek zinau kompensuojami, gal ne visi. Reiskia interesas yra. Ir man ju nereikia- nuotaikai gerinti???. Kam? Nu pasakykit. Sveikos gi moterys esat:)

Vartojau xanax metus laiko.2 men. geriau 1men.praleidau ir t.t.Po to reikejo biški susiimti,nes mintys vis sukosi galvoje kad man ju reikia,cia kaip su cigaretemis kai nori numesti.
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 15, 11:22)
Gal ir kvailas klausimas, bet aš noriu žinoti, ar tarp jodų tame tarpe neprisidaugina tų blogų lastelių dar daugiau ir vėl viskas iš naujo?

Manau kad ne, nebent jei jis nepasiduotu gydymui. Kai buvau antra karta daktaras parode kazkoki lapa ten buvo zmogaus siluetas ir pasake:pirma karta buvo taškas o dabar taškelis, reikes atvykti naikinti taškelio.Zinoma po to kiek supratau bus dar šešelis,tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 03 15, 14:02)
Vartojau xanax metus laiko.2 men. geriau 1men.praleidau ir t.t.Po to reikejo biški susiimti,nes mintys vis sukosi galvoje kad man ju reikia,cia kaip su cigaretemis kai nori numesti.
Papildyta:

Manau kad ne, nebent jei jis nepasiduotu gydymui. Kai buvau antra karta daktaras parode kazkoki lapa ten buvo zmogaus siluetas ir pasake:pirma karta buvo taškas o dabar taškelis, reikes atvykti naikinti taškelio.Zinoma po to kiek supratau bus dar šešelis,tikiuosi viskas bus gerai.

Xanax netiko visiskai- buvau kaip gumine. Nei dirbti nei galvoti negalejau. Nesupratau kodel tokia bukle. O bromazepamas tiko. Aisku kiekvieno reikalas ka gerti o ko ne.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 11, 20:06)
Susitaikiau su tuo,kad viskas pagydoma. Gal reiks daugiau gal mažiau jodų,bet viskas susitvarkys. Jau nusiraminau. Kitą savaitę pas Baranaiską, o dar kitą reabilitacijai į Kanarus. Nusprendžiau,kad dėl to niekas nepasikeis....nežinau ar tai protinga,bet negaliu gyventi su viena mintim

Sekmadieni varau puerto de la kruza porai savaiciu,kaip tik baigiasi tiroksino gerimas iki jodo. Kiek skaiciau,poilsiaujant šiltuose kaštuose reikia biški susimazint tiroksino doze, pasaugoti nuo saules pjuvi ir nesidegint.Viskas bus gerai, gyvenimas juk tesiasi drinks_cheers.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 03 15, 14:17)
Sekmadieni varau puerto de la kruza porai savaiciu,kaip tik baigiasi tiroksino gerimas iki jodo. Kiek skaiciau,poilsiaujant šiltuose kaštuose reikia biški susimazint tiroksino doze, pasaugoti nuo saules pjuvi ir nesidegint.Viskas bus gerai, gyvenimas juk tesiasi drinks_cheers.gif  thumbup.gif .

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 03 15, 14:17)
Sekmadieni varau puerto de la kruza porai savaiciu,kaip tik baigiasi tiroksino gerimas iki jodo. Kiek skaiciau,poilsiaujant šiltuose kaštuose reikia biški susimazint tiroksino doze, pasaugoti nuo saules pjuvi ir nesidegint.Viskas bus gerai, gyvenimas juk tesiasi drinks_cheers.gif  thumbup.gif .

Atsipalaiduosim nuo blogų minčių....jums jau geriau jau po jodo....
Atsakyti
Puma45 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Geros kelionės 4u.gif

QUOTE(astrute @ 2016 03 15, 09:29)
Raminamieji tik tam kartui, priprast prie jų lengva. Kaži kodėl neišrašė antidepresantų? Reiktų su kitu psichiatru pasikonsultuoti.

Man dažniausiai reikia raminamųjų vakarui, nes tada sunkiausia, mintys, ir tada nemiga... Nors psichiatras siūlė gerti 3 kart per dieną, jaučiu, kad man tiek nereikia, dieną susitvarkau su savimi, nebent vėlgi užpuola kažkokios mintys. Aš labai noriu pati tikėti, jog su skydliaukės hormonų sureguliavimu, baigsis ir tas laikotarpis. Stengiuosi pati save nuteikti teigiamai.
QUOTE(maskatukas @ 2016 03 15, 11:04)
Nesamone. Vartoju bromazepama 5 m. Rekejo geriau didesnemis dozemis, dabar mazesne zymiai. Pripratimo jokio. Pradejus vartoti antidepresantus esu tikra kelio atgal tikrai nebus. Keista buna kada moterys pergyvena del tiroksino , o antidepresantu baudojimo nebijo. Ar gali vaistas gerai veikti jei vienas is pozymiu, noras nusizudyti doh.gif

Maskatuk, nusižudyti aš nenoriu, čia tikriausiai ir yra skirtumas, kodėl psichiatras į tai nežiūri, kaip į depresiją. Man tiesiog vakarais norisi užmigti ir kitą dieną nebeprabusti. Arba dienomis, užeina mintys, kad va numirčiau ir nereiktų kankintis (skamba kvailai, bet tos mintys labai erzina). Todėl, kai pajuntu artėjantį tokį "etapą" išgeriu Bromazepamo ir praeina. Todėl sutinku su tavimi, kad priprasti gal nepriprasiu, antidepresantų iš tiesų šiek tiek labiau bijau unsure.gif Už tai siekiu, kad kaip tik įmanoma susitvarkyti su hormonais, nes sieju tai tik su operacija, iki šiol nebūdavo tokių nuotaikų, nors būta ir kur kas sunkesnių gyvenimo etapų nei dabar, bet tada džiugindavo tokie paprasti dalykai, o dabar nei kelionės malonios, nei pramogų norisi, tik gulėt namie ir neišlįsti į lauką.
QUOTE(Selga @ 2016 03 15, 13:27)
Pasijautė koks nors poveikis atminčiai? Suprantu, kad kiekvienam individualiai, bet vis vien kito patirtis įdomi. Ačiū. 4u.gif

Aš tikrai nejaučiu jokio poveikio atminčiai, kurį galėčiau sieti su Bromazepam'o vartojimu schmoll.gif Nors atmintimi savo nesidžiaugiu, bet vėlgi skųstis ja pradėjau po operacijos, o ne po pradėjimo vartoti Bromazepamą.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 15, 16:10)
Atsipalaiduosim nuo blogų minčių....jums jau geriau jau po jodo....

Kol atsigaunu po jodo praeina apie tris, keturias savaites.Biliotenis baigesi, darbe dave atostogas iki jodo.Taigi dabar esu nusiteikusi atostogauti, apšilima jau padariau Waršuvoj.O toliau bus idomiau,anglu kalbos zinios lygu nuliui,bandysim susirodyt pirštais. blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tai va situacija tokia, buvau dėl balso pas gydytoją. Pasirodo viena pusė balso stygų paralyžuota, todėl ir kimstu. Sakė gerai kad dar nėra mėnesio po operacijos. Taigi dabar leis 5 dienas vaistus klinikose ir turėtų atsistatyti. Patarimas visoms- jei po operacijos balsas ne koks ieškokit sprendimo.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 15, 18:36)
Tai va situacija tokia, buvau dėl balso pas gydytoją. Pasirodo viena pusė balso stygų paralyžuota, todėl ir kimstu. Sakė gerai kad dar nėra mėnesio po operacijos. Taigi dabar leis 5 dienas vaistus klinikose ir turėtų atsistatyti. Patarimas visoms- jei po operacijos balsas ne koks ieškokit sprendimo.

4u.gif 4u.gif Šaunuole,kad nuejei pasitikrinti wub.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi į Jūsų gretas. Prieš pusantrų metų atrado 1cm darinuka, po pusmečio patikros jis buvo 2,3cm ir išsiunte pasidaryti biopsiją. Kadangi nieko blogo nemate, tai leido dar stebeti ir nesioperuoti, nes labai bijojau ir operacijos kategoriškai atsisakiau. Bet visgi nepavyko man niekur pabėgti ir naudojant įvairius rekomenduojamus dalykus, jis ne tik kad nemažėjo, bet vis didėjo. Taigi šiuo metu jis yra 3,7x2,7 cm, jau jaučiu jį ir matau, gerklej toks jausmas lyg kas butu istrigęs ir vis norėtusi nuryti. Taip pat sportuojant jaučiu oro trukuma. Visa laika mano skydliaukė dirbo ir dirba gerai. Kadangi mano amžius gan jaunas tai nebere ko laukti ir 5-ni susitinku su gydytoju, kurį rekomendavo operacijai (Daukša, kauno klinikos) daug atsiliepimų nerandu apie jį, bet ką radau buvo geri, tai tikiuosi patiks man jis ir susitarsim dėl operacijos. Gal kas turit kokių atsiliepimų. Kol kas labai viliuosi, kad po operacijos nereiks vartoti vaistu ir mano organizmas pilnai susitvarkys, taip kol kas mane nuteike mano gydytoja wink.gif
Atsakyti
Puma, saunuole, varykit ir atsipuskit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

NOKIA, gerai, kad nuejot pasitikrinti. 4u.gif

Vienintele, zada operuoti viena puse skydliaukes?
Atsakyti