Puma45

Geros kelionės
QUOTE(astrute @ 2016 03 15, 09:29)
Raminamieji tik tam kartui, priprast prie jų lengva. Kaži kodėl neišrašė antidepresantų? Reiktų su kitu psichiatru pasikonsultuoti.
Man dažniausiai reikia raminamųjų vakarui, nes tada sunkiausia, mintys, ir tada nemiga... Nors psichiatras siūlė gerti 3 kart per dieną, jaučiu, kad man tiek nereikia, dieną susitvarkau su savimi, nebent vėlgi užpuola kažkokios mintys. Aš labai noriu pati tikėti, jog su skydliaukės hormonų sureguliavimu, baigsis ir tas laikotarpis. Stengiuosi pati save nuteikti teigiamai.
QUOTE(maskatukas @ 2016 03 15, 11:04)
Nesamone. Vartoju bromazepama 5 m. Rekejo geriau didesnemis dozemis, dabar mazesne zymiai. Pripratimo jokio. Pradejus vartoti antidepresantus esu tikra kelio atgal tikrai nebus. Keista buna kada moterys pergyvena del tiroksino , o antidepresantu baudojimo nebijo. Ar gali vaistas gerai veikti jei vienas is pozymiu, noras nusizudyti
Maskatuk, nusižudyti aš nenoriu, čia tikriausiai ir yra skirtumas, kodėl psichiatras į tai nežiūri, kaip į depresiją. Man tiesiog vakarais norisi užmigti ir kitą dieną nebeprabusti. Arba dienomis, užeina mintys, kad va numirčiau ir nereiktų kankintis (skamba kvailai, bet tos mintys labai erzina). Todėl, kai pajuntu artėjantį tokį "etapą" išgeriu Bromazepamo ir praeina. Todėl sutinku su tavimi, kad priprasti gal nepriprasiu, antidepresantų iš tiesų šiek tiek labiau bijau

Už tai siekiu, kad kaip tik įmanoma susitvarkyti su hormonais, nes sieju tai tik su operacija, iki šiol nebūdavo tokių nuotaikų, nors būta ir kur kas sunkesnių gyvenimo etapų nei dabar, bet tada džiugindavo tokie paprasti dalykai, o dabar nei kelionės malonios, nei pramogų norisi, tik gulėt namie ir neišlįsti į lauką.
QUOTE(Selga @ 2016 03 15, 13:27)
Pasijautė koks nors poveikis atminčiai? Suprantu, kad kiekvienam individualiai, bet vis vien kito patirtis įdomi. Ačiū.
Aš tikrai nejaučiu jokio poveikio atminčiai, kurį galėčiau sieti su Bromazepam'o vartojimu

Nors atmintimi savo nesidžiaugiu, bet vėlgi skųstis ja pradėjau po operacijos, o ne po pradėjimo vartoti Bromazepamą.