Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(Pan2te @ 2016 05 04, 20:38)
Kokiame mieste jei ne paslaptis operavotes? Po keliu dienu paleido?    Ar greitai atgavote pilnai jegas? Mat pas mane mazas lelius dar namie, tai vis pamastineju kiek cia tos pagalbos is salies reiks  blush2.gif

As opetavausi Kaune. Jegos grizta po keliu savaiciu, jei nera komplikaciju. Deja, manbuvo komplikacija, tad ir dabar pasekmes yra...
Atsakyti
QUOTE(Pan2te @ 2016 05 04, 20:38)
Kokiame mieste jei ne paslaptis operavotes? Po keliu dienu paleido?    Ar greitai atgavote pilnai jegas? Mat pas mane mazas lelius dar namie, tai vis pamastineju kiek cia tos pagalbos is salies reiks  blush2.gif

Operavausi Kmuk Kaune.Išleido po 5 dienų,nes buvau iš toli, o gydytojas pats norėjo išimti siūlus,tad kad nereikėtų važinėti kelis kartus ir išbuvau yas dienas Kitas moteris, kurios jautėsi gerai, išleisdavo jau trečią dieną
.Po operacijos jau kitą dieną jaučiausi puikiai,jei ne tvarstis būčiau maniusi , kad nieko nebuvo daryta.Namuose šiek tiek paskaudėjo sprandą ir kaklą.Šiaip man viskas praėjo gana lengvai, jei ne diagnozė papilinė karcsnoma.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 05 04, 20:59)
As opetavausi Kaune. Jegos grizta po keliu savaiciu, jei nera komplikaciju. Deja, manbuvo komplikacija, tad ir dabar pasekmes yra...

O tai kas liko? Tracheja iskrypusi liko, plauti pazeide?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 05 04, 21:10)
O tai kas liko? Tracheja iskrypusi liko, plauti pazeide?

Vienos puses balso klosciu paralyzius
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2016 05 04, 11:46)
Aš irgi šiandien užsiregistravau pas chirurgą mėnesio galui (taip sutarėm su chirurgu kai anksčiau buvau), paskirs operacijos datą jau... Kažkaip dar dvejojau kaip pirmą kart buvau, bet pradėjau jausti 'kąsnį gerklėj'... Taip kad niekur nedingsiu, teks operuot.

Tikiuosi nieko blogo neras, išoperuos ir vėl būsiu 'kaip nauja' smile.gif

Gal kas žinot už kiek laiko operaciją skiria nuo apsilankymo Kauno klinikose? ir jei viskas gerai, kiek nedarbingumas būna?

''Kasni gerklej'' jutau ne nuo srumos, o nuo itampos,streso. Cia refliukso pozymiai. Buvau zarnos ryti,bet nieko nerado.Geriau nuo rugšties Nolpaza ir raminamuju, puse metu vargau kol praejo.Cia daugiau buna nerviniu pagrindu. Gal ir sutapimas,bet man viskas prasidejo prieš operacija.
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 05 04, 20:04)
Operavausi Kmuk Kaune.Išleido po 5 dienų,nes buvau iš toli, o gydytojas pats norėjo išimti siūlus,tad kad nereikėtų važinėti kelis kartus ir išbuvau yas dienas Kitas moteris, kurios jautėsi gerai, išleisdavo jau trečią dieną
.Po operacijos jau kitą dieną jaučiausi puikiai,jei ne tvarstis būčiau maniusi , kad nieko nebuvo daryta.Namuose šiek tiek paskaudėjo sprandą ir kaklą.Šiaip man viskas praėjo gana lengvai, jei ne diagnozė papilinė karcsnoma.

Aciu uz issamu atsakyma 4u.gif Esu pati taip pat ne Kauniete. Gal jus operavo Krasauskas?
O del diagnozes, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 05 04, 21:49)
Vienos puses balso klosciu paralyzius

Ar lb trukdo gyventi? Uzkimstat?
Atsakyti
As operavausi Santariskese, ligonineje praleidau maziau nei para. Namie buvo naujagimis, be aukliu ir pagalbu bet kokiu iskart "dirbau darba".
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 05 04, 22:58)
Ar lb trukdo gyventi? Uzkimstat?

Negaliu triuksme kalbeti, nes balsas silpnas. Zadejo, kad turetu per puse metu atsistatyti....
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 05 04, 16:40)
tai 14 ar 21?

kai tik nutraukiau tiroxina, tai iškarto prie dietos perėjau. visiškai jokio pirktinio maisto, netgi faršo. išsifiltravau produktus kurie turi jodo lygrai iki 0,8, nepamenu tiksliai ir valio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(verdom @ 2016 05 04, 18:30)
O kai nevartoji tiroksino, kaip savijauta? O tiroksiną reikia nutraukti palaipsniui.O gal ką žinote apie jodo dietą?

aš nutraukiau iškarto. savijauta buvo puiki smile.gif matyt aš iš tų žmonių, kurie nieko nepajuto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pan2te @ 2016 05 04, 22:52)
Aciu uz issamu atsakyma  4u.gif Esu pati taip pat ne Kauniete.  Gal jus operavo Krasauskas?
O del diagnozes, viskas bus gerai 4u.gif

Dėkui už padrąsinimą ir palaikymą. Mane operavo ne gyd. Krasauskas.
Atsakyti
QUOTE(Pan2te @ 2016 05 04, 18:41)
Sveika smile.gif  pas koki chirurga operuosies?  4u.gif

Buvau ir eisiu pas Krasauską. O operuos tai nzn kas, gal jis pats ir operuos... Neturėjus aš jokių operacijų tai nežinau nei kas nei kaip vyksta smile.gif

Gal kas paprotinsit? O dėl kalbėjimo, skaičiau čia kad kalbėt neišeis, tai kaip su gydytoju šnekėjot? Ir apskritai man tiek visokių kvailų klausimų kyla...

QUOTE(Puma45 @ 2016 05 04, 22:03)
''Kasni gerklej'' jutau ne nuo srumos, o nuo itampos,streso. Cia refliukso pozymiai. Buvau zarnos ryti,bet nieko nerado.Geriau nuo rugšties Nolpaza ir raminamuju, puse metu vargau kol praejo.Cia daugiau buna nerviniu pagrindu. Gal ir sutapimas,bet man viskas prasidejo prieš operacija.

O ne ne, nerviniu pagrindu tas 'kąsnis' kitoks būdavo smile.gif Jaučiu nuo nervų tas mazgas čia taip ir išdidėjo... O rūgštingumas apskritai visą gyvenimą per mažas pas mane smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batareika: 05 gegužės 2016 - 11:45