Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere

QUOTE(mamaSandra @ 2015 10 27, 21:46)
Dar vienas variantas: ....

Oho verysad.gif , kaip sudėtingai čia gaunasi doh.gif su tuo akmeniuku. Aš galvojau, kad tie ploni yra klijuojami su tam skirtais klijais, o paskui tarpai užglaistomi g.gif
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2015 10 28, 07:33)
... Sudėjom grindis balinto ąžuolo, dabar man reikia grindjuostes paruošti. Jos yra medinės nedažytos. Su kuo man jas nudažyt/nulakuot kad būtų panašios spalvos ? Parduotuvėse randu tamsaus ąžuolo, šviesaus ąžuolo spalvas, kaip balintą išgaut ?

Kaip suprantu grindjuostes derinsit su grindim. Man dailiau kambariai atrodo kuomet grindjuostės yra suderintos su durų apvadais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 10 28, 09:06)

Kaip suprantu grindjuostes derinsit su grindim. Man dailiau kambariai atrodo kuomet grindjuostės yra suderintos su durų apvadais 4u.gif

Durys ir apvadai balti, jau nusidažiau gabaliuką baltai, žiūrėsiu kaip atrodys. Nes grindjuostės pušinės, jas kaip suprantu turėčiau tamsint o paskui balint kad gaučiau balinto ąžuolo spalvą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2015 10 28, 10:16)
Durys ir apvadai balti, jau nusidažiau gabaliuką baltai, žiūrėsiu kaip atrodys. Nes grindjuostės pušinės, jas kaip suprantu turėčiau tamsint o paskui balint kad gaučiau balinto ąžuolo spalvą  doh.gif

jei durys ir apvadai balti, tikrai nedvejodama grinduostes siūlyčiau tik baltai.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 10 25, 19:35)
merginos, sprendziu klausima del iejimo laipto.
http://www.part.lt/i...5a6977df405.jpg

man tas apvalumas netrukdo, nes kazkodel is karto taip ir supratau, kad bus ratu vaikstoma, o gal uzapvalinimas tiesiog padiktavo logiska minti. Bet apcioje butu grazu dar vienas optinis "laiptas", lygus su kiemo danga, is tokios pat medziagos kaip virsutinis, tik staciakampio formos, kaip foto kad matosi tas sviesus is smelio kysantis betonas.
Mes klijavom smiltainio akmens plokstemis laiptu aikstele ir pakopas. Jis su laiku tamseja ir visiskai neslidus.
Man labiausiai nepatinka smulkios fakturos laiptai - atrodo labai neisraiskingai, ypac prie klinkerio sienu. Granitas - saltas, slidus, nejaukus. Labiausiai pasisakyciau uz taisyklingu formu arba stambaus formato skaldyto/lauzyto akmens plokstes (isskyrus granita).
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2015 10 28, 08:33)
Merginos gal patarsit iš patirties tokiu namūdiniu klausimu. Sudėjom grindis balinto ąžuolo, dabar man reikia grindjuostes paruošti. Jos yra medinės nedažytos. Su kuo man jas nudažyt/nulakuot kad būtų panašios spalvos ? Parduotuvėse randu tamsaus ąžuolo, šviesaus ąžuolo spalvas, kaip balintą išgaut ?

rekomendavo kazkas medzio sarma, gal panasi spalva gautusi?
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2015 10 28, 10:40)
man tas apvalumas netrukdo

na nors vienai patiko blush2.gif
dabar tuo ir u=siimu pama=u, kad ieškau akmens plokščių. Kol kas širdis linksta link taisyklingos formos kvadratukų, grubiu paviršiumi.
Tokio tipo, tik dar juodesnio norėčiau gaut. Žiūriu UK parduotuvės likučius išparduoda, gal rasiu ką.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 10 28, 09:48)
na nors vienai patiko  blush2.gif

nesakau, kad patiko, bet kad kitaip nelabai gal iseina. Norint ieiti i nama is sono, butu per siaura, jei status kampas butu. Vieno uzapvalinto laipto man per mazai, atrodo kaip nukirptas skvernas, uztat siuliau apacioje dar viena, kad padidintu iejimo plota ir susisauktu su namo linijom.

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2015 10 28, 09:40)
Mes klijavom smiltainio akmens plokstemis laiptu aikstele ir pakopas. Jis su laiku tamseja ir visiskai neslidus.

gal galetumet ideti nuotrauka savo laiptu bigsmile.gif labai aktualus man klausimas smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

įsiterpsiu, nes kaip tik mačiau skalūno smile.gif

http://www.akmenskla...d...Ŕiaus.html

sakė, kad per 2 sav. atveža. Gal padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiux @ 2015 10 28, 12:43)
Sveiki,

įsiterpsiu, nes kaip tik mačiau skalūno smile.gif

http://www.akmenskla...d...Ŕiaus.html

sakė, kad per 2 sav. atveža. Gal padės smile.gif

dekui, ar matet ji naturaliai? ar kalibruotos plyteles, t.y. aukstis ju visu vienodas?

Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2015 10 28, 11:37)
nesakau, kad patiko, bet kad kitaip nelabai gal iseina. Norint ieiti i nama is sono, butu per siaura, jei status kampas butu. Vieno uzapvalinto laipto man per mazai, atrodo kaip nukirptas skvernas, uztat siuliau apacioje dar viena, kad padidintu iejimo plota ir susisauktu su namo linijom.

bus matyt del antrojo laipto tuomet kai aplink nama zemes islyginsim, nes dabar dar lygiai nelabai aiskus.
Atsakyti
Mačiau, tai normalios biggrin.gif . Rašo, kad storis 8-11 mm, tai manau dėl paviršiaus grublėtumo, nelygumo smile.gif
Atsakyti
sudomino toks daikciukas
https://www.google.l...AIVo4NyCh0D8QH6

kadangi jis is ketaus, noreciau panaudot vietoj laukines kepsnines, lauko ugniakuro pasisildyt. Ar cia nelabai tam reikalui daiktas tinkamas? Tikroji paskirtis jo - malku laikymas salia zidinio.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 10 28, 16:51)
sudomino toks daikciukas
https://www.google.l...AIVo4NyCh0D8QH6

kadangi jis is ketaus, noreciau panaudot vietoj laukines kepsnines, lauko ugniakuro pasisildyt. Ar cia nelabai tam reikalui daiktas tinkamas? Tikroji paskirtis jo  - malku laikymas salia zidinio.

user posted image

aš dvejočiau tik dėl to, kad pro apačią ir šonus kris žarijos ir pelenai. Išdegins žolę, reiktų kokio metalinio lovio po apačia. O šiaip pagal daikto vaizdą jis akivaizdžiai ne malkoms laikyti buvo naudojamas, o matyt panašiam reikalui, kaip jūs norit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 28 spalio 2015 - 16:36