Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere

QUOTE(mamaSandra @ 2015 10 29, 13:58)
as irgi kiek suabejojau, mat sumasciau kad reiktu man ugneles ant terasos, nes lauko zidinio neturim, o saltais vakarais kartais noris lauke pasedet, prie ugneles pasisildyt smile.gif

Labai suprantamas noras smile.gif
Pagalvokite apie toki, manau jusu atveju turetu tikti:
https://www.google.l...CFUe9FAodUKgO2A
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2015 10 29, 11:51)
Waaaau  wub.gif  wub.gif Norėčiau akmeniu! Namas gamtoje, pamiškėj........... Bet mes tiek neuždirbam  blush2.gif Visai šalia bus plytom apklijuota kolona, prie kurios stovės krosnelė, tai gal tos plytos būtų per daug? Jau grindys ne vienos spalvos, bijau prisimarginti.....
user posted image

Jei tai, kas ant grindu yra akmens mases medzio imitacijos plyteles, tai kam jus prie zidinio rinkotes dar dvieju rusiu ir kardinaliai skirtingas plyteles g.gif
Norite isvengti margumo, bet tai specialiai darote smile.gif O dar ir ant zidinio/kamino klijuosis dar kitos rusies danga...Ir kodel ta dekoratyvini pada darote toki platu, kaip kad milziniskam zidiniui, kai stoves nediduke krosnele g.gif Del tokio platumo tas remelis "islipa" net ant praejimo ir ieidami i patalpa matysite margaspalvi kampa unsure.gif
Jei tas margaspalvis plotelis dar nepriklijuotas, gerai pagalvokite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 29 spalio 2015 - 13:37
QUOTE(mamagabi @ 2015 10 29, 14:26)
Jei tai, kas ant grindu yra akmens mases medzio imitacijos plyteles, tai kam jus prie zidinio rinkotes dar dvieju rusiu ir kardinaliai skirtingas plyteles g.gif
Norite isvengti margumo, bet tai specialiai darote smile.gif O dar ir ant zidinio/kamino klijuosis dar kitos rusies danga...
Jei tas "remelis" ir plotelis prie zidinio dar nepriklijuotas, pagalvokite mirksiukas.gif

Tas plotelis pradėtas klijuoti, bet nebaigtas...........
Labai nedera tarpusavy? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2015 10 29, 14:26)
Ir kodel ta dekoratyvini pada darote toki platu, kaip kad milziniskam zidiniui, kai stoves nediduke krosnele g.gif Del tokio platumo tas remelis "islipa" net ant praejimo ir ieidami i patalpa matysite margaspalvi kampa unsure.gif

Kadangi už tos sienelės kolidorius ir jame bus tos margos plytelės nesugalvojau kaip kitaip apjungti viską kartu unsure.gif Pati sienelė yra vidury, šonuose atviri praėjimai, net nežinau kaip paaiškinti......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 29 spalio 2015 - 13:56
Reikėjo tiesiog palikti tas kitas plyteles už zonos ribų, neužeiti su jom į kitą patalpą. Pvz. gal blogai matau patalps ribas, bet reikėjo neišeiti už tos ribos, kur prasideda siena su rozetėm.
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2015 10 29, 14:50)
Tas plotelis pradėtas klijuoti, bet nebaigtas...........
Labai nedera tarpusavy?  blush2.gif
[

labai
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 10 29, 15:06)

Man jas "parinko" interjero dizaineriai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 29 spalio 2015 - 14:26
Aš tik dabar supratau, kad ten plytelės virtuvėj doh.gif tai tada tikrai pritariu merginoms, kad plytelės, dar plytelės ir dar apvadas kitoks margų plytelių yra labai labai labai didelis persistengimas unsure.gif

kaip aš džiaugsmingai palikčiau tas ale medines plyteles visur, kam dabar koridoriuj tie margumai, dangų skirstymai? g.gif

o tas suderinimas koridoriaus plytelių su tuo apvadėliu man primena savamokslių mamų-siuvėjų "meną", kai apkraštuoja marga juostele dukrelės sijono kraštą ir tada tokius pačius "mankietukus" ir "kalnierių" uždeda. Vaikų darželis cool.gif

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 10 29, 15:23)
o tas suderinimas koridoriaus plytelių su tuo apvadėliu man primena savamokslių mamų-siuvėjų "meną", kai apkraštuoja marga juostele dukrelės sijono kraštą ir tada tokius pačius "mankietukus" ir "kalnierių" uždeda. Vaikų darželis cool.gif

Siaubas......... verysad.gif Už tai mes dar pinigus sumokėjom. dizaineriams.
Apsiblioviau. Iš apmaudo.
Padėkit ištaisyti padėtį. Prašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 29 spalio 2015 - 14:57
Tai gi dar ne pasaulio pabaiga 4u.gif Tegul lupa lauk tą dalį ir padaro vienodas plyteles su virtuvinėm iki pat koridoriaus.
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2015 10 29, 15:26)
Siaubas......... verysad.gif Už tai mes dar pinigus sumokėjom. dizaineriams.
Apsiblioviau. Iš apmaudo.
Padėkit ištaisyti padėtį. Prašau.
Man išdėliojo plyteles taip.

ojej, tik nereik nusimint friends.gif

kad tik viskas būtų taip lengvai pataisoma, kaip šita situacija 4u.gif

tiesiog išklijuokite iki galo "medžiu" wink.gif koridorius atskira respublika, kam su juo į virtuvę brautis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 10 29, 15:38)
tiesiog išklijuokite iki galo "medžiu" wink.gif koridorius atskira respublika, kam su juo į virtuvę brautis biggrin.gif

Klijuoti iki sienelės?

user posted image
Atsakyti
Dizaineriai pagal tokį projektą turėjo rinktis tik vieną grindų dangą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 10 29, 16:01)
Dizaineriai pagal tokį projektą turėjo rinktis tik vieną grindų dangą.  4u.gif

Nu žinokit, taaaaip liūdna, net dirbt nebegaliu verysad.gif
Gal tikrai reikia bandyti tų "medinių" plytelių nusipirkti papildomai unsure.gif Bet kur dabar šitas kišt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 29 spalio 2015 - 15:10