Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere

QUOTE(Rabambule @ 2015 10 31, 22:01)
Poeme, buvau issigandus del tu plyteliu, deciau viska vienodai, dar tambure uzdesite ikejos kilima dzuto megzta tai labai i country bus.

Kai šitaip gavau "velnių" čia, ir aš buvu labai išsigandus unsure.gif Bet be to spyrio į šikną, kažin ar būčiau pasiryžusi ką nors keisti, nes jau buvau susigyvenusi, akys pripratusios............ O dabar, kai parašėte apie tą kilimą, iš vis džiaugiuosi kaip mažas vaikas wub.gif ( jau vien pavadinimas Ikea man patinka, kainos prasme biggrin.gif ) Man tas apibūdinimas - country stilius taip patiko wub.gif Kodėl aš ankščiau apie tai nebuvau pagalvojusi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Rabambule @ 2015 10 31, 22:01)
Jus apie tas korio plyteles? Jus zinote ju kaina???? Brrrr...o kur sudejimas doh.gif  ju yra vokiska keramika, na toje pardeje kur ant vilties ziedo.

Na jei jos marmurinės, tai kainą galiu tik įsivaizduoti, teks vyrą nuraminti biggrin.gif

Be galo smalsu bus pamatyti jūsų sofutę blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2015 10 31, 22:55)
Sunku ką patarti taip iš oro mirksiukas.gif

Žinoma 4u.gif
Beje visada galite užsukti į svečius, jei tik turėsite laisvesnę minutėlę 4u.gif
Atsakyti
Konsolė ir jos draugija wub.gif http://rosesandrustb...e-at-hello.html
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2015 11 01, 09:27)
Kai šitaip gavau "velnių" čia, ir aš buvu labai išsigandus  unsure.gif Bet be to spyrio į šikną, kažin ar būčiau pasiryžusi ką nors keisti, nes jau buvau susigyvenusi, akys pripratusios............ O dabar, kai parašėte apie tą kilimą, iš vis džiaugiuosi kaip mažas vaikas  wub.gif ( jau vien pavadinimas Ikea man patinka, kainos prasme  biggrin.gif ) Man tas apibūdinimas - country stilius taip patiko  wub.gif Kodėl aš ankščiau apie tai nebuvau pagalvojusi  wub.gif
Papildyta:

Na jei jos marmurinės, tai kainą galiu tik įsivaizduoti, teks vyrą nuraminti  biggrin.gif

Be galo smalsu bus pamatyti jūsų sofutę  blush2.gif
Papildyta:

Žinoma  4u.gif
Beje visada galite užsukti į svečius, jei tik turėsite laisvesnę minutėlę  4u.gif

Ta kilima as turiu, jis idealus hole jeigu tinka, jusu plyteles tamsokos, todel labai matysis purvas ir pan., todel ir kilo mintis si pasiulyti. Nes jis toks labai tinkantis, nera kazkoks isskirtinis, bet tikrai mielas.
Del plyteliu ten kvadratas tukstanciais buvo litu..jeigu atsimenu. Bet jos ten idealuos buvo. Pati buvau nuziurejus didelius korius detis, labai originalus, vejo, vandens stichijos..tai darbininkai butu brangiau deje.
Kai sofka turesiu nufotkinsiu. Pazadejo iterpt uzsakyma iki svenciu.
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2015 11 01, 09:27)
Beje visada galite užsukti į svečius, jei tik turėsite laisvesnę minutėlę  4u.gif

Sutarta friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 11 01, 10:08)
Del plyteliu ten kvadratas tukstanciais buvo litu..jeigu atsimenu. Bet jos ten idealuos buvo. Pati buvau nuziurejus didelius korius detis, labai originalus, vejo, vandens stichijos..tai darbininkai butu brangiau deje.

Na bent jau UK jos apie 150 £ kvadratas kainuoja.
O tokios visai normaliai
http://www.stonesupe...s-polished.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilze: 01 lapkričio 2015 - 12:51
sitas aukcione nuolat sukas, sakyciau gal visai padori ta kaina?
http://www.ebay.co.u...cMAAOSwHnFVpnyv

o jei koriukai paprasti, tai kainos nuo penkiu pinigu uz kvadratini metra
http://www.ebay.co.u...mp;_sacat=45800
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 01 lapkričio 2015 - 12:32
TuDa, gal norėtumėt čia prisiduoti http://www.houzz.com...ur-Autumn-Views

poeme, tie koriukai gal su country ir "surūdijusiu" stalviršiu nelabai draugauja, nebent kokie gruboki būtų arba matiniai balti, bet ne marmuras ar perlamutras.
Atsakyti
Sveikos mergaites, nepadekojau uz paprotinimus del zidinio aukscio ax.gif aciu visoms pasisakiusioms 4u.gif labai padejot apsispresti 4u.gif
Siandien vistiek likau "sugluminta" cia rimtai tokios montavimo kainos pas mus Lietuveleje? ar cia mes sugebejome taip "uzsirauti"? na teisybes delei samata su medziagomis, bet kad ji bus tik 100 eu mazesne uz pacia kapsule... nu blyn nesitikejau kapsule 1800 eu su kapeikom jei dar butu "mandrumai" kokie to montavimo ... dabar elementarus apsiuvimas tiek kapsules, tiek kamino.... isprotet galima blink.gif
Ar ir pas jus buvo kazkas panasaus? kapsule ~= apsiuvimui + darbas?
o dar pagalvojus apie apdaila... plaukai siaustis nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2015 11 01, 18:39)
Sveikos mergaites, nepadekojau uz paprotinimus del zidinio aukscio  ax.gif  aciu visoms pasisakiusioms  4u.gif  labai padejot apsispresti  4u.gif 
Siandien vistiek likau "sugluminta" cia rimtai tokios montavimo kainos pas mus Lietuveleje? ar cia mes sugebejome taip "uzsirauti"? na teisybes delei samata su medziagomis, bet kad ji bus tik 100 eu mazesne uz pacia kapsule... nu blyn nesitikejau  kapsule 1800 eu su kapeikom  jei dar butu "mandrumai" kokie to montavimo ... dabar elementarus apsiuvimas tiek kapsules, tiek kamino.... isprotet galima  blink.gif
Ar ir pas jus buvo kazkas panasaus? kapsule ~= apsiuvimui + darbas? 
o dar pagalvojus apie apdaila... plaukai siaustis nori  doh.gif

Prisimenu ir as buvau nustebus pamaciusi samata smile.gif, kai pirma zidini isirenginejom, tikrai brangus darbas, o ir medziagos nepigios( cetris, kuris atsparus silumai) ir kt. O kur dar apdaila, zodziu zidinys paplonina pinigine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 11 01, 19:17)
Prisimenu ir as buvau nustebus pamaciusi samata smile.gif, kai pirma zidini isirenginejom, tikrai brangus darbas, o ir medziagos nepigios( cetris, kuris atsparus silumai)  ir kt. O kur dar apdaila, zodziu zidinys paplonina pinigine smile.gif

Mum kapsule pigiau kainavo, tiesiog gavom gerule nuolaida, bet stulpo padarymas lyg tiek pat kainavo kaip kapsule. Mes dar be apdailos, nes viena jau lupt reikejo. Paskui kokios reikejo nelabai radau ko noriu, spec uzsakymu daryti kaina be galo didele. Jauciu darysiu tuos raizytus apvadus kurie yra stampofkes, nes bus pigiau nei lieti keliu bangu apvadai.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 11 01, 20:17)
Prisimenu ir as buvau nustebus pamaciusi samata smile.gif, kai pirma zidini isirenginejom, tikrai brangus darbas, o ir medziagos nepigios( cetris, kuris atsparus silumai)  ir kt. O kur dar apdaila, zodziu zidinys paplonina pinigine smile.gif

kapsulės kaina sakyčiau net mažąją dalį sudaro, jei skaičiuoti viską nuo kamino iki apdailos...

Taupat geriau rinktis krosnelę - tą tai pastatei ir kūreni rolleyes.gif nors ir tai, jei nori kamino normalaus, o ne tos triūbos, tai iškart jau kokie 500 Eur už kaminą, tada jo apdaila (apsiuvimas arba koks klinkeris, akmuo)... susidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 02 lapkričio 2015 - 09:43
QUOTE(Y2K @ 2015 11 01, 16:47)
poeme, tie koriukai gal su country ir "surūdijusiu" stalviršiu nelabai draugauja, nebent kokie gruboki būtų arba matiniai balti, bet ne marmuras ar perlamutras.

Taip taip 4u.gif Aš tik formą pačią žiūrėjau. Radau natūralaus akmens
user posted image

Bet galvoju, kad netinka jie man. Kadangi sienelę prie kurios statysim krosnelę noriu apklijuoti plyta, tai vis tik galvoju apie tas, kur femme įdėjo
user posted image

Šiandien gražinau tas margas plyteles į Iris'ą ir užsakiau papildomai tas "medines". Jei būčiau iš kart pirkusi visą šį kiekį, būčiau sutaupiusi, nes tuo metu buvo 30 proc nuolaida likučiui sandėlyje, dabar reikia užsakinėti iš gamintojo. Gaila. Bet vis tiek esu laiminga kaip slyva blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 02 lapkričio 2015 - 15:03