Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere

QUOTE(poeme @ 2015 10 30, 11:42)
Bandysiu šiandien važiuoti į Iris, gal įmanoma bus grąžinti tas margas plyteles ir dasipirkti "medžio". Nelabai tikiu, bet pabandysiu  verysad.gif Būtų labai gaila išleistų pinigų...........

Pabandykit gal prieš tai pasiskambint vartotojų teisėms, dėl grąžinimo. Šiaip visai nemažai dalykų galima grąžinti, jei nepažeistos pakuotės ir pan. 4u.gif Svarbu, žinoma, kiek jau laiko praėjo po pirkimo.
Va ką jie sako:
Ar galima reikalauti pakeisti kokybišką, tačiau, atidžiau pasižiūrėjus, nepatinkantį daiktą ?

Kokybišką, tačiau nepatinkantį daiktą galima reikalauti pakeisti, jeigu daiktas nebuvo naudojamas, nesugadintas ir nepraradęs prekinės išvaizdos (prekės ar jos pakuotės išvaizdos pakeitimų, kurie buvo būtini norint apžiūrėti prekę, negalima laikyti esminiais prekės išvaizdos pakeitimais). Pirkėjas per 14 dienų nuo daikto pardavimo jam dienos, turėdamas įrodymus, kad daiktą pirko iš to pardavėjo, turi teisę pareikalauti pakeisti nusipirktą daiktą analogišku, kitos formos, dydžio, spalvos, modelio ar komplektiškumo daiktu.

Jei pardavėjas neturi pakeisti tinkamos prekės, pirkėjas per 14 dienų turi teisę grąžinti prekę pardavėjui ir atgauti už ją sumokėtus pinigus.

Iš čia: http://www.vvtat.lt/...x.php?212857119
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2015 10 30, 12:08)
Aišku, kad su HORIZONTALIU biggrin.gif nusišnekėjau ir nepastebėjau doh.gif
Prieš kiek laiko pirkai plyteles, ar sąskaitą turi? Jei dviejų savaičių laikotarpy pirkote ir turit čekiuką, tai be problemų priims, o jei terminas praėjęs teks būti labai, labai iškalbingai biggrin.gif

Oi, parašiau tą patį .. Atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 30 spalio 2015 - 11:15
Ačiū labai mergaitės 4u.gif
Per pietų pertrauką nuvažiavau, kadangi pirkau liepos 09 dieną, darbuotojams reikia kalbėti su Vilnium, šansų nedaug, bet pažadėjo paskambint. Antras dalykas - tų medžio plytelių likutis 1 kvadratinis metras, reikėtų užsakinėti naujai, kad reiktų laukti tai menkniekis, labiau neramu dėl atspalvių...........žodžiu verysad.gif kol kas lauksiu žinių iš jų.

O kaip galvojate ar tambūre klijuoti taip pat tas "medines" ? Noriu pasiskaičiuoti kiek kvadratų reikėtų dasipirkti 4u.gif Tambure norėtusi labiau praktiškų grindų blush2.gif O yra praardytų tų margųjų pakuočių, tai sunaudotume ten blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 30 spalio 2015 - 12:23
QUOTE(poeme @ 2015 10 30, 13:21)
Ačiū labai mergaitės  4u.gif

O kaip galvojate ar tambūre klijuoti taip pat tas "medines" ? Noriu pasiskaičiuoti kiek kvadratų reikėtų dasipirkti  4u.gif Tambure norėtusi labiau praktiškų grindų  blush2.gif O yra praardytų tų margųjų pakuočių, tai sunaudotume ten  blush2.gif

O ten dar neisklijavote?
Pas mane pacia (nuo pat tamburo) visur sudetos medzio imitacijos plyteles, kurios uzeina ir i wc mirksiukas.gif Tokiu budu atkrenta didelis galvos sukimas del spalvu bei atspalviu derinimo, del skirting fakturu bei plyteliu aukscio, o ir su duru spalva (visur baltos) visos grindys ziurisi vienodai smile.gif
Bet taip daryti nera mirtinai butina mirksiukas.gif Jusu tamburiukas atskiras, todel vien del idomumo ten galima deti ir kitokias plyteles, bet man asmeniskai jusu pasirinktos (juodos lavos akmens bei smelines ornamentuotos) apskritai nelabai dera prie jau sudetu sodraus rudumo medzio imitacijos plyteliu ax.gif
Kolidoriuke tikrai deciau ta pacia medzio imitacija mirksiukas.gif

O ka jusu dizaineriai patare del virtuves darbastalio - smalsu g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 10 30, 13:41)
O ten dar neisklijavote?

O ka jusu dizaineriai patare del virtuves darbastalio - smalsu g.gif  rolleyes.gif

Dar neišklijuotas tambūras 4u.gif

Turite omeny spalvą ar medžiagą iš kurios pagamintas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2015 10 30, 13:48)
Dar neišklijuotas tambūras  4u.gif

Turite omeny spalvą ar medžiagą iš kurios pagamintas?  smile.gif

Na tuomet tai puiki zinia! thumbup.gif
Tu juodu ten tikrai nedekite - tamburiukas nedidukas, o tokios juodos plyteles pavers ji labai niuriu smile.gif O ir is praktiskos puses nemanau, kad tai vykes pasirinkimas mirksiukas.gif

Ne, turiu omenyje ka pasiule deti ant sienu, virs nurodyto "parudijusio" darbastalio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 10 30, 13:55)
Na tuomet tai puiki zinia! thumbup.gif
Tu juodu ten tikrai nedekite - tamburiukas nedidukas, o tokios juodos plyteles pavers ji labai niuriu smile.gif O ir is praktiskos puses nemanau, kad tai vykes pasirinkimas mirksiukas.gif

Ne, turiu omenyje ka pasiule deti ant sienu, virs nurodyto "parudijusio" darbastalio bigsmile.gif

Realiai jos nėra juodos 4u.gif Jos tokios pilkos- smėlinės. Bet jūs tikrai teisios visos! Nu jos niekaip nedera su tomis sodriai rudomis "medinėmis" doh.gif Vyras man nuo pradžių sakė, nu kaip tu "pasirašei" tom plytelėm. Nežinau. Neturiu pasiteisinimo. Kai ant žemės buvo sudėtos 3 skirtingos plytelės, atrodė neblogai, bet kai išsiklijavo didesnis plotas...... verysad.gif O dabar aš jam antra para sakau plėšiam, nes ten prie tos sienelės nemažai išklijuota, beveik baigta ( tik fotografuota anksčiau), o jis.........švelniai tariant..........sako nebejuokauk verysad.gif Jei tik man jas priimtų atgal, aš jau žinau kad įkalbėčiau jį. Vat jei nepriims - bus sunkiau 4u.gif

Aaa, virš parudyjusio darbastalio jie man pasiūlė stiklo mozaika identiškos stalviršiui spalvos 4u.gif Vėlgi mano vyras "pasišiaušė" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 30 spalio 2015 - 13:05
QUOTE(poeme @ 2015 10 30, 14:02)
Aaa, virš parudyjusio darbastalio jie man pasiūlė stiklo mozaika identiškos stalviršiui spalvos  4u.gif Vėlgi mano vyras "pasišiaušė"  biggrin.gif

stiklo mozaiką mega_shok.gif virš "parūdijusio" darbastalio??? scare.gif identiškos spalvos????? frusty.gif

gal jie dalyvavo konkurse, kaip vienoje erdvėje panaudoti kiek įmanoma daugiau skirtingų plytelių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 30 spalio 2015 - 13:59
QUOTE(poeme @ 2015 10 30, 14:02)
Aaa, virš parudyjusio darbastalio jie man pasiūlė stiklo mozaika identiškos stalviršiui spalvos  4u.gif Vėlgi mano vyras "pasišiaušėbiggrin.gif

Vienok ismanus vyras smile.gif
Laikysim kumscius, kad plyteles priimtu atgal arba pakeistu i kitas.

Mozaika? Kazkaip supratau, kad namas gamtoje, kad kuriamas ale country stiliukas su krosnele ir "lengva" virtuve ax.gif
Ant krosneles sienos jie pasiule klijuoti plytas (kokias?), o virs darbastalio smulkia mozaika (kokia?) Idomu idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 30 spalio 2015 - 14:12
QUOTE(mamagabi @ 2015 10 30, 15:11)

Kazkaip supratau, kad namas gamtoje, kad kuriamas ale country stiliukas su krosnele ir "lengva" virtuve ax.gif

gal galima kažkur pamatyti šių "profesionalų" atliktų darbų pavyzdį? g.gif

QUOTE(mamagabi @ 2015 10 30, 15:11)
Vienok ismanus vyras smile.gif

virs darbastalio smulkia mozaika (kokia?)

Vyras tikrai girtinas už sveiką nuovoką biggrin.gif
taigi rašė - STIKLO. Identiškos spalvos stalviršiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 30 spalio 2015 - 14:23
QUOTE(femme @ 2015 10 30, 14:57)
gal jie dalyvavo konkurse, kaip vienoje erdvėje panaudoti kiek įmanoma daugiau skirtingų plytelių?

verysad.gif
Nu mums nedaug išmanantiems jau taip pasirodė...........užtai išdrysau ateiti pas jus 4u.gif Nei plytų, nei mozaikos nepirkom..........

Nebegėdinkit mergaitės, jau taip sh... jaučiuos....... verysad.gif
Paskambinau, pasakiau kad paslaugų nebereikia, paklausiau kiek skolinga......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 30 spalio 2015 - 14:29
QUOTE(poeme @ 2015 10 30, 14:24)
Paskambinau, pasakiau kad paslaugų nebereikia, paklausiau kiek skolinga......

Įtariu, kad nelabai apsidžiaugė lotuliukas.gif labai smalsu kas ten tokia, ar toks g.gif tokių maušų pavardes gali drąsiai skelbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 10 30, 16:29)
Įtariu, kad nelabai apsidžiaugė lotuliukas.gif labai smalsu kas ten tokia, ar toks g.gif tokių maušų pavardes gali drąsiai skelbti biggrin.gif

Antanas ir Edita. Jie buvo Irise, dabar išsikraustė 4u.gif

Paskambino direktorius iš prekybos centro ir pasakė - kad nepažeistas pakuotes gali pakeisti į kitas plyteles. Pirmą kartą per paskutines 2 dienas nusišypsojau biggrin.gif Važiuosiu po darbo pas vyrą į statybas įtikinėt kad plėštų tas margas plyteles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 30 spalio 2015 - 15:42