Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere

QUOTE(mamaSandra @ 2015 10 03, 12:37)

na, sitokiam tikslui pasiekti - bet kokios priemones pateisinamos wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2015 10 03, 21:39)
na, sitokiam tikslui pasiekti - bet kokios priemones pateisinamos  wub.gif .

Tikiuosi, Vida, pastangos neueis perniek smile.gif
Atsakyti
Laba ryta! O as mamasandra sumaisysiu visas kortas. Virtuve tololokai? Kiek metru jus zingsniuosite prie stalo? Ar valgysite prie namo akcento tik sekmadieniais? Ar virtuveje kitas stalas bus? Nes as net truputuka mastyciau stala ir minksta dali sukeisti vietomis. Lange pasisedejimas - nuostabus, pati tuo naudojuosi, todel tikrai neatsisakykite. O jeigu ten butu ir minksta dalis - viskas sustotu i vietas. Stalas su sviestuvais centre, akcentuojamas, kai zmones bendrauja, plepa, tai tos gamtos nelabai ir ziuri, o va ramybes zonoje gali isidrebti, ziureti pro langus, pokalbiui palaikyti kazkas ant palanges sedetu. Bet zinoma kai nematai visumos gali ir nusisneketi.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 10 02, 14:12)
Neduoda įkelti tiesioginės nuorodos - yra įdomi kušetė ir 4 kėdės (juodos kojos, dryžuotas gobelenas), gal į tą pusę, ko ieškot
http://www.brocantel...vyko-2015-09-25

Rabambulei rašiau smile.gif

Aciu aciu, uzeisiu pas juos kada. Bet sofa jau radau kas pagamins - topsofa, butent ten tokios sofkutes kokiu man reikia. O del kedziu esu truputuka pasimetus, nes nerandu skirtingu ir deranciu, ypac kai nusiziuretu dvieju kedziu sedimoji dalis permatoma plastmase, vizualiai bijau, kad nebutu, kad viena kede matysis nes bus traukta gobelenu, o salia nesimatys, o arti priejus pasimatys kad plastmases gabalas. schmoll.gif visu keturiu permatomu ir nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 10 04, 10:22)
Laba ryta! O as mamasandra sumaisysiu visas kortas. Virtuve tololokai? Kiek metru jus zingsniuosite prie stalo? Ar valgysite prie namo akcento tik sekmadieniais? Ar virtuveje kitas stalas bus? Nes as net truputuka mastyciau stala ir minksta dali sukeisti vietomis. Lange pasisedejimas - nuostabus, pati tuo naudojuosi, todel tikrai neatsisakykite. O jeigu ten butu ir minksta dalis - viskas sustotu i vietas. Stalas su sviestuvais centre, akcentuojamas, kai zmones bendrauja, plepa, tai tos gamtos  nelabai ir ziuri, o va ramybes zonoje gali isidrebti, ziureti pro langus, pokalbiui palaikyti kazkas ant palanges sedetu. Bet zinoma kai nematai visumos gali ir nusisneketi.

tas stalas kuri matote svetaineje bus didelis, savaitgalinis seimos stalas. Virtuveje bus kitas, kasdieninis, skirtas 4 arba 6 zmonem.
Taip, prie stalo esancio svetaineje tektu zingsniuot is virtuves - valgomojo, bet tai juk ne kasdien ir daugiausia, manau tas bus saltesniais sezono vakarais, tuomet nuo stalo matysis krosnele.

Sukeist minkstaja dali su stalu gal nelebai reiktu, nes tv numatytas ant sienos, krosnele salia.
Dar mastau jei isvis to stalo ten nestatyti, tada kas? gal tai galetu but poilsio zona su pusiau gulimu foteliu, tokiu, kad noreta i vaiko kambariui maitinimui statyt?

Bet kuriuo atveju dabar issivesiu laidus sviestuvams, kd galeciau stala statyt ir jo nestatyt, o veliau matyt reiks apsisprest. Matomai reikis pirma minkstaja dalis susistatyt, o po to ziuret kas gaunasi su stalu ir kaip jis ten isispaiso.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 10 04, 09:46)

Sukeist minkstaja dali su stalu gal nelebai reiktu, nes tv numatytas ant sienos, krosnele salia.
Dar mastau jei isvis to stalo ten nestatyti, tada kas? gal tai galetu but poilsio zona su pusiau gulimu foteliu, tokiu, kad noreta i vaiko kambariui maitinimui statyt?

Įkišiu ir aš savo trigrašį šiuo klausimu biggrin.gif man, kaip ir Rabambulei užkliuvo stalo vieta. Jei yra vienas stalas virtuvės zonoje,tai jo turėtų pakakti ir svečių suėjimui, jei stalas būtų išskleidžiamas. O ta pasėdėjimui skirta lango dalis yra labai patraukli ir nereikia jos užstatinėti baldais. TEGUL VISI MATO IR PAVYDI TOKIO KAMPELIO lotuliukas.gif
Jei norisi pastatyti ten vienokį ar kitokį baldą, tai galima būtų pagalvoti apie kažką panašaus vienokiam ar kitokiam stiliuje:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sakiau jau anasyk, kai mamaSandra buvo plana idejus, kad tas stalas blogai padetas ir minksta dalis ne vietoj. Keisciau jas vietom, arba to didelio stalo is viso atsisakyciau,mjeigu virtuveje bus kitas. Jus minejot, kad sveciai buna nedaznai, vadinas del ju ner ko sukt galvos-pamastykit, kad virtuvej daugiau susestumet. O prie zidunuko gakima skaitymo kampeli isirengti, jei megstat skaityti, ar vyna pagurksnoti, pamegzti...whatever. O gilumoj minksta dalis su kavos staliuku ten ir su sveciais galima susesti pavakaroti. Taip daryciau, jei tai butu mano namai. 4u.gif
Atsakyti
dėkui už nuomones, abejoju ir aš dėl to stalo...
sutarėm su MB, kad elektros instaliaciją suvedžiojam keliems atvejams: vienu jei stalas bus ir kitu jei stalo nebus.
Tai aišku kainuoja papildoma, ir kažkurio varianto nereiks, tačiau tai pigiau nei įrengt kaii nebus pasirūpinta kurio nors variantu.

Pakalbėkim apie spalvas namuose: kokią spalvą rinktis siūlytumėt. Kokios spalvos jūsų namuose?
Kol kas galvoju viską dažyt vien tik balta, bet lyg ir yra kažkokios taisyklės, kad negali būt tokia pat balta ir lubos ir sienos.
Dar visai patinka duck egg, bet bijau nutamsint labai erdves.
Kakavinės, geltonos, oranžinės jau pabodusios...
Papildyta:
pavyzdys kaip spalva viską gali sugadint.
Mano galva antrasis pavyzdys labai netikęs
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pakalbekim:
Pas mane langai, palanges, lubos, sienos baltos, visu triju voniu iki puse plyteles baltos, grindys plyteles baltos. Grindys rustic azuolo. Gyvasties nesancios spalvos - juoda, pilka, garstyciu, zalvaris, sofos siuo metu zydros. Vonios -zydra, pilka su baltu, salotiniai zalia su baltu (tapetai). Zinoma viska gyvina zalios palmes, fikusai.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 10 04, 15:26)
Pakalbekim:
Pas mane  lubos, sienos baltos,

O lubu ir sienu spalva visiskai vienoda ar sienu spalva kiek pilkesne nei lubu?
kazkuriuose straipsniuose skaiciau patarimus, kad norint, jog lubos butu vizualiai baltesnes uz sens reikia rinktis kito tono balta spalva. Pasirodo ir baltu spalvu dar yra visokiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 10 04, 14:47)
O lubu ir sienu spalva visiskai vienoda ar sienu spalva kiek pilkesne nei lubu?
kazkuriuose straipsniuose skaiciau patarimus, kad norint, jog lubos butu vizualiai baltesnes uz sens reikia rinktis kito tono balta spalva. Pasirodo ir baltu spalvu dar yra visokiu. g.gif

Pas mus identiska balta spalva, be jokiu tonu ar pustoniu, bazes spalva. Jeigu gerai pamenu luboms skirti tiesiog lubiniai, sienoms su kitu indeksu, gal valymui atsparesni, nzn. Bet firmos, spalvos identiski. Dazytojai kelis kartus perklause ar nededu tonu, nes jie tik Danijoje taip daze, cia sako praso ne grynos baltos. Dziaugiuos tai ka turiu.
Atsakyti
Įdomių šviestuvių radau..kaip kainos nesuprantu, bet gal nebrangu g.gif sąlyginai smile.gif

https://www.etsy.com..._home_active_22

daug jis turi visokių grožių..
https://www.etsy.com...l?ref=related-0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 04 spalio 2015 - 18:20