Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere

MASKVA designed by Alexander Yakimov.. kaip stilinga ...tolko babki kakijie:mirksiukas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

DAUGIAU ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 04 spalio 2015 - 19:06
kokio grazumo kokliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 10 04, 21:26)
kokio grazumo kokliai  wub.gif

drinks_cheers.gif ..man viskas čia labai gražu...kritikės, nu ar rasit prie ko prisikabint?
sorry, aš čia juokais, jei ka ax.gif

rozetės, neattitinka dydžio reikalavimų, bet matomai, tas negaliuoja, jei jos ne apskritos, gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 04 spalio 2015 - 20:43
QUOTE(dives @ 2015 10 04, 21:40)
drinks_cheers.gif ..man viskas čia labai gražu...kritikės, nu ar rasit prie ko prisikabint?

Man nepatinka grindys mirksiukas.gif Per daug akivaizdus dirbtinis sendinimas schmoll.gif

Atsakyti
Jei neklystu, Femme tokiu ieskojo?
lempos
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 10 04, 20:40)

Nepatiko grindys, ir pasirodė, kad labai netvarkingai sukabinta nuotraukų kompozicija šalia dviejų foteliukų. O jau tas paveikslas su Leninu šalia pietų stalo doh.gif ....ir man per daug visų tų barokinių išraitymų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 10 04, 20:04)
MASKVA  designed by Alexander Yakimov..  kaip stilinga ...tolko babki  kakijie:mirksiukas:

labai thumbup.gif negaliu atsigrozeti wub.gif oi noreciau tokiu kreslu ir tokiu spalvu kilimo smile.gif o kokliai wub.gif
Atsakyti
koks kilimas baisus biggrin.gif lotuliukas.gif ir paveikslai netvarka visiska-juos nuemus butu l.grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 05 spalio 2015 - 08:32
QUOTE(Lara22 @ 2015 10 05, 09:28)
koks kilimas baisus biggrin.gif lotuliukas.gif ir paveikslai netvarka visiska-juos nuemus butu l.grazu

nesupratau..ar juokais ar rimtai čia Jūs...

man kilimas nuostabus, o dar garantija, kad ten koks šilkinis..oi norėčiau, bet įtariu, kad mano buto kaina jo

o paveikslai man labai patiko, mėgstu netvarką lengvą....vienu žodžiu skoniui draugų nėra, margas pasaulis.....čia kokių menininkų būstas-ir tas Leninas ant prikolo, ko gero, užkabintas
Atsakyti
Sveikos,

Jusu nuomone, kuris variantas grazesnis, aktualus klausimas tik tos didziosios trejos durys. Ar smulkinti, ar palikti jas 57 cm plocio? Bus baltos, klasikiniu filingu.
Dekui 4u.gif

Platus variantas:

user posted image

user posted image

Siauras:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 spalio 2015 - 08:59
Žalia Rūta, aš tik iš savo patirties galiu pasakyt, pamatavau dabar duris, pas mane 44cm ir 53cm, man gražiau siauriau..

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 10 05, 09:58)
Sveikos,

Jusu nuomone, kuris variantas grazesnis, aktualus klausimas tik tos didziosios trejos durys. Ar smulkinti, ar palikti jas 57 cm plocio? Bus baltos, klasikiniu filingu.
Dekui 4u.gif

Platus variantas:

user posted image

user posted image

Siauras:

user posted image

user posted image

Turedama tokia siena , atsitverciau su gipskartoniu ir daryciau ieinama talpia drabuzine, kainuotu kokis 300 eur ir liktu pinigu bei grazi sienute komodai/sekcijau/paveikslui/konsolei/rekamje
Atsakyti