Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Esu sprigtelnusi ir į ausį , bet nepadėjo. Gal ji nejaučia skausmo arba aš nemoku normaliai sprigtuoti biggrin.gif Šiaip ji meili ir ateina pasėdėti pas mane ir nuprausia, ir žaisti labai mėgsta, ir nešioju aš ją ir jau galiu paniurkyti supranta kad žaidžiu, ir slėpinių žaidžiam. Bet viską daro kas jai patinka. Ir nėra kvaila supranta kada baru, bet vot neklauso nors tu ką. O norėčiau kad pasakai komandą nelyysk arba negalima ir jai reikštų negalima. Gal jau per vėlu..juk iš pat pradžių buvo kandžiuklė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 10 spalio 2015 - 10:01
Pasakymas nepadės, juk ne šuo unsure.gif O sprigtelėti reikia dar ir dar kartą, jei iš pirmo nepadeda. Galu gale vis tiek supras. 4u.gif

Apsiniaukę pas mus, lekiu į miestą po pardes pasivaikščioti, gal ką gražaus rasiu. Gražaus - tai su katinu, jeigu ką biggrin.gif
Atsakyti
Busycat, daug daiktu su katinu turi? biggrin.gif
Atsakyti
Sirse su tramdomaisiais.. jetau, kokia ji man trapi wub.gif
user posted image
Atsakyti
Greito atsigavimo Širselei.Tokia mažiukė atrodo wub.gif Baltineliai vis dėl to geriau nei satelitas.mažiau gyvuliukas stresuoja.Ar jau valgo katukė?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 10, 16:20)
Greito atsigavimo Širselei.Tokia mažiukė atrodo wub.gif Baltineliai vis dėl to geriau nei satelitas.mažiau gyvuliukas stresuoja.Ar jau valgo katukė?

aciu 4u.gif
vakar net vete paziurejus paklause, "jai TIKRAI 6 men? tokia mazulyte."
bet siaip faina moteris, ir dar 15e nuolaida gavom
ji jau 6val po operacijos norejo lakstyt ir valgyt prase biggrin.gif siandien jau kapojo maistuka kaip paselusi biggrin.gif
issinere dukart. is vaiksto taip idomiai, prie zemes prisiplojusi - lyg selintu.. nors patikrinau, rubelis niekur neverzia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 10 spalio 2015 - 15:24
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 10 10, 15:23)
aciu  4u.gif
vakar net vete paziurejus paklause, "jai TIKRAI 6 men? tokia mazulyte."
bet siaip faina moteris, ir dar 15e nuolaida gavom
ji jau 6val po operacijos norejo lakstyt ir valgyt prase  biggrin.gif siandien jau kapojo maistuka kaip paselusi  biggrin.gif
issinere dukart. is vaiksto taip idomiai, prie zemes prisiplojusi - lyg selintu.. nors patikrinau, rubelis niekur neverzia  g.gif

Nepratus, del to taip ir vaiksto. biggrin.gif Yuffie man atrodo, nors galiu ir klysti (senatve ir auksines zuveles atmintis nepadeda) su marskineliais atbula vaiksciojo tik. biggrin.gif

Jei apetitas yra, nori judet, zaisti, reiskia jauciasi gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 10 10, 16:40)
Nepratus, del to taip ir vaiksto. biggrin.gif Yuffie man atrodo, nors galiu ir klysti (senatve ir auksines zuveles atmintis nepadeda) su marskineliais atbula vaiksciojo tik. biggrin.gif

Jei apetitas yra, nori judet, zaisti, reiskia jauciasi gerai biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tik nezinau ar leisti jei dukti su broliu.. netruks siule? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 10 10, 16:23)
aciu  4u.gif
is vaiksto taip idomiai, prie zemes prisiplojusi - lyg selintu.. nors patikrinau, rubelis niekur neverzia  g.gif

tai šiaip būdinga katems. pirmą kartą apprengtoms. mirksiukas.gif Būna, kad visai atsisako vaikščioti- griūna ant šono. taip kartais auklėjami labai agresyviai nusitekę katinai ir katės
Atsakyti
Pikų Dama, neskaičiavau, bet daug biggrin.gif O dar ir išdovanojau kiek ax.gif

Parsivežiau leopardinės medžiagos gabalą, gimė idėja, siūsiu vėl katiną, tik truputį patobulinsiu. biggrin.gif

Greito pasveikimo Širšiūnei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 10 10, 18:28)
Parsivežiau leopardinės medžiagos gabalą, gimė idėja, siūsiu vėl katiną, tik truputį patobulinsiu.  biggrin.gif

Ar sau siūsi ar vėl koks konkursas ? Aš tai kažkada rinkau katinukų statulėles, jau nemažai yra. Net nebeperku tik dar dukra vis parveža iš kelionių.

Nikita šiandien turėjo atrakciją biggrin.gif Draugė parvežė kiminų, paklojau džiovinti, tai kiek jai džiaugsmo biggrin.gif Įsivaizduoju kaip smagu katinams, kurie turi galimybę išeiti į lauką. Bet turėjau uždaryti tą kambarį, nes ėda tas samanas doh.gif

user posted imageuser posted image

Ale kur Šponkiukas g.gif Tikiuosi viskas gerai 4u.gif Ir Vėtra kažko tai nekalbi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 10 spalio 2015 - 19:41
Ačiū kas domitės 4u.gif CRB ūmaus uždegimo nerodo, pirmadienį einu kitų kraujo atsakymu pas šeimos gydytoją. Skauda ir toliau. Skaudą ir galvą, išgėrus vaistų galvą nustojo, pilvo-ne.

Pašliaužiojau paskui Hipę:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 10 spalio 2015 - 19:50