Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Azucena @ 2015 10 10, 23:07)
Siandien MB kalbejo su savo mama, tai sake, mano mamos rezultatus mate, nieko gero ,kazkoks piktybinis auglys panasu, ir reiks operacijos...  verysad.gif mamai savo nieko dar nesakiau....Lauksim atsakymu kuriuos jai pranes....

Oh Azu... Užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
Azu - console.gif apkabinu ir laikykis. Jei reikia operacijos, vadinasi, reikia daryti, sveikti ir kapstytis iš ligos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 10 10, 22:30)
O kaip tai atrodo? 4u.gif

Na susiveri iš karoliukų ant vielutės lapukus ar dar ką nors, iš vielos pasidarai kokį nori karkasą, pritvirtinį šakeles, o tada jau lipdai iš gipso kokią nori figūrą. Paskui dažai, nulakuoji ir vsio.
Pvz. mano daryta prieš keletą metų

user posted image

Azu kad auglys panašus į piktybinį tai dar nereiškia kad toks ir yra. Kai išpjautą ištirs tada paaiškės. Bent aš taip manau. Laikykis ir mamą palaikyk 4u.gif 4u.gif
O tų musulmonų ir aš bijau. O Alytus pasisiūlė priimti. Baisiausia kad neprasidėtų pas mus visokie sprogdinimai ir teroro aktai. Nepatiks kas nors ir ką gali žinoti kas jiems šaus į galvą doh.gif
Atsakyti
Azu, stiprybes tau ir sveikatos mamai, viskas bus gerai, anksciau ar veliau, bet bus 4u.gif

musulmonu ne tiek bijau, kiek.. nepasitikiu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 10 10, 21:38)
Ale kur Šponkiukas   g.gif Tikiuosi viskas gerai  4u.gif Ir Vėtra kažko tai nekalbi  g.gif

Aciu Vidut kad rupiniesi wub.gif wub.gif wub.gif Mano dukryte nuo treciadienio namie. Vyresnioji. Tai kalbames, kalbames ir dar karta kalbames. Siandien visa diena ant koju. supirkau dukroms ziemai apredu. Nusivariau nuo koju visiskai. Dar vakare seneliai uzvaziavo, tai viskas, mano baterijos issikrove.

Stasiukas norejo susipazinti su degancia zvake. Baiges nekaip, vienos puses trecdalis usu sudegojo, ir susigarbaniavo. Ir jis ir as labai issigandom. Labai greit viskas ivyko, nenusaugojau. Tikiuosi jam neskaudejo. Vyras sako reikia apkirpti tuos uzsigarbaniavusius galiukus. Bet gal paliksiu vistik, naturaliems pokyciams.

Ryt lekiu i Kauna, nuvesiu dukriuka. O va pirmadieni ikelsiu foto dukrytes vyresniosios su Staseliu bigsmile.gif

Sirsytei sveikateles didziausios 4u.gif

Prajuokino Columba su pasakojimu apie Youfe ir jos lakstyma atbulom bigsmile.gif biggrin.gif

Vidam, nezinau ka patarti del Nikitos isdykavimu. Manau kad nenusimink labai. Ji dar vaikas. Aisku, aukleti butinai reikia (kaip Busy rase), tik manau tai iveiksit drinks_cheers.gif
Maniskis Vosylka savo elgesiu irgi kartais nustebina. Pasikeite labai jis po ligos. Nebeleidzia paimamas ant ranku. Vakar dukrytei ikando i nosi. Na bet, sake laike ji per prievarta kad ir svelniai. Vosyliukas 2 kartus sumiauke, o 3 - ikando. Manau teisinga ir sazininga. Kita vertus Staselis niekada nekanda. Gali is jo virves vyti. Jis arba atsidusta, arba sako - ke ke ke ke ke.... Varto viska ka gali vartyt, kai tuo tarpu Vosylius prasieina kaip balerina, neuzkliudo ne vieno daikto. Zodziu katukai kaip ir zmones labai skirtingi.
Papildyta:
Azu, stiprybes Tau didziausios console.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 10 10, 23:48)
Mano dukryte nuo treciadienio namie. Vyresnioji.

Stasiukas norejo susipazinti su degancia zvake.

Vidam, nezinau ka patarti del Nikitos isdykavimu. Manau kad nenusimink labai.

Vosyliukas 2 kartus sumiauke, o 3 - ikando.

Džiaugiuosi kad su dukra pabuvai net keletą dienų ir išsiplepėjot į valias wub.gif
Aš irgi negaliu užsidegti žvakės, Nikitą ji traukia kaip magnetas...buvo susiraitę jai ne ūsai bet antakiai biggrin.gif

Na jei jau Vasiukas kandžiojasi, tai ko norėti iš Nikitos biggrin.gif Nesvarbu kad laikė, Busy sakė kad bet kuriuo atveju neturi panaudoti dunčių. Gerai sakai kaip žmonių yra visokių taip pat ir gyvūnų. Reiks nusipirkti mažiuką antsnukį ir uždėti Nikitai kai ateis svečių hihihi.gif
Atsakyti
Azu laikykis, Vidam teisi. Kol neištirta, tol nereikia užsiprogramuoti drinks_cheers.gif Mamukui svekatos palinkėjimų balionas 4u.gif

Vėtra, smagu paplepėti su dukriuku wub.gif

Vidam, medį aš esu mačiusi, bet sakei tavo idėja kiek kitokia, su lipdymu susijusi? blush2.gif

Vakar vakare sėdėjau ir galvojau. Trūksta man čia draugės (neinternetinės) realios kavutės pagerti, nulėkti kažkur, vynelio pasiurbčioti, ech... Šitame plane jaučiuosi vieniša

Štai kaip mūsų zylutės ruošiasi žiemai biggrin.gif

user posted image

kol su MB sukom galvą iš kur visa tai, viena zylė ryškiai susimovė atskrisdama eilinio paralono gabalėlio laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 spalio 2015 - 09:12
Busy, pavare unsure.gif

Sirse tikra rankinuke pasidare. Vis miau ir tiesia taip juokingai leteneles.. kaip vaikas kai ant ranku prasosi. Ir kaip nepaimt blush2.gif

ir siandien zymiai vangesne. beveik nevalgo ir istisai miauksi. Gal jai skaudet pradejo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 11 spalio 2015 - 09:46
Piku Dama, o vaistų nuo skausmo gauna jinai? Pažiūrėk žaizdą, jei ji graži, nešlapiuoja, nekaršta palietus -viskas ok, tik gal skaudėt pradėjo, jei vaistų negauna 4u.gif

Tutė mėgsta žiūrėti teliką, va sėdim žiūrim laidą apie kates, apie savanos kates biggrin.gif Spėkit kas žiūrovas pirmoje eilėje? iš pradžių žiūrėjo ant sofos, po to peršoko arčiau ekrano, dar vėliau pabandė užšokti ant televizoriaus staliuko, kad pažiūrėti iš arčiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 spalio 2015 - 09:54
Ir man cia drauges truksta, bent jau kad iseit pasivaiksciot, ar kaip sakai kavutes isgert, vyniuko, na susiradau drauge ale gyvena kitam gale... tai darbe tik matomes verysad.gif
reiks jau plana sukt kaip katinus atsivezt, gal gryzus ziema paskiepyt, o vasarai jau cia grustis, pagyvent kol kas kur gyvenam, vistiek ziemai kiemo nereikia, plius MB is darbo iseina, labai tikiuos ras geresni, bent jau nebedepresuos ir "nekosys" kai i darba reikia eit, tada suirast kur su kiemu butuka....
P.s Busy neparodei ka spalvini blink.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 10 11, 10:51)
Spėkit kas žiūrovas pirmoje eilėje?

Nereikia nei spėt viskas kaip ant delno matyti lotuliukas.gif
Būčiau niekada nepagalvojusi, kad zylės gali tiek porolono iškrapštyti.Ir tu man užmatyk kad galima išpešti doh.gif
Geriausiai kai draugė gyvena tame pačiame name ... skambutis ir jau pas tave biggrin.gif nesvarbu ar lyja ar sninga 4u.gif

Mano darbelių principas toks kaip medelių. Tik tiek kad lipdysiu ne kamieną o figūras pvz girinį, angelą ar dar ką nors. Ir dar radau gražių darbelių iš vielos su padarytais pienių pūkais. Na čia užsiėmimas iš neturėjimo ką veikti biggrin.gif Pernai kai depresavau, tai pragulinėjau ir praverkšlenau visą laiką, nes niekas neįdomu buvo, neturėjau jėgų.
O šiemet grįžau į įprastines vėžes, primarinavau kokiems dviems metams ir vis dar ką ruošiu biggrin.gif Gal ir per daug tos energijos lotuliukas.gif

Širšė nabagytė, tikrai apžiūrėk jos žaizdelę ar viskas tvarkoje. Daug sveikatos balionėlių Širšiukei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Azu ar jau prikalbinai saviškį ? Leidžia parsivežti brolius šaunuolius ?
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 10 11, 10:51)
Piku Dama, o vaistų nuo skausmo gauna jinai? Pažiūrėk žaizdą, jei ji graži, nešlapiuoja, nekaršta palietus -viskas ok, tik gal skaudėt pradėjo, jei vaistų negauna 4u.gif

zaizdele labai graziai atrodo smile.gif
vaistuku nuo skausmo negauna. Ar gali buti, kad vakar jai neskaudejo, o siandien eme skaudet?
gal rekia del rubelio - nes tik nuimi - ir tyla g.gif
Vaziuosime kaip tik pas veta apziurai vakare, gal paprasyt, kad suleistu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 11 spalio 2015 - 12:54